Ulike typer bleiedermatitt: bilder, årsaker og behandling

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Barnets sitter ser over raseri i disse dager? Hvis de er i midten 4 og 15 måneder, det er sannsynlig å ha en’bleieutbrudd. Og ta et dypt pust, det er ingenting du gjorde galt. I det minste Halvparten av barna Denne alderen hadde en bleiedermatitt minst en gang i de siste to månedene.

Bleie hudutslett kan manifestere seg til plutselig og gjøre deg og ditt ulykkelige barn. De kan også være irriterende og vanskelig å behandle, slik at du er ganske maktløs.

Nøkkelen til effektiv behandling er å forstå hva slags utslett har barnet ditt. Nøyaktig: det er mange av disse monstrene du kan møte. Ikke bekymre deg, men vi dekket deg: fra # 8217; Identifikasjon A + til bleier til bleier Alle’sinkoksid.

Bilder av forskjellige typer bleiedermatitt

Irriterende dermatitt

Barnets hud har mye å gjøre med en bleie. Du er forpliktet til å endre alle tisse og poop, men barnets sete er bokstavelig talt stewing hele dagen. Ikke bare, men hvis du legger til gnidning og irritasjon mens barnet ditt beveger seg og stiger, kan du se hvordan ting kan gå galt og raskt. Dårlig!

Utslettutbrudd forårsaket av irriterende stoffer & # 8211; urin og avføring & # 8211; jeg er mer vanlig Skriv at leger ser på eksamensens tabell. De kan virke røde og skinnende. L’området kan også være varmt til berøring.

Denne typen utslett fokuserer på kjønnsorganer, skinker, lår og mage, men det finnes vanligvis i bretter eller i hudpulene mellom disse områdene.

Og vær oppmerksom på surt poop

Ja, syre poop. Bleie kutane utslett kan øke når barnet begynner å spise faste matvarer. Når noen matvarer elimineres fra kroppen, kan de gjøre poopen spesielt irriterende. Å spise mat kan også gjøre barnets poop oftere, forårsaker enda flere hudutslett.

Og hvis du ammer, hold dietten din fra … Noen tror at visse matvarer som spiser irriterer sitt barn.

Behandling

Du kan behandle de fleste hudutslettene forårsaket av / # 8217; irritasjon med kremer og benksalver (OTC). Søkekrem med sinkoksid eller vaselinbaserte tette salver som kan beskytte huden din mens du helbreder. Hvis hudutbruddet er spesielt alvorlig, kan en reseptfri krem ​​være nødvendig for å klargjøre det.

Kjøp kremer og salver for bleie dermatitt online.

Forebygging

Forhindre denne typen utslett betyr å holde huden på det lykkelige barnet.

  • Endre barnet ofte i løpet av dagen, hver 2-3 timer og oftere hvis barnet ditt har diaré. Det endres selv om natten. Vi vet ikke det ideelle. Men du burde virkelig gjøre det, spesielt hvis du mistenker at det kan være poop i bleien.
  • Påfør en barriere før du starter # 8217; utslett. Krem og salver bidrar til å beskytte huden mot fuktighet og irriterende stoffer. Vurder ideen om å legge den til din normale rutine.
  • Kutt eller løs litt bleen for å gi mer plass til huden. Igjen, dette er spesielt viktig om natten når barnet ditt er i lengste bleie.
  • Gi til din søte lille jente på tid uten bleier for å la huden puste. Bekymret for ulykker? Sett et håndkle først, for eventuelle hendelser.
  • Se hva barnet spiser. Hva forårsaker A’utslett i et barn kan ikke være i en annen. Unngå juice, som er syrer og kan forårsake diaré.

Relatert: 7 tips for behandling av bleiedermatitt

Dermatitt fra Candida

Candida & # 8211; Mer vanlig kalt gjær & # 8211; Hudutslettene har en intens rød farge. De ser ut som patcher eller plaketter på innsiden av bleieområdet, i bretter og bretter av lårene og også alle «8217; Ytre Dell’bleie. Det kan være røde trinn like utenfor’Red View-området.

Små jenter kan også ha en hvit eller gul sekresjon fra skjeden og kløe. Vesker kan ha penisflare eller rødhet.

Hvis du mistenker gjæren, fra en & # 8217, se også på babyens munn. De kan ha dalen, som er en GEAD-infeksjon i munnen. Denne typen utslett kan oppstå når barnet tar antibiotika for en sykdom. Sjakking mødre kan også overføre gjærinfeksjoner etter å ha antatt narkotika.

Behandling

Noen mennesker har hatt flaks med benk-øverste antifungal kremer. Men du vil nok gjøre en avtale med barnelege, som sannsynligvis vil foreskrive en slags salve eller antifungal krem ​​for gjærinfeksjoner.

