Urgent assistanse: 7 måter å forbedre ditt neste besøk

Det er en fredag ​​kveld, og brystinfeksjonen har overskredet poenget for å behandle det med en saltoppløsning. Eller det er 3:00 og din nyfødte har en høy feber som begynner å alarm. Eller kanskje kjæresten din rullet ankelen som spilte kickball og vil bare sjekke at et bein ikke har brutt. Uansett årsak, er det sannsynlig at du kan tenke på en tur til et senter for presserende omsorg.

For tilstanden av omsorgsrapport spurte Healthline 1.329 amerikanere over hele landet sine meninger om panoramaet til pasientens og spesielle helsetjenester. Litt over en tredjedel av amerikanerne (41%) besøkte et presserende omsorgssenter i # 8217; i fjor. Og tusenårene, gruppen som også er mer sannsynlig å bruke Offentlige biblioteker& # 8211; Det er mer sannsynlig at de har besøkt et presserende omsorgssenter i stedet for en førstehjelp eller en lege i forhold til babyboomene (41% mot 34%).

Fordi folk er tiltrukket av akutt omsorg?

Grunnen til at flere og flere mennesker er rettet mot presserende servicesentre, kan ikke identifiseres i en grunn. De er en rekke faktorer (vel, virkelig tre) som er ansvarlige for denne bølgen.

Den første er bekvemmelighet: det er omtrent 7.400 URUGENT CARE CENTERS i USA, hvorav mange (34.1 prosent) De ligger i lokale kjøpesentre og kjøpesentre.

En annen faktor er den enkle planleggingen: Du kan skrive inn og se en leverandør direkte på stedet uten å gjøre en avtale. Dette er en stor fordel med tanke på at tiden for å få en avtale økt med 30 prosent fra 2014 i henhold til 2017 Studio.

Den tredje er kostnaden: Blant respondentene hadde tusenåret to ganger sannsynligheten sammenlignet med henholdsvis Jan X eller Boomers (42% mot 25% og 20%) for å velge presserende omsorg i forhold til tradisjonelle medisinske kanaler som medisinske eller sykehusbesøk for å spare på Kostnader. Den gjennomsnittlige kostnaden for et presserende bistandsbesøk for de vanligste forholdene er $ 155.

Bortsett fra disse tre faktorene, er det en stor ulempe: Urgent assistansefasiliteter mottok den laveste poengsummen for kvalitet i alle generasjoner. Til spørsmålet om kvaliteten på «8217, mottatt assistanse, evaluerte 59% av respondentene presserende omsorg som en god, sammenlignet med 79% av en lege eller en spesialist. L’Sykehushjelp ble ansett som god med 65% av respondentene. Denne oppfatningen kan være et resultat av et bredere kommunikasjonsproblem.

Pasientene er mer rolig i å kommunisere deres behov, erfaringer og preferanser til noen som har vært kjent i lang tid og sier Malcolm Thaler, MD, spesialist i internmedisin for En medisinsk.

Dette er et problem. Og selv om Healthline ikke kan endres akkurat slik de presserende servicesentrene opererer, kan vi vise deg hvordan du kan forberede deg på ditt neste besøk for å sikre at du får den mest fordelaktige behandlingen mulig.

Fortsett å lese for syv forslag for å forbedre en PO & # 8216; Din presserende assistanse.

Tips 1: Finn et senter

Det virker ganske enkelt, men å identifisere de nærmeste presserende assistanse-sentrene, kan nå ta stresset med å finne en når du trenger å gå. Et raskt søk på Google bør hjelpe deg med å begrense valgene dine. Men begrenser ikke deg selv for å finne en og lukke den.

Først av alt identifiserer det de nærmeste sentrene til ditt hjem, til arbeidet ditt og til og med på barneskolene dine. Å ha flere alternativer er viktig. For det andre sett inn plasseringen av sentrene i telefonen eller hold en liste i porteføljen, i maskinen, i barnets ryggsekk og på noe annet sted kan du tenke på det. Å ha denne informasjonen på fingertuppene er nødvendig i øyeblikk av behov.

Tips 2: Kjenn din forsikringspolicy

Vi forstod: Helseforsikringen kan skape forvirring. Veldig forvirret. Men å vite hva din plan dekker og hva som ikke betyr, betyr det at du har mindre sjanse til å bli overrasket av en uventet konto etter et besøk.

Som for presserende servicesentre, kan de eller ikke være dekket. Gi en’se på dekselplanen din, og hvis du ikke er sikker på, ring de akutte servicesentrene du har skrevet inn i listen din. Gå til & # 8221;. Du kan forvente at du betaler en betaling eller en fradragsberettiget.

Disse to første forslagene tar tid, så gjør leksene før fristen kan hjelpe deg med å slappe av.

