Trigger Dell & # 039; allergisk astma: miljømessige, kvaler og mer

L’Allergisk astma er en type astma forårsaket av # 8217; eksponering for allergener, ellers kjent som & # 8220; utløsende faktorer & # 8221;. Det treffer et estimat 15.5 millioner folk i USA, ifølge L’astma og allergi grunnlag av Amerika. Det er den vanligste typen astma.

I de fleste tilfeller, L’allergisk astma kan forvaltes ved å ta daglige stoffer og unngå allergener som utløser symptomer. Det er viktig å identifisere og aktivt unngå utløsningsfaktorene til’allergisk astma for å forhindre symptomer før de starter.

Fortsett å lese Finn ut mer om vanlige utløsende faktorer i’allergisk astma og hvordan du unngår dem i ditt daglige liv.

Del på Pinterest

L & # 8217;

Hvis du har L’allergisk astma, unngå utløsende faktorer som forårsaker at symptomene dine er en viktig del å holde seg frisk. I noen tilfeller kan unngå utløsere virker nesten umulig, men også redusere eksponeringen kan gjøre en forskjell. Du kan jobbe med legen din for å lære mer om hvilke allergener utløse symptomene på # 8217; allergisk astma og deretter ta tiltak for å unngå dem.