Ulcerativ kolitt liv hack

Å leve med ulcerøs kolitt (UC) er ikke lett. Et kort besøk til butikken eller A’ettermiddagsutgangen kan raskt bli et mareritt. Her er seks triks for livet å vurdere og prøve sammen med din nåværende behandlingsplan.

1. Sip en beinbuljong. Denne væsken rik på næringsstoffer, basert på bein av stekte dyr og kokt over lav varme med grønnsaker, kan styrke immunforsvaret og berolige magesykdommer. Forbered mye og fryse rester for en rask energiladning.

Del på Pinterest

2. Lindrer kramper og tarmsmerter ved å nedsenke deg i et varmt bad. Slå på noen avslappende spor, slå på et duftende stearinlys og legg til en skje med Epsom alle & 8217 salter; vann å virkelig slappe av.

Del på Pinterest

3. Bruk pyjamas eller treningsbukser når du må gå til beredskapsrommet. Store klær kan bidra til å lindre magesmerter. Og holde seg rolig kan også hjelpe deg med å føle deg mer avslappet, og hjelper deg med å gå tilbake til remisjonen først.

Del på Pinterest

4. Kjøp en omformer for bilen din og bærer Thermoforus & # 8220; på veien & # 8221;. Varmen kan være en beroligende løsning på kramper og kan redusere symptomene på forverring. Og at du bare lager provisjoner eller gjør en lengre reise, kan en elektrisk plate gi rask komfort.

Del på Pinterest

5. Hold et sett med klær og ekstra medisiner på kontoret og med bil. Flammene er uforutsigbare, men planen på forhånd betyr alltid å være klar.

Del på Pinterest

6. Hopp over korn og spis eggene. Eggene er rike på proteiner og jern, som kan bidra til å bekjempe tretthet etter en rehabilitering. Kryptert, i skjorte eller en sode er alle gode og lett fordøyelige valg.

Del på Pinterest