Typer orgasmer og hvordan å få dem

Den & # 8216; stor eller (s) & # 8217;

Vi snakker mye om & # 8220; Big eller & # 8221; men du visste at C’er mer enn en type eller som du synger? Orgasmer hos kvinner kan virke litt «, vanskeligere å finne fordi det ikke er noen åpenbar spray for å fullføre spillet. Men de eksisterer, og med en liten historie og oppmerksomhet, kan du få operativsystemet du fortjener, fra typen fyrverkeri D’Artivering på skjermen for å roe oh-min-av.

Når du finner deg selv å miste det store eller, er det tre sannsynlig skyldige: forventninger, kommunikasjon og metode. Og ved siden av dette er eksperimenter nødvendig. Du finner nettsteder som indikerer at det er hvor som helst fra 12 orgasmer til bare 1. Men vi fokuserer på de fem som en gjennomsnittlig person kan få, for den lykkelige enden som fortjener.

Hvilke typer orgasmer er?

Her er en liste over de vanligste typer orgasmer og hvordan de føler seg typisk, selv om dette varierer fra person til person:

Type orgasmocosa føles som Clit Disse orgasmer føles ofte på overflaten av kroppen, som en prikkende følelse langs hud og hjerne.Vaginal Disse orgasmer er dypere i kroppen og kan lett oppfattes av den personen som trenger inn i skjeden på grunn av vaginale vegger før det store, eller du kan føle et sterkt behov for å tisse, men sammentrekningen vil absolutt ikke bli følt rundt genitalier. I stedet vil de være rundt Anal Sphincter. Når skjeden & # 8211; Spesielt G & # 8211-punktet; Og klitoris stimuleres samtidig, har en tendens til å forårsake en mer eksplosiv filmstil orgasme som kan ha kramper eller bokstavelig utløsning (les: l’kvinnelig utløsning er ikke en myte) Erogene områder av kroppen mindre kjent, Som ørene, brystvorter, nakke, albuer og knær, kan det fortsatt føre til en hyggelig reaksjon når de kysses og spilles. For de mest følsomme menneskene kan det kontinuerlige spillet føre til en orgasme.

Nå, som vi gjør disse orgasmene innser?

La oss snakke om klitoris

Klitoris er et lite organ med mange nerveender som kikket ut av vulvas spissen, er ofte dekket av en hette og strekker seg til innsiden av leppene. Den beste måten å stimulere klitorisene er forsiktig massasje med fingrene, palmen eller tungen med en fremover og rygg eller sirkulær bevegelse.

Klitoris orgasme

  • Når klitoridet begynner å bade og # 8211; Eller etter å legge til smøremiddelet fordi ikke alle vagines kan bade alene og # 8211; Påfør et raskere og sterkere trykk med repeterende bevegelse.
  • Fullfør denne bevegelsen med et sterkt trykk mens orgasmen begynner å intensivere følelsen. Tilbake litt & # 8216; hvis klitoris er for følsom.
  • Hvis dette er nok til å få deg ned, er det fantastisk! Men ikke bekymre deg hvis det ikke gjør det, siden dette ikke er alt.

Takle den vaginale orgasmen

L’vaginal orgasme blir ofte feilfortolket som mote & # 8220; beste & # 8221; For kvinner å nå orgasmen (les: det enkleste for penisene), men det er ofte det vanskeligste for kvinner. I stedet for en penis, prøv fingrene eller et kjønn leketøy. Sett fingrene eller leketøyet inn i skjeden og gjør en bevegelse & # 8220; kom hit & # 8221; Mot umbelic.

C’Det er et point med glede på denne veggen som heter Point G, og når du treffer det med et sterkt og vanlig trykk, kan det føre til # 8217; orgasme. Punktstimulering er også måten å bringe til Kvinne Ejaculation, Siden skangens kjertler stimulerer på begge sider av urinrøret.

Vaginal orgasme

  • Prøv å bruke fingrene eller leketøyet for penetrasjon i stedet for penis.
  • Imiterer & # 8220; kom hit & # 8221; eller sirkulær bevegelse i stedet for en bevegelse inne og ute.
  • Gjenta bevegelsene som gjør at du føler deg bra, slik at følelsene akkumuleres.

Utforsker anal orgasmen

Anal orgasmer er mye mer vanlige hos menn på grunn av prostata, men de kan også nås ved å gni utsiden av ytre og # 8217; analåpning og stimulere det indre av # 8217; anus med en finger. Når det gjelder analsex, vennligst bruk smøremiddelet. Skinker produserer ikke naturlig smøremiddel og hud rundt området er svært utsatt for tårer, noe som kan føre til uønskede infeksjoner.

Kjøp online smøremiddel.

Hvis du ønsker å gjengjelde favør med din mannlige partner, stimulerer prostata ved å forsiktig sette en rett frem finger og massere kjertelen.

