Turf Burn: Infeksjon, Healing Tid, Behandling og Forebygging

Cos’det er en’gress teppe brenner

Hvis du spiller fotball, fotball eller hockey, kan du kollidere med en annen spiller eller høst, forårsaker små blåmerker eller riper på forskjellige deler av kroppen din. Hvis du trener sport på syntetisk gress eller plen, kan du få en smertefull slitasje som kalles en torvbrenn.

Denne lesjonen kan oppstå etter glidende eller glide på den kunstige plenen. Disse slitasje, på grunn av friksjonen, kan rive det øvre laget av huden. Det kan virke som om huden din har blitt riper mot det glaserte papiret.

Benningen av turen kan dekke en breddel av huden eller et lite område, avhengig av hvordan det faller. Disse slitasje kan være ekstremt smertefulle og kan føre til komplikasjoner. Det er viktig at du vet symptomene på torvbrennende og hvordan å behandle det.

Hva et utseende har en torvbrenn?

Hva er symptomene på’Grasso Molto brenner?

Det er typisk for deg å utvikle en blåmerke etter å ha fallet på kne, ben eller arm. Disse fossen kan til og med skrape bort et lag av huden, bløt og forlate riper. Men ikke alle riper på et fall er gresskledde teppeforbrenninger.

Grensen av gryten er forskjellig fra riper eller mindre riper som du kan lide av andre skader. Hovedforskjellen er at brenningen av turen oppstår etter fallet på et kunstig gressteppe. L’friksjon forårsaker disse typer hud slitasje. Varmen som genereres av denne friksjonen, fjerner et lag av huden.

I tillegg til å være ekstremt smertefull, # 8217; gressteppe brenner forlater et tydelig bringebær sår på det berørte området. L’Området kan også vises rå, og du kan ha små mengder blødning.

Selv små riper og riper fra andre typer skader kan forårsake smerte. Men denne smerten kan være moderat og redusere innen få timer eller dager. Smerten forårsaket av torvbrannene kan være intense og vare i en eller to uker til slitasje helbreder.

Hvordan gresset teppe brenner blir behandlet?

Hvis en brenning av gresset oppstår etter et fall, er det ikke nødvendig med en lege. Det er imidlertid nødvendig å behandle slitasje for å unngå risikoen for infeksjon. Her er hvordan å behandle gresset teppe brenner hjemme:

  • Utøver et lite trykk på såret for å stoppe blødningen.
  • Når blødningen stopper, skyll såret med normalt vann og tørk området med en klut. Pass på at du fjerner smuss, gress eller rusk fra pesten. Det kan være vanskelig å rengjøre en gresset teppe på grunn av smerte, men denne prosessen er nødvendig for å unngå infeksjoner. Ta deg tid og ikke bruk for mye press.
  • Påfør en antiseptisk salve på såret. Hvis du ikke har et antiseptisk, påfør et tynt lag av aloe vera over slitasje. Dette er en naturlig antiseptisk. L’Aloe Vera kan redusere betennelse og gi en kjølefølelse.
  • Du kan dekke slitasje med en hydrogel dressing og en steril gasbind. Dette vil beskytte området mot bakterier og vil bidra til å forhindre en & # 8217;.
  • Fortsett å bruke en antiseptisk salve og en ny bandasje hver dag til slitasje helbreder.

Overvåk slitasje i de neste to dagene eller ukene for tegn på A’infeksjon. Kontakt legen din dersom såret ikke forbedrer eller hvis smertenivået blir verre.

Hva er perspektivet for en grønt teppe brennende

Med tilstrekkelig hjem behandling, # 8217; gress teppe brenning kan helt helbrede om et par uker. Hvis mulig, unngå å spille sport til pesten helbreder, ellers kan du gjenopprette området og forlenge utvinningen.

Du kan unngå infeksjoner samtidig som du opprettholder det beskyttede og rene området. Som pesten helbreder, sjekker periodisk området for de første tegn på infeksjon. Disse kan inkludere ekstrem rødhet, smerte eller pus. Ikke ignorere tegnene på A’infeksjon. Hvis du vokser, kan du trenge en antibakteriell salve foreskrevet av legen eller et oralt antibiotikum.

L’gress teppe brenning kan bringe til en’Staph infeksjon. Disse infeksjonene er forårsaket av Staph bakterier. Denne typen bakterie er på huden, men kan komme inn i kroppen gjennom riper og kutt. A’Staph infeksjon kan være farlig for livet hvis det kommer inn i blodet. Sørg for at du gjenkjenner tegnene på A’Staphylococcus-infeksjonen og kontakt umiddelbart en lege hvis du mistenker at du har en infeksjon på 8217; Staphylococcal infeksjon. Symptomene inkluderer:

  • forverring av rødhet og smerte etter at området begynte å helbrede
  • kvalme
  • Han retched
  • feber
  • Felles og muskelsmerter

Hvordan å hindre gresset teppe brenner

Hvis du fortsetter å spille sport på syntetisk gress, C’Det er muligheten for at du fortsetter å brenne deg. For å hindre at dette skjer, bruk verneutstyr mens du spiller fotball, kalsium, hockey eller annen aktivitet, om mulig.

Alternativene inkluderer klær som dekker albuer, knær, ben og hender. Hvis du praktiserer en lagsporter, og din uniform har ingen lange ermer eller bukser ben, se om du kan bære en tettsmet t-skjorte under tannets jersey. Du kan også bruke strømper som trekker opp på knærne, hansker på hendene og polstring på knær og albuer. Disse tiltakene kan redusere risikoen for friksjonsforbrenninger forårsaket av å glide på den kunstige plenen.