Ungdoms Fitness: Den fysiske øvelsen hjelper barn med unntak av på skolen

Beskrivelse

Det er kjent at den fysiske aktiviteten øker funksjonene til både kropp og hjerne, så ikke det er å være fantastisk at den fysiske øvelsen også kan hjelpe barn til å gjøre det bedre på skolen. Imidlertid mottar ikke et tilstrekkelig antall barn minimumskrav til en historie med fysisk aktivitet om dagen, som etablert av Helseavdeling og menneskelige tjenester (HHS). Faktisk, Det er beregnet det bare 21.6% av barna i alderen 6 og 19 fornøyde disse kravene i 2015.

L’Trening kan legges til rutinen til et barn på ulike måter før, under og etter skolen. Finn ut hvordan du kan hjelpe din sønn til å være mer aktiv, til tross for et tett akademisk program.

Hva sier forskningen

L’Fysisk aktivitet hjelper med mer å holde vekt og øke energi;. Vanlig øvelse:

 • Fremmer positiv mental helse
 • Bygger bein og sterke muskler
 • Reduserer sannsynligheten for å utvikle fedme
 • Reduserer langsiktige risikofaktorer som kan føre til kroniske sykdommer
 • Fremmer en bedre søvnkvalitet

Forbli aktiv også påvirker skolens ytelse. Bidrar til å forbedre konsentrasjon, minne og klasseadferd. Barn som tilfredsstiller retningslinjer for fysisk aktivitet De får bedre akademiske resultater, har bedre minne og har mindre sjanse til å utvikle depresjon, sammenlignet med de som bruker mindre tid i fysisk utdanning leksjoner.

Studiene som gjennomføres de siste 40 årene, antyder Denne klassen trening kan hjelpe elevene å opprettholde oppgaven og ha bedre oppmerksomhetskapasitet. Reduksjonen av’Fysisk utdanning i skolene kan faktisk hindre skolens ytelse for barnutvikling.

Selv en sporadisk aerob trening av moderat intensitet er nyttig, andre Kommisjonen Søk etter fysisk aktivitet og # 8217; Fysisk utdanning i # 8217; skole miljø.

Disse treningsbildene under pauser eller L’Aktiviteten kan forbedre et barns kognitive ytelse. Ennå, L’Moderat og kraftig aktivitet tilbyr de største fordelene.

Anbefalinger om øvelser for barn

Oppmuntre barn til å være aktiv er avgjørende for tilstrekkelig vekst og utvikling. Det er imidlertid viktig å gi råd til sikre og hensiktsmessige aktiviteter for deres evner. L’Øvelse bør være morsomt, så det er noe de vil gjøre.

Mesteparten av’fysisk aktivitet av et barn bør inneholde aerobic aktiviteter med moderat intensitet til kraftig, for eksempel:

 • på sykkel
 • løp
 • danse
 • Spill spill og aktiv sport

Spill- og sportsaktiviteter som hjelper barn i alle aldre til å utvikle sterke bein, inkludert:

 • hopper
 • hoppe
 • hoppe

Fra 3 til 5

Mindre barn har en tendens til å foretrekke korte perioder med aktiviteter med korte hvileperioder, mens større ungdommer kan delta i lengre perioder med flere strukturerte aktiviteter.

De HHS Anbefaler til barn mellom 3 og 5 år med å utføre fysisk aktivitet i løpet av dagen. Sorten er nøkkelen her: du kan bestemme deg for å ta med sønnen din til lekeplassen, eller du kan spille ball i hagen.

Yngre barna har det gøy med aktivt spill, som gymnastikk eller i et treningsstudio i jungelen. Du kan også søke etter klubber og lag som passer for små barn i din lokale park for å legge til variasjon.

Fra 6 til 17

De større barna og ungdommene er bedre rustet til lastingsaktiviteter. Disse inkluderer aerob aktiviteter, for eksempel fotball eller lacrosse. De kan også gjøre gratis kroppsøvelser, for eksempel:

 • dytt opp
 • pull-up
 • fjellklatring
 • burpees

Selv om det er viktig å involvere større barn i de riktige typer øvelser som passer for deres alder, er det like grunnleggende at de får riktig mengde fysisk aktivitet. I 2018, L’HHS utstedt mer spesifikke retningslinjer for barn i alderen 6 til 17 år.

Anbefalinger, som beskrevet i Retningslinjer for L’fysisk aktivitet For amerikanere inkluderer:

Aerobic

Barnene i denne aldersgruppen krever 60 minutters aerob aktivitet hver dag. De fleste dager bør bestå av moderate intensitetsaktiviteter, for eksempel å gå og svømme. HHS anbefaler også tre dager i uken med intens aktivitet, hvordan å sykle og trene kontaktsporter, for eksempel basketball.

Muskelforsterkning

Barn trenger også tre dager med muskelstøtteaktiviteter i uken. Ideer inkluderer øvelser med vekter, for eksempel push-ups og gymnastikk.

Beinforsterkning

Barnet ditt trenger selv tre dager med beinforsterkende aktiviteter i uken. Gratis kroppsøvelser, for eksempel burpees og rase, så vel som yoga og hoppetau, kan bidra til å styrke bein.

Du kan spille det dobbelte arbeidet med visse aktiviteter. For eksempel kan løpet være enten A’aerob aktivitet som styrker beinene. Svømming kan bidra til å bygge muskler og tilbyr også effektiv aerob trening. Nøkkelen er å fortsette å bevege seg så ofte som mulig, velge aktivitetene du liker, og du vil gjøre igjen.

Inspirere l’fysisk aktivitet i og utenfor skolen

En måte å sikre at barnet ditt gjør nok fysisk aktivitet er å gi et godt eksempel. Prøv å modellere deg selv en aktiv livsstil og gjøre den til en del av den daglige familiens rutine.

Her er noen ideer om hvordan du oppfordrer sønnen din til å være mer aktiv:

 • Gjør den fysiske aktiviteten en del av tiden som tilbys som en familie.
 • Dra nytte av offentlige parker, baseballbaner og basketballer i samfunnet ditt.
 • Hold D’Øye de kommende hendelsene som fremmer den fysiske aktiviteten i barnets skole eller i samfunnets rom.
 • Utfordre din sønn til å ta en pause fra elektroniske enheter og leke med vennene sine.
 • Samarbeide med andre foreldre i ditt nabolag for å gi et trygt miljø for fødselsdager basert på fødselsdager eller juleferier.

L’mer komplett tilnærming for å forbedre barnets helse innebærer hjemme, skole og samfunn. Foreldre-lærerforeninger kan ytterligere fremme disse ideene ved å hevde:

Men ovennevnte ideer er ikke ufeilbarlig. Skolene blir stadig større belastet av testkrav, som kan redusere L’fysisk utdanning. Det anslås at 51.6% av videregående studenter har deltatt på fysisk utdanningskurs 2015. Bare 29.8 prosent gikk hver dag.

Bortsett fra tidsbegrensninger for å møte akademiske krav, kan noen barn også ha andre forpliktelser, for eksempel klubber og arbeid. Andre kan ha transportproblemer som ellers ville hjelpe dem med å få trygge steder å trene sport. Forbli aktiv krever en viss planlegging og konsistens.

Ta bort

L’Fysisk aktivitet er en av de beste måtene som barn kan forbedre helsen på. Prøv å utføre minst en gangs aktivitet om dagen, inkludert aerobiske øvelser, muskelforsterkning og beinforbedring. Bortsett fra helsemessige fordeler, vil barna sannsynligvis gå bedre på skolen.