Tren hver dag: Retningslinjer, sikkerhet og annet

Del på Pinterest

L’Øvelse er enormt gunstig for livet ditt og bør inkorporeres i din ukentlige rutine. Det er viktig å holde seg i form, forbedre din generelle velvære og redusere mulighetene for helseproblemer, spesielt med alderen på 8217.

Men generelt trenger du ikke å trene hver eneste dag, spesielt hvis du gjør intens fysisk trening, eller du skyver deg til grensen.

Hvis du vil gjøre en slags moderat intensitetsøvelse hver dag, blir det bra. I alle tilfeller må du lytte til kroppen din og unngå å gå utover kroppens evner.

Fortsett å lese for å se hvor mye du trenger å trene, dine fordeler og tips for å jobbe med en trener.

Hvor mye er det ideelle?

En ukentlig hvile dag anbefales ofte når du organiserer et treningsprogram, men noen ganger kan du føle ønsket om å trene hver dag.

Til du strever for mye eller ingen obsessiv blir, trene deg hver dag.

Pass på at det er noe du liker uten å være for alvorlig med deg selv, spesielt i perioder med sykdom eller skade.

Se din motivasjon bak ønsket om å trene hver dag. Hvis du skjønner at ta av 1 dag gjør at du går ut av veien og gjør det vanskeligere å fremkalle motivasjonen til å returnere, så gjør en lettere eller kortere versjon av treningen din i det som ville være en hviledag.

En kommune tommelen regel Det er 30 minutter med moderat fysisk aktivitet hver dag, i totalt minst 150 minutter med moderat drift hver uke. Eller du kan skyte i minst 75 minutter med intens trening hver uke.

Typer av drift

Hvis du vil styrke den for å oppnå trenings-, helse- eller vekttapsmål, kan du prøve å gjøre minst 45 minutters trening om dagen. Inkluder noen typer høy intensitetsaktiviteter, for eksempel:

 • løp
 • Pliometriske øvelser
 • klatre åser

Hvis du gjør intens kardio eller vektløfting, kan du ta en gratis dag mellom økter eller direkte forskjellige områder av kroppen din til alternative dager. Eller bare varierer rutinen din for ikke å gjøre intense fysiske øvelser hver dag.

Kortere eller lenger

Det er bedre å lage en kort trening hver dag enn en eller to lange treningsøkter hver uke.

På samme måte er det mer ideelt å lage korte aktivitetsperioder i løpet av dagen når du ikke har tid til en lengre trening i stedet for å hoppe helt.

Øvelser for å inkludere i din rutine

Å motta det største antallet fordeler, inkludert en redusert mulighet for skade, ha hver av de Fire typer operasjon I din rutine:

 • Motstandsøvelser Øker pust og hjertefrekvens for å forbedre den generelle fysiske form. Eksempler er jogging, svømming og dans.
 • Styrkeøvelser øker muskelmassen, forsterker bein og hjelpekontrollvekt. Eksempler inkluderer vektløfting, fri kroppsøkt og øvelser med motstandsbandet.
 • Balance øvelser bidrar til å forbedre stabiliteten og forhindre fall ved å lette daglige bevegelser. Eksempler er balanseøvelser, Tai Chi og Yoga posisjoner som står.
 • Fleksibilitet Øvelser Lindrer fysisk ubehag og forbedrer mobilitet, bevegelsesfrihet og holdning. Eksempler er å strekke, yoga og pilates.

fordeler

Fordelene med en vanlig trening strekker seg til alle deler av livet ditt og det generelle trivsel. Her er noen fordeler med’Trening for å merke seg:

Booster dell’humør

Du kan øke humøret ditt, motivasjon og energinivå. Det er sannsynlig at du vil gjøre mer på alle områder av livet ditt, noe som fører til følelser av tilfredshet og realisering.

Slappe av

En lavere følelse av generell stress kan føre til følelser av avslapning, kvalitets søvn og større sikkerhet.

