Type 3 Diabetes: Symptomer, behandling, årsaker og mer

Cos’type 3 diabetes?

Diabetes mellitus (også kalt DM eller diabetes kort sagt) refererer til en helsetilstand der kroppen din har problemer med å konvertere sukker til energi. Vanligvis tenker vi på tre typer diabetes:

 • Type 1 diabetes (T1dm) er en kronisk helsetilstand der den endokrine delen av kroppens bukspyttkjertelen ikke produserer tilstrekkelig mengde hormonell insulin og blodsukkernivå (glukose) blir for høy.
 • Type 2 Diabetes (T2DM) er en kronisk tilstand der kroppen din utvikler motstand, og følgelig blir nivået av blodsukkeret for høyt.
 • Gestasjonsdiabetes (GDM) er DM som oppstår under graviditet og blodsukkernivå er for høyt i løpet av denne perioden.

Noen forskerstudier har foreslått at Alzheimers sykdom også skal klassifiseres som en type diabetes, kalt type 3 diabetes.

Denne & # 8220; type 3 & # 8221 diabetes; Det er et begrep som har blitt foreslått å beskrive hypotesen at Alzheimers sykdom, som er en av hovedårsakene til demens, blir løsnet av en type insulinresistens og en dysfunksjon av vekstfaktoren som ligner på # 8217; insulin som forekommer spesifikt i hjernen .

Denne tilstanden har også blitt brukt av noen til å beskrive personer som har type 2 diabetes og er også diagnostisert med demens fra Alzheimers sykdom. Klassifiseringen av type 3 diabetes er veldig kontroversielt og er ikke allment akseptert av det medisinske samfunnet som en klinisk diagnose.

Den medisinske tilstanden til & # 8220; type 3 & # 8221 diabetes; Over det bør ikke forveksles med type 3C type diabetes (også kalt T3CDM, pankreatogen diabetes og 3c type diabetes)).

Bukspyttkjertelen har endokrine og esokrine kjertler og har sine respektive funksjoner. Insulinet er en av hormonene som beta-islet celler i øyene Langerhans, som er det endokrine vevet i bukspyttkjertelen, produserer og utskiller.

Når esokrine bukspyttkjertelen blir syk og forårsaker en sekundær fornærmelse til den endokrine bukspyttkjertelen som på slutten fører til DM, er dette T3CDM. Sykdommene i bukspyttkjertelen esokrine som kan føre til T3CDM, inkluderer patologier som:

 • Kronisk pankreatitt
 • cystisk fibrose
 • Kreft i bukspyttkjertelen Esokrine

Les videre for å finne ut hva vi vet og hva vi ikke vet om & # 8220; type 3 & # 8221 diabetes;. Og husk at dette ikke bør forveksles med 3C type diabetes.

Koblingen mellom diabetes og alzheimer

Ifølge Mayo Clinic er det allerede et spillested forbindelse Mellom Alzheimer og Type 2 diabetes. Det har blitt foreslått at Alzheimers # 8217 kan utløses av motstand mot motstanden mot hjernen. Noen sier at Alzheimers # 8217 er ganske enkelt & # 8220; diabetes i hjernen & # 8221;.

Denne erklæringen har litt science bak den, men det er litt’Overdreven forenkling.

Over tid kan ubehandlet diabetes forårsake skade på blodårene, inkludert hjerneskip. Mange som har type 2 diabetes, vet ikke hvordan man skal ha tilstanden, som kan forsinke passende diagnose og behandlingsforanstaltninger.

Derfor har de med type 2 diabetes, spesielt diabetes ikke diagnostisert, en større risiko for denne typen skade.

Diabetes kan også forårsake kjemiske ubalanser i hjernen, som kan utløse L’Alzheimer. Videre fører høyt blodsukkernivå til betennelse, noe som kan skade hjerneceller.

Av disse grunnene anses diabetes som en risikofaktor for en tilstand som kalles vaskulær demens. Vaskulær demens er en egen diagnose med egne symptomer, eller det kan være et advarselsskilt av hva som skal utvikles i en overlapping med Alzheimers sykdom.

Vitenskapen om denne prosessen er usikker. For nå er det som er etablert, at det er Alzheimers sykdomssaker og andre former for demens som ikke har obligasjoner som er demonstrert med motstand mot insulinet.

Risiko årsaker og faktorer for type 3 diabetes

Ifølge en 2016 studio, Folk som har type 2-diabetes, kan ha opptil 60% mer sannsynlig å utvikle Alzheimers sykdom eller en annen type demens, som vaskulær demens.

Dette studere involvert mer enn 100 000 mennesker som lider av demens. Har vist at kvinner med type 2 diabetes hadde større sjanse til å utvikle vaskulær demens sammenlignet med menn.

Risikofaktorer for type 2 diabetes inkluderer:

 • En familiehistorie av diabetes
 • Høyt blodtrykk (hypertensjon)
 • har overvektig eller fedme
 • Noen kroniske helsemessige forhold, som depresjon og syndromet til’polycystisk eggstokk (PCOS)

Symptomer på type 3 diabetes

Symptomer på type 3 diabetes er beskrevet som symptomene på demens, slik som de som observerte alle «8217; begynnelsen av Alzheimers sykdom.

