Urter og kosttilskudd for diabetes

Urter og kosttilskudd for behandling av type 2 diabetes

Skriv diabetes av 2

Type 2 diabetes ble kalt Diabetes Dell’voksenliv, men blir stadig mer vanlig hos barn. Denne form for diabetes er forårsaket når kroppen din motstår alle’insulin eller produserer ikke nok. Forårsake blodsukkernivået i blodet.

Det er ingen kur. Imidlertid er mange mennesker i stand til å håndtere blodsukkernivået med diett og L’trening. Ellers kan en lege foreskrive medisiner som kan håndtere blodsukkernivået. Noen av disse stoffene er:

 • insulin terapi
 • Metformin (glukophage, glumetza, andre)
 • sulfoniluree
 • Meglatinidi

Et sunt kosthold, L’fysisk aktivitet og vedlikehold av en sunn vekt er den første og noen ganger den viktigste delen av diabetesbehandling. Men når disse ikke er nok til å holde blodsukkernivået, kan legen bestemme hvilke stoffer som bedre vil fungere for deg.

Sammen med disse behandlingene har personer med diabetes prøvd mange urter og kosttilskudd for å forbedre deres diabetes. Disse alternative behandlingene skal bidra til å kontrollere blodsukkernivået, redusere motstanden mot motstanden mot insulinet og forhindre diabetesrelaterte komplikasjoner.

Noen kosttilskudd viste lovende resultater i dyreforsøk. Imidlertid er det for tiden bare begrensede tester som har de nevnte fordelene på mennesker.

Bruk av integratorer for diabetesbehandling

Det er alltid bedre å la maten du spise, gi vitaminer og mineraler. Men flere og flere mennesker vender seg til alternative medisiner og kosttilskudd. Faktisk, ifølge American Diabetes Association, Diabetikere er mer sannsynlig å bruke kosttilskudd enn de uten sykdommen.

Kosttilskudd må ikke brukes til å erstatte standard diabetesbehandling. Dette kan sette helsen din i fare.

Det er viktig å snakke med legen din før du bruker ethvert supplement. Noen av disse produktene kan forstyrre andre behandlinger og narkotika. Bare fordi et produkt er naturlig, betyr det ikke at det er trygt å bruke.

En rekke kosttilskudd viste lovende resultater som diabetesbehandlinger. Disse inkluderer følgende.

Kanel

Kinesisk medisin bruker kanel for medisinske formål fra hundrevis av år. Det har vært gjenstand for mange studier for å bestemme effekten på blodsukkernivået. EN 2011 studie har vist at kanel, hel eller ekstrahert, bidrar til å redusere blodsukkernivået i fasting. Ytterligere studier pågår, men kanel er avslørende lovende å hjelpe kurere diabetes.

krom

Chrome er et viktig sporelement. Den brukes i karbohydratmetabolisme. Imidlertid er forskning på # 8217; bruk av krom for diabetesbehandling blandes. Lave doser er trygge for de fleste, men det er risikoen for at krom kan senke glukose for mye. Høye doser kan også forårsake skade på nyrer.

Vitamin B-1

Vitamin B-1 er også kjent som en tiamin. Mange mennesker med diabetes er Tiamin mangelfull. Dette kan bidra til noen diabetes komplikasjoner. Et lavt nivå av tiamin har vært knyttet til hjertesykdom og skade på blodårene.

Tiamin er løselig i vann. Det har problemer med å komme inn i cellene der det er nødvendig. Men benfotothamin, en ekstra form for tiamin, er liposolubble. Penetrerer lettere i cellemembraner. Noen undersøkelser tyder på at Benfothiamine kan forhindre diabetes komplikasjoner. Imidlertid viste andre studier ingen positive effekter.

Alfa liposyre

L’alfa-liposyre (vinge) er en kraftig antioksidant. Noen studier tyder på at det kan:

 • Redusere oksidativt stress
 • Lavere blodsukkernivåer for å raskt
 • Reduser motstanden ALL’insulin

Imidlertid er det nødvendig med videre forskning. Også, vingen må tas med forsiktighet, siden det har potensial til å senke blodsukkernivået på farlige nivåer.

Bitter melon

Den bitre melonen brukes til å behandle diabetesrelaterte forhold i land som Asia, Sør-Amerika og andre. Det er mange data på effektiviteten som behandling for diabetes i dyre- og laboratorieundersøkelser.

Det er imidlertid begrensede menneskelige data på den bitre melonen. Det er ingen kliniske studier på # 8217; mann. Studier på’Mennesket for øyeblikket er ikke høy kvalitet.

Grønn te

Grønn te inneholder polyfenoler, som er antioksidanter.

Den viktigste antioksidanten av grønn te er kjent som Epigallocatechina Gallato (EGCG). Laboratorieundersøkelser foreslo at EGCGs & # 8217 kan ha mange helsemessige fordeler, inkludert:

 • Lavere risiko for kardiovaskulær sykdom
 • Forebygging av type 2 diabetes
 • Forbedring av glukosekontroll
 • Beste Dell’insulin

Studier på diabetespasienter viste ingen helsemessige fordeler. Men grønn te er generelt ansett som trygt.

Resveratrol

Resveratrol er en kjemisk tilstede i vinen og i # 8217; druer. I dyremodeller bidrar det til å forhindre høyt blodsukker. Dyr utdanning De har også vist at det kan redusere oksidativt stress. Imidlertid er dataene på # 8217; mannen er begrenset. Det er for tidlig å finne ut om integrasjonen hjelper med diabetes.

Magnesium

Magnesium er et viktig næringsstoff. Bidrar til å regulere blodtrykket. Regulerer også følsomhet for insulinet;. Ytterligere magnesium kan forbedre følsomheten Alle’insulin i diabetikere.

En diett rik på magnesium kan også redusere risikoen for diabetes. Forskere fant en sammenheng mellom magnesiuminntak, lavere insulinresistens og diabeteshastigheter.

Outlook

Som du kan se fra denne listen, er det mange naturlige kosttilskudd som kan brukes til å administrere diabetes. Men selv for de i denne listen, er det imidlertid viktig at du snakker med legen din før du legger til supplement eller vitamin til diabetesplanen.

Det er mange populære kosttilskudd som kan få negative interaksjoner med diabetes og blodsukkermedikamenter. Zinc er et av disse populære kosttilskuddene som kan påvirke blodsukkernivået negativt. Selv de i denne listen som kan hjelpe mange med diabetes, kan fortsatt ha en negativ interaksjon med noen av medisinene dine.