Ukontrollert fôring og marihuana forstyrrelse: det er en forbindelse?

Hva så’er den ukontrollerte strømforstyrrelsen?

Vi hadde alle de øyeblikkene når vi spiser mer enn normalt. Å spise for mye kan skade magen eller få magen din brenne, men det er ikke alltid et tegn du har et problem.

Hvis du noen ganger spiser for mye, betyr det ikke at du har en ukontrollert fôringsforstyrrelse. Folk som har en ukontrollert fôringsforstyrrelse, spiser for mye og blir så veldig opprørt eller sint på dette. Når folk med denne lidelsen spiser på denne måten, føler de seg mangel på kontroll over deres handlinger. De vet ikke hvordan de skal stoppe atferd. Den ukontrollerte fôrforstyrrelsen går ofte hånd i hånd med stress, angst eller til og med depresjon.

Personer med ukontrollert fôringsforstyrrelser kan oppleve vektøkning, diabetes og hjertesykdom i de følgende faser.

Sekund Nasjonalt institutt for diabetes og fordøyelsessykdommer og renali (Nydk), Den ukontrollerte fôrforstyrrelsen er den vanligste matforstyrrelsen i Amerika. Det er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Blant kvinner med denne tilstanden, er det mer vanlig i tidlig voksen alder. Binge å spise hos menn er mer vanlig i middelalderen. Binge-spising fører ofte til problemer med fedme og vekt, men ikke alle de som er overvektige eller overvektige har lidelsen. Faktisk er bare to personer ut av tre med en ukontrollert fôringsforstyrrelse overvektige.

Statistikk over binges: Kjenn fakta

Forbindelsen mellom marihuana og sult øker

Du har sikkert hørt uttrykket som folk som røyker marihuana får & # 8220; kjemisk sult & # 8221;. Dette er ikke alltid sant, men mange opplever en betydelig økning i sult når de bruker marihuana.

Effekten av marihuana på kroppen

Forskere vet at tetrahydrocannabinolen (THC), den aktive ingrediensen i marihuana, stimulerer appetitten. De prøver å finne ut hvorfor dette fører til å spise for mye.

Sekund Natur NeuroScience, En studie fant at tilstedeværelsen av THC i hjernen til mus øker evnen til å lukte og nyte mat. Faktisk kan bruken av marihuana gjøre spisestue og smak av mat A’mye morsommere opplevelse fordi folk faktisk kan ha en bedre smak.

En annen studie rapportert i Natur NeuroScience Han fant at kjemikalier i cannabis kunne stimulere bestemte nevroner som rider maten; overflødig mat. Denne studien fant at nevroner som synes å være aktivert med cannabisbruk, er nevroner som normalt lukker kroppens sulteskilt. Det ser ut til at cannabis endrer hjernekabling og sender sterke sultemeldinger selv når du nettopp har spist eller du ikke er sulten.

Forbindelsen mellom ukontrollert mat og bruk av marihuana

L’Overskudd av mat forårsaket av’bruk av marihuana på slutten fører til en ukontrollert fôringsforstyrrelse?

Det motsatte kan være sant.

Forskning viser at overskudd av mat og binge å spise hos unge voksne kan føre til marihuana forbruk. En studie rapportert i Journal of American Medical Association (Jama) Han fant at binge-spising fører til en økning av fedme og symptomer på depresjon blant unge voksne. Disse symptomene inkluderer lav selvtillit, lav kroppstilfredshet og ytterligere psykiske lidelser. Tilstedeværelsen av disse symptomene er forbundet med bruk og alle «stoffmisbruk i disse unge voksne.

Ukontrollert fôringsforstyrrelser mot overskudd av mat på grunn av marihuana

Binge Eating er en klassifisert psykisk lidelse. American Psychiatric Association etablerte kriteriene for diagnostisering av ukontrollert strømforstyrrelse. Legen din eller terapeuten vil bruke denne listen for å diagnostisere deg. Hvis du oppfyller kriteriene, kan du begynne å diskutere behandlingsalternativer.

Du vil gjøre mange skritt når du behandler en ukontrollert fôringsforstyrrelse. Psykoterapi, narkotika og et vekttapstøtteprogram brukes ofte til å hjelpe folk med dette problemet og ansiktsutløsere. Gjenoppretting fra en ukontrollert strømforstyrrelse kan også bidra til å avslutte noen av de tilknyttede problemene. Dette inkluderer misbruk av stoffer.

Mer marijuana røyk, mer sannsynlig at du spiser for mye. Begrensning av marihuana-forbruket kan være viktig fordi overskuddet øker risikoen for helseproblemer. Disse problemene inkluderer fedme, hjertesykdom og diabetes.

Snakk med legen din

Mange med disse problemene blir veldig gode til å gjemme dem til venner, familie og til og med medisinske fagfolk. Den beste måten å finne hjelp til binge å spise er å innrømme å ha et problem. Å gjenkjenne en ukontrollert strømforstyrrelse er ikke alltid lett. Du kan innse deg selv, eller en venn eller et familiemedlem kan hjelpe deg. Bevissthet og aksept er de første trinnene for å finne hjelpen må behandle uorden og ethvert relatert problem.

Det er lett å finne hjelp hvis du leter etter det. Hvis du er interessert i å sette en slutt på A’marihuana forbruk vane, kan legen din snakke med deg om reduksjonen og til slutt stoppe. Du to kan du forstå hvorfor bruke stoffet, som du føler og hvordan du kan lære å gjøre det uten. Når du ikke bruker marihuana, vil du ha mindre tendens til å spise for mye.