Urter for å lindre astma: gurkemeie, hvitløk og andre

Beskrivelse

Hvis du lider av alvorlig astma, og du ikke kan få lettelse fra symptomene, kan du spørre deg hvilke alternativer du har. Noen små studier har vist at urte kosttilskudd kan lindre symptomene på astmaen. Disse urter spenner fra de som finnes i ditt pantry til de vanlige urter med tradisjonell kinesisk medisin.

Kombinasjonen av urter med tradisjonelle stoffer for astma er kjent som komplementær terapi. Bruk kun urte-behandlinger uten tradisjonelle medisiner er en alternativ terapi. Du bør ikke bruke komplementære eller alternative terapier for astmaen uten å først snakke med legen din.

Forvaltningen av’alvorlig astma krever en kombinasjon av behandlinger for å redusere og kontrollere symptomene. Du vil sannsynligvis måtte bruke reseptbelagte legemidler i tillegg til urtebehandlinger.

Her er fem urter og kosttilskudd at noen krav kan lindre symptomene på # 8217; astma, men først undersøke risikoen.

Risiko for urte behandlinger

Husk at alle disse urter krever mer vitenskapelig forskning for å demonstrere deres effektivitet.

L’urter bruk for astma kan resultere i risiko. Følg alltid behandlingsplanen for astma og diskutere eventuelle endringer i planen med legen din.

Husk følgende før du begynner å ta noe urte supplement:

  • Ingen urtebehandling har et sterkt bevis for å støtte sin effektivitet i å forbedre symptomene på astma eller lungefunksjon. Også, et studio som viser effektiviteten i dyr, betyr ikke nødvendigvis at det vil fungere for mennesker.
  • Noen urter kan forstyrre tradisjonelle stoffer for Astma og forårsake komplikasjoner eller ineffektivitet.
  • Herbal kosttilskudd er ikke regulert av FDA. Dette betyr at de ikke undersøkes av et offentlig myndighet eller pakket med anbefalte doser. Kosttilskudd kan være av dårlig kvalitet eller forurenset av andre stoffer.
  • Urter kan forårsake allergiske reaksjoner og barn kan reagere annerledes på dem. Ikke gi urter til barn uten å snakke med en lege. Vær også forsiktig hvis du er gravid eller bli ammende.

1. Gurkemeie

Du kan allerede ha denne strålende gule krydderet i pantryet ditt for å lage mat smakfulle currys og andre retter. Gurkemeie tar sin farge fra curcumin. Denne naturlige fargestoffet kan også redusere betennelsen.

Gurkemeie kan hjelpe med leddgikt og til og med kreft. I forhold til # 8217; astma, en studere De fulgte 77 deltakere med mild til moderat astma som hyret curcumin kapsler i 30 dager.

Forskere har oppdaget at supplementet har bidratt til å redusere luftveisobstruksjonen og kunne være en nyttig komplementær behandling for astma. Merk at dette bare er en liten studie, og videre forskning er nødvendig for å bestemme fordelene og risikoen.

2. Ginseng og hvitløk

Ginseng og # 8217; hvitløk er vanlige urter tilgjengelig i en rekke supplement former.

Ginseng er en asiatisk plante som noen hevder å ha Mange helsemessige fordeler, Inkludert forbedring av respiratoriske forhold. Du tror også at hvitløk har Vesentlige helsemessige fordeler Hvordan redusere kolesterol og blodtrykk.

En liten en studere Laget på rotter tilkoblet L’bruk av ginseng og hvitløk med reduksjon av symptomer på # 8217; astma.

Studien utsatte rotter til et stoff som påvirker lungene. Forskerne administreres til noen ginseng rotter og hvitløk under utstillingen. De som hadde blitt administrert, hadde urteren en nedgang i symptomer og # 8217; betennelse i forhold til # 8217; annen gruppe.

Imidlertid er det behov for videre forskning på mennesker for å demonstrere effektiviteten av disse urter.

3. Kinesiske urtkombinasjoner

I de siste tiårene har forskere studert effekten av urtekombinasjoner av tradisjonell kinesisk medisin for astma.

Kombinasjonen kalt Anti-astma Herbalist Intervention (Ashmi) er en av disse. Denne blandingen inkluderer Lingzhi (en sopp), Gan CaO (lakrisrot) og Ku Shen (Sophora Root). Noen hevder at denne kombinasjonen av urter kan redusere innsnevring og # 8217; luftveien betennelse og holde kortisolnivåene høye, i motsetning til steroidmedisiner.

Noen studier undersøkte Ashmi-effektiviteten. En studie på mus konkludert at kombinasjonen av urter har bidratt til å lindre symptomene på astmaen.

I en annen studere, Forskere undersøkte Ashmi-effektiviteten blant de 20 røykfrie deltakerne med astma. De fant at Ashmi syntes å være trygg og deltakerne tolererte urter godt.

Det finnes andre kombinasjoner av kinesiske urter som kan være nyttige i behandlingen av astma, som noen gang menn Dong Tang endret. EN studere av 100 deltakere med mild til moderat astma bemerket at denne kombinasjonen av urter har forbedret symptomer uten bivirkninger. Alle deltakerne brukte tradisjonelle vestlige stoffer for astmaen under studien i kombinasjon med urter.

Forskningen mangler imidlertid, siden mange av disse studiene utføres på dyr eller med små grupper av deltakere.

4. Svart frø

Dette krydderet er også kjent som Nigella Sativa. Noen utdanning antyder at den har medisinske fordeler, inkludert reduksjonen av symptomene på astmaen.

en studere undersøkte tidligere søk på svarte frø og astma for å evaluere sin effektivitet. Studio konkluderte med at det forrige søket viser at det svarte frøet kan hjelpe symptomene på astma, L’betennelse og luftveisfunksjon. Han pekte også på behovet for videre forskning.

5. Honning

Denne søte og naturlige stoffet kan hjelpe forskjellige aspekter av astmaen din. Honning kan glatte luftveiene og redusere kittling som gjør at du hoster. Voksne kan ta To teskjeer Honning om natten for å redusere hoste.

Du kan til og med innpode honning med urter som gurkemeie for å lindre symptomene mer.

Har vist seg at honning hjelper symptomene på # 8217; astma i kaniner. I en studere, Forskerne har gitt honning forvandlet til gass til 40 kaniner og oppdaget at deres symptomer på astma hadde blitt redusert.

Dette betyr imidlertid ikke at honning kan hjelpe symptomer på # 8217; astma hos mennesker. Videre forskning er nødvendig for å avgjøre om denne honning dispenseringsmetoden kan hjelpe folk med astma.

Ta bort

Noen sier at disse urter kan være nyttige som en ekstra behandling for astma, men alle krever ytterligere betydelig forskning for å bekrefte fordelene sine.

Pass på at du snakker med legen din før du legger til urter i behandlingsplanen din. L’å legge til urter uten doktors guide kan forverre astmaen eller forårsake andre helsekomplikasjoner.