Tremereor Angst: Årsaker og behandlinger

Angst og tremor

Angst og bekymring er følelser som alle føler seg før eller senere. Om 40 millioner Amerikanske voksne (over 18 år) lider av D & # 8217-forstyrrelser;.

Følelsene av angst kan utløse andre symptomer, for eksempel:

 • muskel spenning
 • Konsentrasjonsproblemer
 • Økt hjertefrekvens
 • Tremor eller ukontrollable tremor

Tremor forårsaket av # 8217; angst er ikke farlig, men kan være irriterende. Noen ganger mister du kontrollen av kroppen din når du har l’angst kan raskt degenerere i andre symptomer.

Denne artikkelen vil utforske sammenhengen mellom tremor og angst og vil gi deg noen ideer om hvordan du behandler dette symptomet.

Panikklidelse

Panikk og # 8217 forstyrrelse; angst som fører til angrep, har noen delte ting, men er ikke den samme tilstanden. Begge forholdene kan føre til fysiske symptomer som virker ut av din kontroll, inkludert Tremor og # 8220; Tremors & # 8221;.

Hvis du lider av D’generalisert angst, kan vanlige situasjoner få deg til å føle deg intenst. Du kan finne det vanskelig å konsentrere seg. Du kan også føle at tankene dine blir tomt & # 8221; Mens frykt og bekymring for tankene dine tar over. Også hodepine, muskelsmerter og andre smerter du ikke kan forklare kan følge dine engstelige tanker.

Panikkanfall har ikke alltid en klar årsak. Når du har panikkanfall på grunn av en bestemt utløser, snakker vi om forventet panikkanfall. Dette betyr at de er på en eller annen måte forutsigbare. Symptomene på et panikkanfall kan ses og identifiseres av noen andre, mens symptomene på’angst forekommer hovedsakelig i tankene dine og kan være vanskeligere å identifisere.

Når du har en sterk angst, kan det forårsake fysiske symptomer. Den oppfattede stress, fare og høye nivåer av følelser forårsaker vanligvis angst. L’Angst kan føre til et panikkanfall, men ikke alltid. På samme måte betyr ikke å ha et panikkanfall som har en angsttilstand.

Tremor og tremor

Når kroppen din blir utsatt for stress, skriv inn kampen eller fluktmodus. Stresshormoner flom kroppen din og akselerere hjertefrekvens, blodtrykk og puste.

Kroppen din forbereder seg til å møte stressfaktoren, tolke # 8217; angst som et signal som du trenger for å holde posisjonen din eller flykte fra fare. Musklene dine forbereder seg på å handle, forårsaker en følelse av tremor, spasmer eller tremor. De kalles tremor forårsaket av’angst Psykogen tremor.

Andre symptomer

Andre symptomer på angst og panikkforstyrrelser inkluderer:

 • Vanskeligheter med å konsentrere seg om noe så vel som engstelige tanker
 • tretthet og muskel smerte
 • Hodepine eller migrene
 • Kvalme, oppkast eller tap av appetitt
 • rask pusting
 • Overdreven svette
 • Følelse av spenning, irritabilitet og «8220; nervøs & # 8221;

Hvordan slutte å skjelve

Når du har akseptert å ha et panikk eller angst angrep, bekjempe symptomene dine kan få dem til å vare lenger.

Den mest effektive strategien for å slutte å skjelve for panikk eller # 8217; angst er å bringe kroppen tilbake til en avslappet tilstand. Noen teknikker kan hjelpe deg.

 • Progressiv muskelavslapping. Denne teknikken fokuserer på sammentrekning, derfor på frigjøring av forskjellige muskelgrupper. Det kan gjøres i tandem med dyp pusting. L’objektiv i praksis av denne teknikken er å slappe av kroppen. Dette kan hindre deg i å riste.
 • Yoga Poses. Baby pose og hilsener til gryningen kan hjelpe deg med å justere pusten og gjenopprette ro i kroppen din. Vanlig praksis av yoga har blitt vist For å redusere angstsymptomer.
 • Bevissthetsøvelser. Selv øvelsene som inkluderer meditasjon, kan hjelpe deg med å stoppe enorm. Bevissthetsmedling for å veilede deg gjennom 5-10 minutter med bevissthet og avslapning. Disse kan bli funnet på appen, som Headspaceog på nettet.

Å praktisere disse teknikkene når du ikke er i panikk eller angst tilstand, vil det gjøre det mer effektivt når du må bruke dem.

Andre behandlinger

Langsiktig løsninger for personer med angst eller panikklidelse kan inkludere narkotika og L’hjelp av en autorisert terapeut eller psykiater. Ulike terapi metoder kan hjelpe deg med å identifisere utløsende faktorer av dine tanker og engstelige følelser. Disse inkluderer:

 • Kognitiv atferdsterapi
 • snakk om terapi
 • Desensibilisering og reitreringsbehandling av øyebevegelsen (EDMR)

Hvis du ofte føler deg angst eller panikkanfall, bør du snakke med legen din om farmakologiske behandlingsalternativer. Disse inkluderer:

 • Benzodiazepin. Dette er stoffer som hjelper deg med å slappe av og roe kroppen. Alprazolam (xanax), chlordiazepoksid (bøker) og clonazepam (Konini) er eksempler på denne klassen av narkotika som brukes til kortsiktig angst og panikkhjelp. Begge foreskrevne leger som pasienter må være oppmerksomme på at benzodiazepiner er knyttet til en risiko for toleranse, avhengighet og avhengighet.
 • Selective Serotonin Reuptation Inhibitorer (SSRI). Dette er en klasse med narkotika som kan foreskrives for langsiktig behandling. Escitalopram (Lexapro), Fluoksetin (Prozac) og Paroksetin (Paxil) er eksempler på denne typen medikamenter som vanligvis foreskrives for å behandle depresjon og # 8217; angst.
 • Monamino oksidasehemmere (IMAO). Imaos brukes til å behandle panikklidelse, men kan også jobbe for angst. Dicarbossamide (Marplan) og TranilcePromina (Partate) er eksempler på denne typen medisiner.

Alternative behandlinger, som urtete og kosttilskudd, kan redusere panikkangst og angrep for noen mennesker. Videre forskning på urte behandlinger er nødvendig for å avgjøre om de er effektive.

Husk at urte rettsmidler ikke nødvendigvis er bedre for kroppen din enn tradisjonelle stoffer. Urter har egenskaper som forårsaker bivirkninger og interaksjoner, akkurat som narkotika gjør.

Bunnlinjen

Fysiske symptomer som virker ut av din kontroll kan være skummelt og forverre din angst. Den gode nyheten er at G’angst og panikk kan bli hjulpet med narkotika, terapi og en korrekt diagnose.

Fikse en avtale med legen din hvis du føler at tremor eller tremor indusert av # 8217; angst.