Uregelmessig hår hengende: årsaker og behandling

Hva forårsaker A’uregelmessig hår hengende?

L’hår hengende er en linje av hårsekk som utgjør de ytre kantene på håret ditt.

A’uregelmessig hengende mangler symmetri, vanligvis med den ene siden som har mer eller mindre hår på # 8217;.

De ujevne tynne linjene er relativt vanlige og oppleves av både kvinner og menn. Det er fire hovedfaktorer som bidrar til A’uregelmessig hår hengende:

Genetikk

A’uregelmessig hengende ser ofte ut som en’unnvikende hengende forårsaket av hårtap. Hvis familiemedlemmene dine har unnvikende hår, # 8217; uregelmessig hår hengende kan bli arvet.

Mannlig skallethet

Mannlig skallethet, også kalt androgenetisk alopecia, inneholder generelt en’unnvikende hår som henger, ofte med et M-formet diagram med tyrt hår rundt hodet krone. Det antas å være forårsaket av en kombinasjon av genetikk og # 8217; mannlig hormon dihydrotestosteron.

På slutten Quell’uregelmessig hengende blir skallethet med et hesteskohår som starter over ørene og omgir baksiden av hodet.

C’Det er også tapet av kvinnelig type hår som presenterer med en annen modell.

Trekkraft alopecia

L’Traction Alopecia er et gradvis fall av hår som vanligvis forårsakes av en trekkraftkraft på håret som hestehale, donuts og fletninger. Dette kan skje med både kvinner og menn, selv om det ikke er noen familiemedlemmer av ujevne tynne linjer eller skallethet.

Hårtransplantasjon

A’uregelmessig hengende kan være feilaktig utført hårtransplantasjon. Dette kan skje hvis transplantasjonen ikke korrekt replikerer vekstmodeller fra’naturlig utseende eller ikke formet håret hengende for å tilstrekkelig ramme ansiktet ditt.

Hvordan kan jeg behandle en «8217; uregelmessig hår hengende?

Hvis den asymmetriske formen på # 8217; hår hengende tar deg plage deg, har du noen alternativer for behandling.

Hårtransplantasjon

Hårtransplantasjon er håret graft fra sidene og baksiden av hodebunnen til andre områder i hodebunnen. Denne prosedyren kan brukes til å standardisere håret hengende.

Dressing

Hvis du har maskulin baldness, kan du bruke Minoxidil (Rogaine) counter medisinering. Det tar vanligvis ca 6 måneders behandling for å stoppe håravfall og starte håret gjenvekst.

C’er også finasterid (Propecia), et reseptbelagte legemiddel for å redusere håravfallet og muligens starte en ny hårvekst.

Laserterapi

For menn og kvinner med arvelig skallethet er det en lav-nivå laser enhet godkjent av US Food and Drug Administration for å forbedre håret tetthet.

L & # 8217;

Siden innramming ansiktet ditt, # 8217; hår hengende er noe som de fleste merker. Hvis det er uregelmessig, kan du føle deg ubehagelig med ditt utseende. Hvis du vil endre håret hengende, har du en rekke valg, inkludert medisiner, hårtransplantasjon og laserterapi.

Snakk med legen din om dine bekymringer. De kan gi deg en anbefaling for behandling av håret ditt og # 8217; hår hengende.