Trukket kalvemuskler: symptomer, behandlinger og utvinning

Trukket kalvemuskulaturen

En trukket kalvemuskulatur refererer til spenningen ALL’Interiør av de to musklene på bunnen av baksiden av beinet som utgjør kalven. De kalles gastrocnemio og soleo muskler. Når en spenning oppstår, blir muskelfibrene revet i en viss grad.

En trukket kalvemuskel oppstår når de indre musklene er overdreven avhandling fra # 8217; trening. Dette er en vanlig skade, spesielt mellom idrettsutøvere og løpere. De trukket kalvemuskulaturen kan være kronisk på grunn av langsiktige eller akutte skader for korte overdreven skudd.

Trukket kalvemuskelsymptomer

Symptomene på en trukket kalvemuskulatur kan avhenge av alvorlighetsgraden av lesjonen. En liten innsats kan gi deg smerte og følelse av å trekke i den nedre halvdelen av beinet. Du kan fortsatt gå med en liten innsats, men det kan være ubehagelig.

Andre tegn på en trukket kalvemuskulatur inkluderer:

 • liten hevelse
 • rødhet
 • ekkymose
 • Manglende evne til å stå på fotplanten

En sterk trekkraft i kalvemuskulaturen kan gi deg en følelse av akutt smerte. Det kan også påvirke mobiliteten din, slik at du ikke kan gå.

Snakker med legen din

En trukket kalvemuskulatur diagnostiseres med symptomkontroll. Legen din vil også søke etter tegn som hevelse og blåmerker. De kan også få deg til å lage noen små strekker mens du ser på kalvemuskelen din for å se om den er trukket.

Behandle en trukket kalvemuskulatur

En liten muskelstrenging av kalven kan løses innen noen få dager. I mellomtiden kan du bruke følgende hjemmebehandlinger:

 • Is eller kuldepakker. Vikle dem i en myk klut og legg dem på kalven i 10 minutter. Du kan gjenta prosessen hver time eller to for de tre første dagene med skade hvis du fortsatt har hevelse.
 • Termiske lagre. Pass på at innstillingen er lav og ikke sovner med en elektrisk tallerken på beinet. Prøv å ikke bruke en elektrisk plate nå fordi varmen kan gjøre kalven oppblåsing.
 • Benband. Disse kan også bidra til å redusere hevelse og øke mobiliteten.
 • Øker benet over hjerte nivået. Dette vil redusere hevelsen.
 • Hvile i minst en og 8217; hele dagen. Tilbake til trening og dine normale aktiviteter bare etter at kalven er helt fri for smerte og hevelse.
 • Ta benk smertestillende midler. Hvis ikke annet er angitt av legen, kan du ta paracetamol eller ibuprofen for å lindre smerte. L’ibuprofen er også et ikke-steroidalt antiinflammatorisk legemiddel som reduserer hevelse.

Hvis symptomene dine ikke forbedrer seg innen få dager, kan du ha en mer alvorlig kalvskade. De mest alvorlige tilfellene kan kreve kirurgi eller fysioterapi. Legen kan også foreskrive sterkere smertestillende stoffer, som bare tas midlertidig og bør ikke brukes oftere enn foreskrevet.

Muskuløs kalvutvinningstid trukket

Totalt tar det vanligvis opptil tre dager fordi en torvmuskulatur trukket for å føle seg bedre. Men en komplett utvinning kan ta opptil seks uker, andre Sykehus Dell’Oxford University. En sterk hevelse kan gjøre litt og lengre smerte og ubehag. Selv å gå på henting kalvemuskler kan øke gjenopprettingstiden.

Hvis du må sende kirurgi for en sterk trekkraft av kalvemuskelen, kan det hende du trenger flere uker eller måneder før du tar helt.

Muskulære komplikasjoner av revet kalv

Tidlig behandling er viktig for generell gjenoppretting. Selv om det kan være vanskelig å la den berørte benet hvile i noen dager, kan det være for å bevege seg for tidlig å forverre muskelspenningen.

C’er også risikoen for en muskuløs strekning av gjentakende kalv innen en eller to uker av den første skaden. Av 30 prosent av mennesker med muskelskader ender med å ha gjentatte skader. Mulighetene er større blant idrettsutøvere som fortsetter å øve samme sport og folk som bruker de samme musklene igjen og igjen. Behandling av en tilstrekkelig gjenopprettingstid er grunnleggende for behandling av kalvemuskelen.

Det er også mulig å utvikle en muskulær brokk på 8217 på grunn av en revet kalv. Dette skjer når kalvemuskelen stikker ut under huden, og skaper en synlig fremspring. Selv om det ikke nødvendigvis er smertefullt, må denne nodulen behandles av en lege for å unngå ytterligere muskelskader.

Strekker seg for en trukket kalvemuskulatur

Selv om du ikke bør gjenoppta normale aktiviteter til kalvemuskelen helbreder, er det noen alongasjoner som kan integrere hvile og andre behandlingsforanstaltninger. Stretching hjelper ikke bare med utvinningen av interesserte muskler, men kan også hjelpe kne- og ankel leddene å forbli stabilisert og møbler.

Spør legen din følgende øvelser du kan prøve hjemme under utvinningen av kalvemuskelen:

 • Stolen strekker seg. Sitter på en stabil stol, brett og rette benet kneet påvirket for 10 repetisjoner om gangen.
 • Veggen strekker seg. Ansikt en vegg og strekker armene dine slik at hendene dine er fast mot veggen på veggen. Rett benet opptatt av hælen presset fast på bakken. Så videre l’et annet ben slik at det danner en vinkel på 90 grader. Du kan beholde denne posisjonen i 30 sekunder om gangen for 4 repetisjoner. Gjenta prosessen når du føler deg rolig i løpet av dagen.
 • Gulvet strekker seg. Sitt på gulvet med et rett ben. Skyll foten og plasser hælen på gulvet. Trykk forsiktig på tærne til deg i 5 sekunder i denne posisjonen, og gjenta forlengelsen på opptil 10 ganger.
 • Stretching stående. Ta tak i baksiden av en robust stol og løft seg på tipsene i 5 sekunder. Gjenta hver økt fire ganger, opptil to ganger om dagen.

Hindre muskelspenning

Når du har en pollet kalvemuskulatur, er du mye mer i fare for å få en annen stub av denne typen i fremtiden. Du kan bidra til å forhindre muskelspenninger og kalvemusklene dine trukket:

 • Varm opp i minst fem minutter før’trening, inkludert dype strekker
 • Strekk bena før # 8217; trening
 • Kjøle ned i fem minutter etter treningen
 • Strekk musklene igjen i fem minutter etter avkjølt

Du kan også forhindre strekning av kalvemuskulaturen ved å unngå anstrengende aktiviteter som du ikke er klar på. Det er viktig å gradvis komme til mer intense øvelser. En lege, en personlig trener eller fysioterapeut kan gi råd til å bringe treningsøktene til neste nivå når det passer.

L & # 8217;

En trukket kalvemuskulatur er en vanlig lesjon som lett kan behandles hjemme, med mindre komplikasjoner oppstår. Pass på at du følger legenes anbefalinger og la deg hvile for å unngå ytterligere skader.