Noen ganger er oral antifungale legemidler nødvendig, men aktuelle kremer eller salver gjør vanligvis sminke.

Forebygging

Gjærbenet hudutbrudd er vanlige. De er ikke alltid relatert til bruk av antibiotika, så de er vanskelige å forhindre, så det er bedre å fortsette å følge sunne bleierpraksis.

Forskningen på # 8217; bruk av probiotika i nyfødte er dårlig, men du kan vurdere å spørre barnelege for å administrere probiotika til barnet ditt mens de er under antibiotika. Probiotika kan oppmuntre gode tarmbakterier for å holde gjæren i sjakk.

Relatert: Identifikasjon og behandling av en gjær bleie dermatitt

Allergisk dermatitt

Selv om det ikke er vanlig, kan barnet ditt være allergisk mot noe i bleien eller i kluter. Med gjentatt eksponering kan de ende opp med et dårlig utslett.

Du kan ikke finne noe nytt i din rutine? Husk at allergiske reaksjoner kan be om mellom 1 og 3 uker Å presentere seg selv etter den første eksponeringen.

Bleieutslettutbruddene forårsaket av en allergisk reaksjon er rød, skinnende og kan manifestere seg på store områder: på kjønnsorganene, på baken, på bladet # 8217, på lårene og på brettene. I utgangspunktet vil du se det overalt og overalt de berører bleier og kluter eller hvor andre produkter blir brukt.

Behandling

L’Ditt barns utslett vil ikke løse før du forstår hva som er allergisk. Selv da kan det elske oss 2 og 4 uker Etter å ha slettet # 8217; allergen for å eliminere utsletten.

OTC bleie kremer kan hjelpe med symptomer. Prøv formlene som ikke inneholder aroma og hypoallergen. Du kan snakke med din reseptbelagte lege hvis utslett er spesielt alvorlig.

Kjøp online kremer for parfyme og hypoallergen bleie dermatitt.

Forebygging

Du må forstå hva reaksjonen forårsaker. Prøv å se individuelt hver passasje av bleie-rutinen din.

  • Hvis du har endret bleier merke, kan du prøve å endre det eller se etter et merke av bleier som ikke inkluderer kjemiske eller fargestoffprodukter.
  • Søk etter kluter som mangler alkohol, parfymer og andre kjemiske tilsetningsstoffer på en lignende måte. Eller bare bruk en myk klut med varmt vann.
  • Hvis du bruker klutbleier, undersøk vaskemiddelet du bruker. Den beste løsningen er en gratis og klar formel.

Kjøp online bleier uten kjemikalier, kluter uten gratis alkohol og gratis vaskemidler.

Bakteriell dermatitt

Kanskje barnet har en infeksjon på 8217. Det som starter som et lite infeksjonsområde kan spre seg raskt i våte og varme forhold under bleie. De vanligste synderne er gruppen Streptococcus bakterier A og Staphylococcus aureus.

  • Med streptokokker, # 8217; utslett kan være lyse rød og konsentrert rundt # 8217; selv om den kan spre seg til kjønnsorganene. Du kan også legge merke til blod i barnets poop.
  • Med Staphylococcus kan du se pus fulle fremspring med en rød base. Disse blærene kan bryte med en gulbrun væske og forlate flakene.

Bakterielle infeksjoner kan bli seriøse hvis de ikke behandles raskt. Så du trenger Dell’hjelp av barnelege. Vær oppmerksom på andre bekymringsfulle symptomer, inkludert feber på 100.4 ° F (38 ° C) eller høyere, blødning, gråt eller pustler eller sløvheter.

Behandling

Denne typen utslett kan ikke behandles med benchmarks. I stedet løser du en avtale med legen din for å få antibiotika på resept, som Amoxicillin og Penicillin. Infeksjoner, som Streptococcus, har en tendens til å gjenta, så det er en god ide å også sette en oppfølging av avtale.

Forebygging

Infeksjoner kan ikke alltid forebygges, men du kan holde D’øye de første tegnene slik at 8217; infeksjon ikke blir alvorlig. Infeksjoner kan også være mer sannsynlig hvis det er en «8217; vedvarende irritasjon, som små kutt eller riper, inne og rundt bleieområdet.

Vask forsiktig området og tørk soaking for ikke å skrape eller ved et uhell kutte barnets delikate hud. Pass på at du behandler andre typer bleiedermatitt, siden de har potensial til å bli til bakterier lenger, er huden skadet.

Relatert: Hjelp! Fordi barnet mitt har blødende bleiedermatitt?

