Uformelle ereksjoner hos voksne: årsaker, ledelse og andre

Beskrivelse

Fra tid til annen vil menn sannsynligvis oppleve tilfeldige ereksjoner. A’tilfeldig ereksjon er en ereksjon som oppstår uten sexstimulering. Tilfeldige ereksjoner er normale.

Ungdommer og unge voksne er mer sannsynlig å ha tilfeldige ereksjoner, selv om de også kan forekomme hos voksne menn. Uformelle ereksjoner som bare forekommer om morgenen er normale i mange menn, uavhengig av’alder. Selv å ha noen ganger problemer med å nå eller beholde en ‘8217; ereksjon er ikke en grunn til bekymring. Men hvis du merker mange endringer i frekvens- eller ereksjonskapasitet, kan det være et tegn på erektil dysfunksjon (DE) eller et annet underliggende medisinsk problem.

Testosteron og ereksjoner

TIL 2016 Gjennomgang gjentok at testosteron spiller en betydelig rolle i seksuell funksjon. En annen Gjennomgang siden 2006 spesifikt undersøkt rollen som testosteron i ereksjoner og funnet at det også er en forbindelse. Det er imidlertid ikke klart hva testosteronens rolle i tilfeldige ereksjoner og eksperter ikke er sikker på hva de skal forårsake nøyaktig en og # 8217; tilfeldig ereksjon. Mens testosteron kan spille en rolle i å forårsake tilfeldige ereksjoner, er ereksjonene et resultat av mange ting som skjer samtidig i kroppen.

En typisk ereksjon oppstår når menn blir seksuelt glade. Som et resultat av at spenningen, hormoner, muskler, nerver og blodårer fungerer sammen for å skape en & # 8217;. Start når nervøse tegn i hjernen stimulerer penismusklene for å slappe av. Dette gjør at blodet kan strømme inn i penis, fylle den opp til nås av # 8217;. Så vasene i nærheten av å holde ereksjonen. Etter spenningen gjenåpner penisårene og la blodet gå ut.

For det meste anses tilfeldige ereksjoner som en normal funksjon og kan være et tegn på god helse.

Tumescence natt straffe (PT)

Penis Night Tumescence (NPT), noen ganger kalt kjøttved, er en type tilfeldig ereksjon. Hoved symptomet på PT er å våkne opp med en oppreist penis. TNP er en vanlig hendelse for mange gutter og menn.

Å våkne opp med en oppreist penis er et tegn på blodstrøm og sunne nerver til penis. Det er sannsynlig at gutter og menn med PT er i stand til å beholde en ‘8217; ereksjon mens de er våken.

TNP er mer vanlig hos yngre menn, selv om voksne menn kan oppleve det. Når menn når 40-50 år, begynner de naturlige testosteronnivåene å synke. Når dette nivået minker, kan episodene til TNP også redusere. I gjennomsnitt opplever menn opp til fem ereksjoner mens de sover og hver hard ereksjon 30 minutter.

Tilleggsinformasjon: 9 Tegn på lavt testosteronnivå »

Hvilken sak l’PT?

Det antas at mange faktorer forårsaker l’PT. En av årsakene er fysisk stimulering, at kroppen din kan oppleve selv mens du sover. Dette betyr at arkene berører huden kan utløse A’ereksjon. Hormonelle endringer kan være skyldige, siden testosteron er høyere om morgenen etter oppvåkning. Selv cerebral avslapning kan være en faktor, siden kroppen frigjør hormoner for å undertrykke ereksjoner under våkne timer, men mindre under søvn.

Når du skal se en lege?

Hvis du oppdager en plutselig endring i frekvensen av ereksjonene dine, snakk med legen din. Du bør også konsultere legen din dersom du føler smerte i penis under, før eller etter en & # 8217;. Hvis ereksjonen vedvarer i mer enn 4 timer, bør du umiddelbart gå til beredskapsrommet.

Det er ikke nødvendig å håndtere de tilfeldige ereksjonene fra det medisinske synspunktet siden de er en vanlig hendelse.

Outlook

Tilfeldige ereksjoner utenfor seksuell stimulering er normale og generelt er ikke en advarselsårsak. Menn som har konsistente problemer med å nå eller holde ereksjonen, bør konsultere legen din fordi det kan være et tegn på en underliggende medisinsk tilstand.

Administrer tilfeldige ereksjoner

Det kan ikke være mulig å unngå tilfeldige ereksjoner. Hvis du er bekymret for dine tilfeldige ereksjoner, snakk med legen din. De kan avgjøre om ereksjonene dine er normale eller et tegn på en tilstand nedenfor.

Hvis A & # 8217 oppstår; tilfeldig ereksjon, her er noen ting du kan gjøre for å håndtere tilstanden:

  • Tenk på noe’andre. Prøver å konsentrere seg om noe annet enn ereksjonen din. Distraherende kan hjelpe din ereksjon brukt raskere.
  • Unngå å stimulere ereksjonen din. A’Videre stimulering kan forvandle tilfeldig ereksjon til en normal ereksjon, noe som kan ta lengre tid å gå bort.
  • Prøv å endre posisjon. Du kan kanskje maskere ereksjonen hvis du sitter og tilfeldigvis omsluttet buksene i hestområdet.
  • Sett hendene i lommen. Når du har hendene dine i lommene, kan du prøve forsiktig å reposisjonere ereksjonen slik at den er nærmere kroppen din. Dette kan hjelpe deg med å skjule din ereksjon hvis du står.
  • Deksel l’lysken med en bok, en jakke, en pose eller noe annet tilgjengelig.
  • Husk at dette er en normal tilstand. Tilfeldige ereksjoner kan være et tegn på en sunn seksuell funksjon, og mange menn opplever dem.