Tren med tom mage: det er trygt?

Del på Pinterest

anbefalinger

Du bør trene på en tom mage? Avhenger av.

Vi anbefaler ofte trening om morgenen før du spiser frokost, i det som er kjent som en tilstand av fasting. Det antas at denne hjelpen med vekttap. Men tog etter å ha spist kan gi deg mer energi og forbedre ytelsen din.

Les videre for å lære om fordelene og risikoen for tom mage, samt forslag til hva du skal spise før og etter øvelsen.

Trening på en tom mage hjelper deg med å miste mer vekt?

L’tom mage trening er det som er kjent som en fastende kardio. Teorien er at kroppen din strømmer i fett og karbohydrater lagret for å produsere energi i stedet for maten du nylig har spist, noe som fører til høyere nivåer av fett tap.

Søket for 2016 understreker fordelene med trening for å raskt når det gjelder vektstyring. Studien gjennomført på 12 menn fant at de som ikke hadde frokost før treningen brente mer fett og reduserte kaloriinntaket i 24-timers buen.

Noen undersøkelser sprer denne teorien. En studie av 2014 på 20 kvinner har ikke oppdaget betydelige forskjeller i kroppsammensetningsendringer mellom grupper som spiste eller faste før opplæring. Som en del av studien målte forskerne kroppsvekt, prosentandelen kroppsfett og livets omkrets i fire uker. På slutten av studien har begge gruppene vist seg å ha mistet kroppsvekt og fettmasse.

Mer grundig forskning er nødvendig for en lengre periode for å utvide disse resultatene.

Trening på tom mage kan også bringe kroppen din til å bruke proteiner som drivstoff. Dette forlater kroppen din med mindre protein, som trengs for å bygge og reparere musklene etter øvelsen. Også, bruk fett som energi betyr ikke nødvendigvis å redusere prosentandelen av total kroppsfett eller brenne flere kalorier.

Det er trygt å trene på en tom mage?

Selv om det er noen undersøkelser for å støtte Dell’tom mage trening, betyr det ikke nødvendigvis enten det ideelle;. Når du trener dem på tom mage, kan du brenne verdifulle energikilder og ha mindre motstand. Lavt blodsukkernivå kan også få deg til å føle deg bedøvet, kvalme eller skjelvende.

En annen mulighet er at kroppen din vil passe alle sammen med alle fettreserver for å produsere energi og begynne å lagre mer fett enn vanlig.

Mat for å forbedre ytelsen

Følg et balansert kosthold for å forbedre din atletisk ytelse.

 • Spise hel mat, næringsstoffer og naturlige matvarer.
 • Inkluder sunne karbohydrater som friske frukter og grønnsaker, hele korn og belgfrukter.
 • Velg sunne fettstoffer, som olje d’oliven og kokosnøtt, klarert smør og avokado.
 • Få protein fra magert kjøtt, egg og meieriprodukter med lavt fett.
 • Nøtter, frø og knopper er sunne lagt til kostholdet ditt, så vel som jernrike matvarer som fisk, kokte bønner og grønne grønnsaker.

Hvis du bestemmer deg for å spise før trent, velg et lett fordøyelig måltid som inneholder karbohydrater, proteiner og fettstoffer. Spis ca 2 eller 3 timer før’treningsøkt. Hvis du har liten tid, har du en matbit med en energibar, en peanøttsmørs sandwich eller frisk eller tørket frukt.

Hold deg hydrert før, under og etter L’Trening drikkevann, sportsdrikker eller juice. Selv måltid smoothies og reprints kan hjelpe deg å øke væsker.

Noen matvarer kan forbedre og akselerere utvinning etter trening. Spis mat som inneholder karbohydrater, proteiner og fibre innen 30 minutter eller 2 timer fra slutten av’treningsøkt. Sunn proteiner kan styrke immunforsvaret og akselerere sårheling. Selv matvarer som inneholder vitaminer C og D, sink og kalsium er nyttige.

Her er noen helsemessige ettertrening:

 • Magro sjokolademelk
 • frukt milkshake
 • Energy Bar
 • smørbrød
 • Pizza
 • fullkornsbrød
 • soya melk
 • Valnøtter og frø
 • Plommer eller plommejuice
 • Yoghurt med bær

Når du skal spise?

Typen av aktivitet du gjør kan hjelpe deg med å finne ut om du skal spise før du skal spise før du skal spise før & # 8217;. For lette øvelser eller lav innvirkning, for eksempel å gå, spille golf eller søt yoga, trenger du kanskje ikke å fylle på forhånd på forhånd.

Men du bør alltid spise før’trening som krever mye styrke, energi og motstand. Dette inkluderer tennis, reise og svømming. Det er spesielt viktig hvis du forventer å trene for mer enn en og # 8217;.

Det er noen ganger du kanskje vil spise under en intens trening som varer mer enn en og for eksempel under en maraton. Dette er nødvendig for å holde blodsukkernivåene som trengs for å fortsette å bevege seg. Det hjelper deg også med å unngå å konsumere energien som er lagret i musklene, som kan hjelpe deg med å bygge muskelmasse.

Kontakt legen din dersom du har noen helsetilstand som påvirkes av det du spiser og fra måten du trener selv.

Hvis du har diabetes, må du nøye kontrollere blodsukkernivået før, under og etter treningen. Hvis du har en tilstand av skjoldbruskkjertelen, hypertensjon eller hypertensjon, sørg for at du spiser du etter treningsprogrammet ditt når det er hensiktsmessig å håndtere tilstanden din.

Bunnlinjen

Hvis noen ganger trener du deg selv på tom mage, ikke bekymre deg, men det kan ikke være # 8217; ideell for skilte eller langvarige aktiviteter. Du er din beste guide, og hør på kroppen din og gjør det du føler deg bedre. Hold deg tilstrekkelig hydrert, hold et balansert kosthold og leve en livsstil i tråd med dine beste helseinteresser. Og husk å snakke med legen din før du starter et nytt treningsprogram.