Andre kutane utbrudd som kan forekomme i # 8217; bleieområdet

Det finnes en rekke andre problemer som kan påvirke barnets hud og forårsake hudutbrudd. Hvis barnets tilstand virker varig, kan den beste løsningen få en henvisning fra barnelege til en hudlege som spesialiserer seg på barnas hud.

Eksem

Alle’Start kan virke som en vanlig bleiedermatitt, men kan bli lilla og skarpe. Noen ganger kan du til og med se blærer eller gråte.

L’eksem er vanligvis tørr og pruriginøs. Selv om det noen ganger forårsaker bleiedermatitt, er det mer vanlig på andre deler av kroppen. Det kan ofte styres å ta et bad og fuktighetsgivende med delikate såper og kremer eller salver.

Å unngå irritasjonen er viktig, noe som betyr at vi anbefaler å bruke produkter, bleier og kluter uten parfyme. Selv å holde frisk og pustende hud er nyttig.

Legen din kan foreskrive medisinske salver eller blekemiddelbad. Mange babyer og små barn overskrider deres eksem når de er Fra 3 til 5 år.

Psoriasis

Dette kan se ut som mye til en’bleieutbrudd eller en’gjærinfeksjon. Alle’Legene starter ofte misgulert tilstanden. Og selv om du ser en pediatrisk hudlege, kan det være vanskelig å skille mellom eksem og psoriasis hos barn.

Den gode nyheten er at behandlingsforløpet er lik for begge forholdene. Vi anbefaler å holde huden min lykkelige med å bruke delikate produkter og vurderer bruken av reseptbelagte salver.

Seborrheic dermatitt

Dette kan forårsake bleie hudutslett og hudpåvirkning på andre deler av kroppen, som hodebunn, ansikt og nakke. Selv om denne typen hudutbrudd er rød, kan du også se gule eller oljeaktige flekker under bleen og i hudpulene.

Behandling inkluderer aktuelle stoffer. Selv om legene ikke helt vet hva årsaken, er det gode nyheter. Seborrheic dermatitt har en tendens til å forlate alene når barnet når 6 måneder til 1 år alderen.

Impetigo

L’Impetigo er en smittsom hudinfeksjon forårsaket av de samme bakteriene (gruppe Streptococcus A og Staphylococcus aureus) som forårsaker generell bakteriell dermatitt.

L’Impetigo ser imidlertid ut som sider i stedet for en / 8217; utslett. Disse lesjonene kan bryte og utstråle på forskjellige deler av kroppen. Vanligvis fokuserer de rundt nese, munn, hender og føtter, men du kan også finne dem i # 8217; bleieområdet eller i et annet eksponert sted.

Behandling krever aktuelle eller orale antibiotika for å helbrede. Til barnet ditt har en behandling i 24 timer, kan overføre infeksjonen til andre.

Varmeutbrudd

Denne typen utslett består av små fremspring. Faktisk kalles det noen ganger, kalles & # 8220; Pungent Heat & # 8221; av denne grunn. Det skjer når huden, hvor som helst i kroppen, er varm og ikke kan puste. I bleieområdet kan du se det spesielt i brettene. Svette ender opp med å blokkere porene og skaper rødhet, fremspring og kløe.

Krem og tette salver kan forverre ting. Så, hvis du mistenker A’varmeutbrudd, ikke spre bleier. Behandling inkluderer kjøling av området og fremme av en god strøm av luften;.

Relatert: Hvordan finne og ta vare på barnets utslett

Klut eller disponibel?

Din beste venn kunne sverge at overgangen til vaskbare bleier hjalp sine barn med hudutslett. Eller kanskje du leser at det er sant det motsatte når du seiler i fora for barn. (Alle rådene du mottar i det første året, kan definitivt skape forvirring!)

Hvilke eksperter sier? Vel, C’Ingen reell prøveversjon Å foreslå at begge typer er bedre. I stedet må du velge hva som fungerer best for familien din og budsjettet ditt. Dette betyr bare å finne et merke av bleier som ikke er uløst (hvis du bruker disponibel) og finner en vaskesåpe som uløste (hvis du bruker en klut).

I alle fall endres barnet ditt ofte for å holde setet rent og tørt.

Relatert: The bleierkrig: klut mot disponibel

L & # 8217;

Hvis du føler at jeg hadde prøvd alle kremer for bleier under solen og # 8217; Ditt barns utslett er fortsatt rasende, svar på telefonen. Du trenger ikke å gjøre all denne undersøkelsesjobben alene. Hudutbruddene som ikke svarer på hjemmebehandling etter 2 eller 3 dager, er en grunn til å besøke legen.

Og setter en avtale før du legger merke til pus, blærer eller andre forverrede symptomer, som feber. Når du får den rette behandlingen for barnets utslett, vil du begge føle deg mye bedre.