Tips 3: Spør deg selv: [8220; hvorfor jeg må gå?& # 8221;

Enten du spør deg om dette spørsmålet, eller du spør en kjære, svarer du på & # 8220; hvorfor & # 8221; kan hjelpe deg med å besøke perspektiv. Generelt, hvis tilstanden ikke er farlig for livet (for eksempel er feber stabil, # 8217; blødning har stoppet eller beinet er ikke ødelagt), vi anbefaler et presserende bistandsbesøk i stedet for et besøk på beredskapsrommet.

Sekund Urgent Care Association of America, Urgent Service Centers & # 8220; Behandle milde eller akutte medisinske forhold som pasienter tror at de trenger umiddelbar medisinsk behandling, men ikke medisinske nødsituasjoner & # 8221;.

Samtidig er din grunnleggende lege ofte det beste utgangspunktet, som fører til neste forslag.

Tips 4: Ring legen din

Med mindre natt fonda og du har et desperat behov for profesjonell medisinsk hjelp, ring legen din kontor. Selv om du ikke kan snakke med din primære omsorgsleder, kan det hende at medisinsk personell kan veilede deg i riktig retning.

Spør når det er neste mulige avtale, hvis du tror du kan vente til da, eller hvis du skal se noen i et presserende servicesenter akkurat nå.

Selvfølgelig, snakker med personalet på kontoret, er ikke det samme som snakker med en lege. Så hvis du er bekymret, gå videre og besøk det presserende omsorgssenteret. I det minste vil han lindre ditt sinn.

Tips 5: Ikke gå alene

Så du har bestemt deg og du vil gå til et senter for akutt omsorg. Spør nå noen om å komme med deg. Du er sannsynlig å være allerede litt & # 8216; utmattet. Ha en annen betydelig, et familiemedlem, en venn eller til og med en nabo med deg, kan være nyttig.

Be dem om å følge deg, hvis det er hensiktsmessig, eller i det minste å komme med deg for besøket. De vil kunne gi deg forsikring og komfort under ventetiden. Og med mindre du vil ha dem i pasientens rom med deg, kan de bli i rommet D’venter.

Tips 6: Ta med diskene dine

En av de største ulempene med presserende omsorg er at du ikke vet nøyaktig hvem du vil se. Igjen, vil du gå til et senter for presserende omsorg fordi det er praktisk, ikke fordi du har en lege spesielt du vil se.

Som sagt, har en kopi av de kliniske mappene eller de nyeste filene til fingertuppene, sier Thaler. Disse elektroniske eller papirfilene kan gjøre en forskjell i informasjonen som den akutte pleieprofessoren gir deg deg.

Her er noen artikler du vil definitivt vil ta med:

  • Liste over alle dine nåværende stoffer, inkludert counter-kosttilskudd eller piller du har tatt for smertebehandling
  • Eventuelle allergier du har
  • Liste over dine nåværende medisinske forhold
  • Liste over nylige medisinske prosedyrer, inkludert tannprosedyrer
  • Navn og kontaktinformasjon for den grunnleggende legen
  • Informasjon om forsikringsdekning (se forslag 2)

Tips 6: notatnotat

Du har sikkert hørt at skrive ting kan hjelpe deg med å gjenopprette minnet, men det kan også hjelpe deg med å holde tankene dine organisert. Gå til et nytt helseanlegg kan være undertrykkende. L’Siste ting du vil gjøre er å gå uten å føle at du har det du kom for.

Ta noen minutter før du går på presserende omsorg for å tenke og skrive ned dine spørsmål. Disse kan inkludere følgende:

  • Fordi jeg føler meg slik?
  • Hvordan kan jeg raskt forbedre?
  • Det er hjemmebehandlinger du vil anbefale?
  • Når jeg kan forvente å føle meg selv igjen?

Skriv dine poeng & # 8220; kan spare tid og øke mulighetene for ikke å forsømme noe Essential & # 8221; sier thaler. utdanning De har også vist at påføring av blekk på papir (i motsetning til å ta digitale notater) kan være mer fordelaktig. Men igjen er det viktige å registrere dine tanker et sted.

Tips 7: Følg og følg

Få mest mulig ut av ditt presserende omsorgsbesøk, slutter ikke på slutten av avtalen. Nå er det på tide å faktisk følge legenes instruksjoner. Det er også en god ide å kontakte din primære omsorgslege og la ham få vite at du dro til et presserende omsorgssenter. De kan sørge for at problemet ditt er løst som forventet og legger merke til det i din medisinske historie.

L & # 8217;

Fordi det går inn i presserende bistandsanlegg blir et «8217; Det mest populære alternativet i helsevesenet, vil det bli stadig viktigere å forberede på forhånd for å få mest mulig ut av et besøk. Å følge disse syv forslagene kan gjøre en forskjell mellom å føle et anonymt nummer i systemet og få svarene og rettsmidler som trengs for å føle seg bedre raskere.