I henhold til L’S forening, disse symptomene å inkludere:

 • Minnetap som påvirker hverdagen og sosiale interaksjoner
 • Vanskelighetsgrad å fullføre familieoppgaver
 • ofte ting ut av sted
 • Redusert evne til å uttrykke vurderinger basert på informasjon
 • plutselige endringer av personlighet eller oppførsel

Diagnose av type 3 diabetes

Det er ingen spesifikk test for type 3 diabetes. Diagnosen Alzheimers sykdom er basert på:

 • En nevrologisk undersøkelse
 • medisinsk historie
 • Neurofysiologisk test

Legen din vil stille deg flere spørsmål om din familiehistorie og dine symptomer.

Imaging Studies, som for eksempel magnetisk resonans og TC-skanninger av hodet, kan gi legen din et bilde av hvordan hjernen fungerer. Den cerebrospinalvæske testen kan også se etter Alzheimers indikatorer.

Hvis du har symptomene på type 2 diabetes og # 8217; Alzheimers og ikke har blitt diagnostisert med noen av de to, kan legen din bestille en fast glukose test og en test Dell’Glicata hemoglobin.

Hvis du har type 2 diabetes, er det viktig at behandlingen starter umiddelbart. Behandling av type 2 diabetes kan minimere kroppsskader, inkludert hjerne og redusere utviklingen av demens.

Behandling for type 3 diabetes

Det er separate behandlingsmuligheter for personer som har:

 • Pre-type 2 diabetes
 • Type 2 diabetes
 • Alzheimers

Livsstilsendringer, hvordan du gjør endringer i kostholdet og inkluderer den fysiske øvelsen i den daglige rutinen, kan være en viktig del av behandlingen.

Her er noen ekstra forslag til behandling:

Hvis du bor sammen med overvekten, prøv å miste 5 prosent 7 av kroppsmassen din, ifølge Mayo Clinic. Dette kan bidra til å stoppe skaden D’organ forårsaket av høyt blodsukker og kan forhindre pre-dm2 progression i DM2.

En diett dårlig fett og rik på frukt og grønnsaker kan bidra til å forbedre symptomene.

Hvis du røyker, er det tilrådelig å slutte å røyke fordi det også kan hjelpe deg med å håndtere din tilstand.

Hvis du har både type 2 diabetes og L’Alzheimers behandling, type 2 diabetes behandling er viktig for å redusere utviklingen av demens.

Metformin og # 8217; insulin er et antidiabetisk stoff som det kan også redusere risikoen for å utvikle hjerneskade indusert av diabetes, andre til 2014 Studio.

Reseptbelagte legemidler er tilgjengelige for å behandle Alzheimers kognitive symptomer, men ikke C’er sikker på om de har en bemerkelsesverdig innvirkning på Alzheimers symptomer på sykdom.

Inhibitorer Dell’Acetylkolinesterase som donepezil (Aricept), Galantamin (Razadyne) eller Rivastigmina (Exelon) kan foreskrives for å forbedre måten kroppscellene kommuniserer med hverandre.

Memantina (Namenda), en NMDA-reseptorantagonist, kan også bidra til å redusere symptomene og redusere Alzheimers progresjon.

Andre symptomer på’Alzheimers og andre typer demens, som mesterskap D’humør og depresjon, kan behandles med psykotrope medisiner. I noen tilfeller er antidepressiva og anti-angstmedikamenter en del av behandlingen.

Noen mennesker kan trenge en liten dose antipsykotisk terapi senere under demensprosessen.

Outlook for type 3 diabetes

Type 3 Diabetes er en måte å beskrive Alzheimer forårsaket av motstand mot motstanden mot hjernen. Så, ditt perspektiv vil variere på grunnlag av flere faktorer, inkludert behandling av diabetes og alvorlighetsgraden av demens.

Hvis du kan behandle diabetes med kosthold, trening og narkotika, tyder forskere som fremmer diagnosen type 3 diabetes, foreslår at du kanskje kan senke utviklingen av # 8217; Alzheimer eller vaskulær demens, men beviset er usikkert.

Ditt perspektiv vil også variere i henhold til hastigheten som symptomene dine har blitt oppdaget, og hva ditt spesifikke tilfelle av ditt spesifikke tilfelle tenker. Først begynner behandlingen, det er sannsynlig at det beste vil være dine prospekter.

Sekund Mayo Clinic, L’Gjennomsnittlig forventet levetid for en person med Alzheimer er ca 3-11 år fra det øyeblikket det er diagnostisert. Men noen mennesker med Alzheimer kan leve opp til 20 år etter diagnosen.

Forhindre type 3 diabetes

Hvis du allerede har type 2 diabetes, er det måter å håndtere det bedre og redusere risikoen for å utvikle type 3 diabetes.

Her er noen av de påviste metodene for å administrere type 2 diabetes og for å minimere organer i organer:

 • Prøv å trene fire ganger i uken i 30 minutter om dagen.
 • Prøv å spise sunne lavtinnhold mettet mat, rik på proteiner og rik på fiber.
 • Overvåk blodsukkeret forsiktig basert på legenes anbefalinger.
 • Ta foreskrevne medisiner på plan og regelmessig.
 • Sjekk kolesterolnivået ditt.
 • Hold vekten din sunn.