Sosial tid

Den sosiale komponenten i gruppens treningsøkter betyr at du kan være sammen med venner eller ny kunnskap på en sunn og billig måte. Anser å trene deg sammen i naturen, som har sine fordeler.

Kognitiv funksjon

L’trening øker den kognitive funksjonen og hjelper deg med å frigjøre ditt sinn. Du kan bruke den til å utvikle bevissthet og tillate nye ideer og måter å tenke på.

Tilstandsstyring

L’Vanlig trening bidrar til å forhindre eller administrere en rekke helsemessige forhold, for eksempel:

 • kardiovaskulære sykdommer
 • Type 2 diabetes
 • Høyt blodtrykk
 • Metabolsk syndrom
 • Noen typer kreft
 • leddgikt
 • faller
 • Depresjon
 • angst

Hvis du tar sikte på å gå ned i vekt, oppfordrer jeg regelmessig trening i vekt og bidrar til å forhindre tapt vektregjenoppretting.

Hold deg motivert

Etablering av mål og hold deg til en plan for å nå dem, hjelper deg med å utvikle momentum, disiplin og vilje som naturlig strekker seg til andre områder av livet ditt.

Trening Hver dag er bra hvis du jobber for vekttapsmål eller hvis du fullfører en utfordring som inkluderer en daglig trening.

Bli kreativ med måtene du kan stå opp og flytte. Vær oppmerksom på eller poster hvor mye tid du tilbringer å sitte på en daglig eller ukentlig basis. Gjør det som trengs for å redusere denne gangen. Vurder følgende:

 • Arbeid på et skrivebord som står.
 • Kom ned fra toget noen stopper før og fortsett til fots.
 • Erstatte stillesittende og passive aktiviteter med aktive prosjekter eller aktiviteter.

Når du sitter i lange perioder, stå opp i minst 5 minutter hver time. Gå til et raskt tempo, jogging på stedet eller stående øvelser, som å hoppe jack, sammering eller armbånd.

Forholdsregler

Hvis du trener hver dag eller gjør intens trening ofte, er det noen sikkerhetshensyn å følge.

Trening Hver dag kan forårsake skade, tretthet og utmattelse. Alle disse tingene kan gjøre deg til å forlate treningsprogrammet ditt.

Start sakte og gradvis øker varigheten og # 8217; intensiteten til hver ny rutinemessig øvelse. Vær oppmerksom på kroppen din. Reduser L’intensiteten til treningsøktene dine hvis du finner:

 • Smerter og sorger
 • Intense muskelsmerter
 • Sykdommer
 • krampe
 • kvalme
 • svimmelhet

Når skal du snakke med en profesjonell

Snakk med en fitness profesjonell hvis du trenger ytterligere oppmuntring eller støtte for å oppnå dine treningsmål. De kan gjøre lys på hva er dine styrker og tilby forslag til forbedring.

En plan som er opprettet spesielt for deg, er en verdifull ressurs fordi det er sannsynlig at du får mest mulig ut av treningsøktene dine hvis du gjør ting trygt og effektivt. En Fitness Professional kan sjekke skjemaet ditt for å håndtere ethvert justering eller teknisk problem.

Test vannet for å finne en erfaren fitness profesjonell, ekspert og oppdatert med den nyeste forskningen og trenderne. Lag en testøkt for å sikre at de vil være effektive i # 8217; hjelpe deg med å nå dine mål tilpassbare.

Bunnlinjen

Snakk med en fitness eller en lege hvis du aldri har gjort fysisk trening, ta medisiner eller har helseproblemer, inkludert skader.

Tenk på feltet der du faller. Hvis du finner deg selv som ønsker å trene hver dag intenst, gi deg selv tillatelse til å ha en hviledag fra tid til annen.

Hvis du faller av veien lett og en fri dag, følger du vanligvis flere, prøv å holde deg på sporet og gjøre litt og mosjon, selv i hviledagen.

I alle fall, må du holde oversikt over hvor ofte du trener og hold deg begeistret for din fremgang.