Trykkpoeng opp og for ansiktet

Del på Pinterest

Hvordan involvere et poeng på ansiktet ditt

Før du gir deg å utforske ansiktet ditt for trykkpunkter, er det viktig å forstå Hvordan involvere disse områdene.

Noen av de vanligste akupressurpunktene er enklere å identifisere, spesielt fordi mange av dem eksisterer der det er & # 8221; Tomme mellomrom & # 8220; mellom bein, sener eller ligamenter & # 8221; sier ani baran di NJ Agopuncture Center.

Imidlertid understreker det at noen ganger finner disse trykkpunktene, kan ta tid. Med dette i tankene, sørg for at du følger alle detaljerte instruksjoner om hvordan du finner dem og tillater mye treningstid for å perfeksjonere teknikken.

Når det gjelder å bruke akupressur på ansiktet, forklarer Baran at det er viktig å bruke riktig teknikk og finne den rette balansen.

Generelt foreslår en blanding av pressing og massasje frem og tilbake med en eller to fingre, vanligvis opp til maksimalt 2 minutter per trykkpoeng & # 8221; sier.

Når det gjelder trykket, er det viktigste å huske å huske, men fast, men fast & # 8221;. Med andre ord, nok til å høre et visst trykk, men snill nok til å legge ingen tegn.

Videre, Irina Logman, CEO og grunnlegger av Avansert holistisk senter, Anbefaler å massere og bruke press i minst 30 sekunder for å aktivere disse punktene.

Hva er trykkpunktene?

Ifølge Baran er trykkpunktene spesifikke områder av kroppen som strømmer langs meridianene eller kanalene som energien strømmer; energi i kroppen vår. & # 8220; de er lett tilgjengelige ikke bare av akupunkturister, men fra alle som ønsker å øve akupressur hjemme og forklarer.

Disse områdene er relatert til spesifikke punkter hvor blokkene av meridianene er vanlig, noe som resulterer i smerte og ubehag i kroppen. Å betjene trykkpunktene, Baran sier at vi kan låse opp meridianene, justere strømmen av energi og frigjøre endorfiner og andre & # 8220; qi & # 8221; Naturlig å lindre smerter i de berørte kroppsområdene.

Poeng av ansiktsakupressur

Akupressurpunktene som ligger på ansiktet, ble brukt til å hjelpe med alt, fra overbelastning og hodepine til feber og kuldegysninger.

Selv om forskning om fordeler med akupressur er begrenset, foreslår noen undersøkelser som kan bidra til å redusere fysisk smerte og stress.

TIL 2015 Studio Han fant at massasjen med akupressur var effektiv for å redusere symptomene på Bells lammelse, en type lammelse. Selv symptomene på depresjon er blitt redusert.

En liten en 2019 Studio Om personer med kronisk ryggsmerter fant at selvadministrert akupressur reduserte smerte og # 8217; tretthet.

Også massasjen med akupressur er Ofte brukt i tannpleie Som en ikke-invasiv tilnærming for å redusere smerte.

Det er flere poeng med akupressur som ligger på ansiktet ditt. Poengene på forsiden av ansiktet inkluderer:

 • LI20
 • GV26
 • Yintang

Poengene på siden av ansiktet inkluderer:

 • Taiyang
 • SJ21
 • SJ17

Her er noen logman forslag om hvordan du finner disse trykkpoengene og bruker dem til en rekke fordeler.

LI20

Del på PinterestIllustrasjon av Diego Sabogal

LI20 ligger i nesen-labial furrow, som er furen hvor neseboret ditt møter ansiktet ditt.

Bruk den til:

 • Clearing av nesepassasjer
 • Lindre overbelastning og kløe til nesen

GV26

Del på PinterestIllustrasjon av Diego Sabogal

GV26 ligger midt i midten mellom leppene dine og nesen din.

Bruk den til:

 • Gjenopprett fokus
 • Rolig ditt sinn

Yintang

Del på PinterestIllustrasjon av Diego Sabogal

Yintang er blant øyenbrynene, som er området ellers kjent som & # 8220; tredje øyet & # 8221;.

Bruk den til:

 • redusere angsten
 • forbedre søvn

Taiyang

Del på PinterestIllustrasjon av Diego Sabogal

Taiyang ligger i den ømme tempel depresjonen.

Bruk den til:

 • Ensidig hodepine
 • svimmelhet
 • Øyenvippeproblemer

SJ21

Del på PinterestIllustrasjon av Diego Sabogal

SJ21 ligger i forsiden av den sopratragiske hakk, som er nettopp over tragus av Earen, nærmere ansiktet.

Bruk den til:

SJ17

Del på PinterestIllustrasjon av Diego Sabogal

SJ17 ligger rett bak øret. Ifølge Logman og andre fagfolk, Dette trykkpunktet ble anvendt ved behandling av symptomer på ansiktsladsstilling, tannpine og trisma.

På hånden: LI4

Del på Pinterest Illustrasjon av Diego Sabogal

Videre sier Logman at LI4 kan hjelpe med ansiktsforstyrrelser og lindre smerte, så vel som kuldegysninger og feber.

For å finne den, stram tommelen på bunnen av # 8217;. Du kan plassere den på det høyeste punktet av hevelsen i muskelen og nesten på # 8217; enden av brettet.

Cos’det er akupressuren?

Akupressur, som har sine røtter i tradisjonell kinesisk medisin, bruker trykkpunkter på enkelte deler av kroppen for å fremme velvære. Det utveksles ofte for akupunktur, som bruker nåler til å behandle en rekke forhold.

Mens begge metodene tar sikte på å stimulere Terapeutiske poeng o Trykkpunkter, L’Akupunktur er generelt en sterkere stimulering som ofte utføres av en akupunktør for ulike helsemessige forhold.

Akupressuren, D’en annen del, regnes som en selvhelbredende modus som hjelper med små problemer som stress og mild smerte.

Minst C’det var et forhold av en uvanlig abscess etter en langvarig massasje med akupressur. L’område du masserer, bør ikke være smertefullt og presset bør ikke være ubehagelig. Hvis de oppstår blåmerker eller smerte, avbryter akupressuren.

L & # 8217;

Hvis du er ute etter en selvhelbredende modus som kan lindre smerte, redusere stress og fremme generelt velvære, kan du vurdere akupressur.

Selv om denne praksisen kan hjelpe med mindre sykdommer, bør du alltid konsultere legen din først, spesielt hvis du opplever helseproblemer eller mer alvorlige leger.

Også, hvis du føler smerte eller noe annet ubehag mens du trener akupressur, må du stoppe presset umiddelbart og konsultere en ekspertakupunktør for mer informasjon. De kan hjelpe deg med å avgjøre hvilke peker på å konsentrere seg og lære deg hvordan du identifiserer og bruker trykk.