Går for kombinasjonsboksen og de erogene områdene

For å oppnå en kombinert orgasme, kombinerer klitoris og vaginal stimulering samtidig, på parallelle eller motsatte rytmer, uansett hva som føles bedre for deg eller din partner. Dette er også den vanligste måten å få den kvinnelige utløsningen på fordi klitoris er stimulert og punktet g eller kjertlene i skene er forpliktet.

Endelig nås orgasmene i Erogena-området utelukkende gjennom mange eksperimenter. Du kan være i stand til å nå orgasmen fra kyssene på nakken, fra tennene på brystvorten eller ved fingrene alle’inne i albuer. Den beste måten å finne dine erogene områder på er å bruke en fjær eller et annet lett ytre objekt og ta oppmerksom på hvor du føler deg mer fornøyelse.

Orgasmer kommer ikke uten kommunikasjon

I noen form for seksuell spill er kommunikasjonen nøkkelen. Ikke bare er samtykket bokstavelig talt nødvendig Ved lov, Men å fortelle din partner hva du vil, hvordan og hvor er den beste måten å sikre maksimal glede. Er det ideelt å ha disse samtalene før du engasjerer seg i sexspill, men det er like effektivt å drive partneren din under sex. Dette betyr å spørre hva du vil med ordene eller med kroppsspråket ditt. Husk at partnere er ikke lesere av sinnet, selv om vi vil at de skal være.

Dette betyr også å være åpen for eksperimentering. Hvis din normale seksuelle rutine tar bort deg, kan du prøve å røre nye områder på forskjellige tidspunkter med forskjellige kroppsdeler (kjønnsorganer, fingre, munn) er det beste neste skrittet for å løse ditt mysterium Dell’orgasmo.

Det er også viktig å merke seg at eksperimentering og nåling av orgasmen ikke krever en partner. Gleden er ikke avhengig og ikke engang du er: bedre du kjenner din rytme med fingre og leker, raskere du kan lære partneren din som en tango.

Hva skjer egentlig under en orgasme?

Hva skjer fysisk i kroppen av en kvinne under den virkelige orgasmen er dette: skjeden, livmor og # 8217; anus (og noen ganger andre deler av kroppen som hender, føtter og mage) raskt kontrakt 3-15 ganger, Clearing for 0.8 sekunder om gangen. Kvinner kan også ejakulere, og frigjøre en væske fra # 8217; urinrøret som inneholder en blanding av hvitaktig væske fra de peri-uretrale kjertlene i skene og ‘8217; urin. Ikke bekymre deg: urinen er veldig steril og væsken kommer vanligvis ut tydelig.

Men ikke alle opplever sex og # 8217; orgasme på samme måte. Ovennevnte forklaringer er gode utgangspunkt, men sex har ikke en håndbok. Det er derfor å utforske øyeblikket og finne hva kroppen din elsker er helt grunnleggende.

Forstå fasene som fører til en orgasme, kan hjelpe deg

Masters og Johnson skrev en fil bok Detaljert Seksuell responssyklus, som sier at det er fire faser av seksuell respons:

  • Begeistring. I utgangspunktet på.
  • Platå. Repeterende bevegelse som ser bra ut.
  • Orgasme. L’Eksplosjon av glede og utgivelse.
  • Vedtak. Den ildfaste perioden.

Selv om dette er for det meste nøyaktig, er det for generisk, spesielt når disse fasene krysser og ikke C’er en eksplosiv oppløsning. Det er også unøyaktig å foreslå at kjønn slutter med orgasmen, fordi dette nekter mange kvinner deres orgasmer som presser ideen om at sex er ferdig når deres mannlige partnere slutter. Dessuten krever ikke alt sex en orgasme og orgasmer betyr ikke at sex er fantastisk.

Orgasmer kan være små. De kan skje mange ganger på rad eller bare en gang, og de skjer ikke alltid. Ikke definere dine orgasmer basert på andres beskrivelse & # 8230; Dette reduserer til slutt glede. Din rolige clit orgasme kan fortsatt være fantastisk, akkurat som din kombinerte orgasme kan være morsomt og # 8217; din partners utløsning kan være spennende.

Kroppene er forskjellige. Orgasmer er forskjellige. Men veien som er nødvendig for å komme seg, består av å eksperimentere, kommunisere og hente. Tillat deg å fordype deg i følelsene til gledeprosessen så mye, eller enda mer, av finalen.

Gjenta etter oss: Orgasmer er ikke det ultimate sexmålet.

Hannah Rimm er en forfatter, fotografert og generelt en kreativ person i New York City. Han er først og fremst skrevet om mental og seksuell helse og hans skrifter og hans fotografier dukket opp i Allure, Hellow og Autostraddle. Du kan finne den på jobb Hannahrimm.com eller følg den opp Instagram.