Type 2 Diabetes hos barn: Symptomer, risikofaktorer, behandling og andre

En økende tendens

I flere tiår har type 2 diabetes blitt betraktet som en tilstand bare for voksne. Faktisk, type 2 diabetes en gang ble kalt Diabetes Dell’voksenalder. Men det som en gang var en sykdom adressert hovedsakelig av voksne, blir stadig mer vanlig hos barn.

Type 2 diabetes er en kronisk tilstand som påvirker måten kroppen metaboliserer sukker, også kjent som glukose.

Mellom 2011 og 2012, omtrent 23 prosent av den nye diagnosen av diabetes hos barn De var type 2 diabetes.

Inntil 2001 var type 2 diabetes ansvarlige Mindre enn 3 prosent av alle tilfeller av diabetes av ny diagnose hos ungdom. Studier fra 2005 og 2007 viser at type 2 nå inneholder 45% av de tilfeller av diabetes.

Årsaker til type 2 diabetes hos barn

Overvekten er nært knyttet til utviklingen av type 2 diabetes. Overvektige barn har større sannsynlighet for motstand alle «12217; insulin. Mens kroppen kjemper for å justere insulin, fører det høye blodsukkeret til en rekke potensielt alvorlige helseproblemer.

L’fedme i amerikanske barn og ungdom er mer enn tredoblet fra årene, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC).

Genetikk kan også spille en rolle. For eksempel øker risikoen for type 2 diabetes hvis en eller begge foreldrene har tilstanden.

Symptomer på type 2 diabetes hos barn

Symptomer på type 2 diabetes er ikke alltid enkle å identifisere. I de fleste tilfeller utvikler sykdommen gradvis, noe som gjør symptomene vanskelig å oppdage. Mange vil ikke advare noen symptomer. I andre tilfeller kan barn ikke vise noen.

Hvis du tror at barnet ditt har diabetes, hold D’Jeg ser på disse seks symptomene:

1. Overdreven tretthet

Hvis barnet ditt virker ekstraordinært trøtt eller søvnig, kan blodsukkerendringer påvirke hans energinivåer.

2. Hyppig urinering

Overdreven blodsukkernivåer kan føre til overflødig sukker i urin, etterfulgt av vannet;. Dette kan la din sønn løpe på badet for hyppige pauser på badet.

3. Overdreven tørst

Barn som har overdreven tørsten kan ha høye blodsukkernivåer.

4. Sult økning

Barn med diabetes har ikke nok insulin for å gi drivstoff til kroppens celler. Mat blir den nest beste energikilden, så barn kan lide sult oftere. Denne tilstanden er kjent som Polyphagia eller Hyperfagia.

5. Sakte helbredende sår

Sår eller helbredende resistente infeksjoner eller som løser sakte, kan være et tegn på type 2 diabetes. Mer informasjon om type 2 diabetes og hudhelse.

6. Scrurbskin

Motstand All’insulin kan mørke huden, mer vanlig under armhulen og nakken. Hvis barnet ditt har type 2 diabetes, kan du merke SCURITA hudområder. Denne tilstanden kalles acanthosis nigricans.

Diagnose

Type 2 diabetes hos barn krever en eksamen av en barnelege. Hvis barnets lege mistenker type 2 diabetes, vil det trolig kjøre en glukose test i urin, en glukose test, en glukosetoleranse test eller en A1C test.

Noen ganger er det nødvendig med flere måneder for å få en diagnose av type 2 diabetes for et barn.

Risikofaktorer

Diabetes hos barn er mer vanlig mellom 10 og 19 år gammel.

Et barn kan ha økt risiko for type 2 diabetes hvis:

  • De har en bror eller en annen smal slektning med type 2 diabetes
  • Jeg er av asiatisk opprinnelse, den fredelige øya, en indianer, latinsk eller afrikansk
  • Vis symptomer på insulinresistens, inkludert mørke hudpunkter
  • Jeg er overvektig eller overvektig

Barn med en kroppsmasseindeks (BMI) høyere enn 8217; 85 ° prosentil hadde omtrent fire ganger mer sannsynlig å bli diagnostisert med type 2 diabetes, ifølge en av 2017 studere. De nåværende retningslinjene anbefaler at testen for diabetes tas i betraktning for hvert barn som er overvektig eller overvektig og har i det minste En ytterligere risikofaktor som nevnt ovenfor.

Behandling

Behandling for barn med type 2 diabetes ligner på behandling for voksne. Behandlingsplanen vil variere i henhold til behovene til vekst og spesifikke bekymringer for barnet. Mer informasjon om diabetesmedisiner her.

Avhengig av symptomene og behovene til barnets rusmidler, kan lærere, trenere og andre mennesker som overvåker barnet ditt, kanskje vite barnets behandling for type 2 diabetes. Snakk med barnets lege på en plan for tiden når jeg er på skolen eller på annen måte vekk fra deg.

Glykemi overvåking

Daglig glykemi overvåking hjemme vil trolig være viktig for å følge barnets blodsukker og observere deres respons på behandling. En blodsukkermåler vil hjelpe deg med å sjekke det.

Kjøp en glykemi måler å bruke hjemme.

Diett og mosjon

Barnets lege vil også gi deg og din sønn kostholdsråd og øvelser for å holde ham sunn. Du må være oppmerksom på mengden karbohydrater som barnet ditt tar i løpet av dagen.

Deltakelse i former for trening godkjent og kontrollert hver dag vil hjelpe barnet ditt til å holde seg innenfor et sunt vektintervall og redusere de negative effektene av type 2 diabetes.

Potensielle komplikasjoner

Barn med type 2 diabetes driver større risiko for alvorlige helseproblemer som aldring. Vaskulære problemer, for eksempel hjertesykdommer, er en vanlig komplikasjon for barn med type 2 diabetes.

Andre komplikasjoner, for eksempel øyeproblemer og skade på nerver, kan forekomme og fremskritt raskere hos barn med type 2 diabetes i forhold til de med type 1 diabetes.

Hos barn med diagnose er det også vanskeligheter med vektkontroll, hypertensjon og hypoglykemi. Det ble også funnet at svekket visning og dårlig nyrefunksjon oppstår i løpet av levetiden for å ha type 2 diabetes.

Outlook

Siden diabetes noen ganger er vanskeligere å diagnostisere og handle hos barn, er resultatene for barn med type 2 diabetes ikke lett å forutsi.

Type 2 Diabetes hos unge er et relativt nytt problem i medisin. Forskning på årsakene, resultatene og behandlingsstrategiene er fortsatt i gang. Fremtidige studier er nødvendig for å analysere de langsiktige konsekvensene av type 2 diabetes siden ungdommen.

Slik forhindrer du type 2 diabetes hos barn

Du kan hjelpe barn med å unngå diabetes ved å oppmuntre dem til å gjøre følgende:

  • Øv sunne vaner. Barn som spiser balansert måltider og begrenser det raffinerte sukker- og karbohydratinntaket, er mindre sannsynlig å bli overvektige og utvikle diabetes.
  • bevege seg. L’Regular trening er viktig for å hindre diabetes. Organiserte sports- eller nabolagssamlingsspill er gode måter å flytte og aktivere barn på. Begrenser tidspunktet for fjernsynet og oppfordrer spillet til spillet Alle & # 8217;.
  • Hold en sunn vekt. Et sunt kosthold og treningsvaner kan hjelpe barn med å opprettholde en sunn vekt.

Det er også viktig å gi et godt eksempel på barn. Vær aktiv med sønnen din og oppfordrer gode vaner ved å bevise dem selv.