Trader Joe & # 039; S Skjønnhet: 11 Naturlige produkter som vil forvandle huden din

Vi kan alle være D’enighet om det faktum at Trader Joe & # 8217, vi forstår oss? Vi gir de mest smakfulle frosne snacks, bombeprodukter, vakre blomster og fantasyost som vi faktisk har råd til. For ikke å nevne den vennlige servicen (gratis kaffe!) Og deilige prøver mens vi går rundt. Så fordi det er en overraskelse at de har i tankene selv vår hudhelse?

Trader Joe & # 8217s bruker rene essensielle oljer og delikate ingredienser fra dag ett og deres produkter er (hovedsakelig) formulert for mer delikate vasker. De fjernet også Lauril Parabens og Sulfat, kjente kjemikalier for å endre de naturlige hormonene i kroppen din.

Akkurat, blant proteinbjelkene og vitaminene, C’er en beskjeden, men luksuriøs skjønnhetskorridor med lavendel Hans såpe, rene oljer for en lys hud og sjampo som vil bølge håret uten stress i vinden. Ok, ok & # 8211; Vi er litt dramatisk, men tilbudet om TJ for hele naturen er ekte.

Her er skjønnhetsprodukter jeg anbefaler deg å vurdere når jeg besøker TJ’S og råd fra en ekspert på hva som kommer snart.

Del på Pinterest

1. Bubble Bath, Shampoo og Balm Tea Tree Tingle

Prøv å våkne før arbeidet mandag morgen? Det ville være lettere hvis jeg hadde et produkt som danner hodebunnen og varslet kroppen din med en blanding oppvåkning av peppermynte, eukalyptus og meleucaolje. Trader Joe & # 8217 Line; S Tea Tree Tingle Det inneholder ikke sulfater D’Laurel eller kandidater. Men det har all vegansk juiciness av de luksuriøse antimikrobielle essensielle oljene som vekker kroppen din og ditt sinn.

Hoved ingredienser: toning peppermynte, eukalyptus og mele olivenolje

Kostnad: $ 3.99 hver, tilgjengelig på din Trader Joe’s

2. Lavendel Salt Scrub

Jeg er ikke sikker på at du hørte, men den store hemmeligheten for en myk hud er eksfolieringen. Fjernelsen av døde hudceller eliminerer squamous eller ugjennomsiktig hud og fremmer ny sunn vekst: en stor fordel for desquamation av vinterhud brent av solen eller squamous. Salt scrubs, som Trader Joe’S, er spesielt stimulerende og forbedrer sirkulasjonen, noe som gir huden en lys glød. Bare ikke gå helt på Beyoncé i dusjen (og gni forsiktig og sparsomt for å beskytte den kutan barrieren) fordi dette kan bli litt og # 8216; glatt.

Hoved ingredienser: Fuktighetsgivende søt mandelolje, aprikos kjernen olje, antioksidant grønn te blader ekstrakt og beroligende lavendelolje

Kostnad: $ 5.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

3. Moile honning fuktighetsgivende krem

Vi vet at det er forskjellig fra # 8217; Asaponate, men lytt til oss. Den strålende handelsmannen joe barberingskrem Fungerer for å myke håret før barbering, gjør din erfaring uten smerte: Vi kjenner alle disse «8217; plutselig følelse av omg ahi! Det er laget for sensitiv hud som bikini linjer og selvfølgelig er det fri for parabener og lukter som en tropisk omfavnelse.

Hoved ingredienser: aloe vera beroligende og vitamin e.

Kostnad: $ 3.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

4. SPA 100% ren jojoba olje

L’Trader Joe’s Pure Jojoba Oil er kaldt presset, uten grusomhet og fundamentalt magisk for hudpleie. Det er en av de produktene som vil lage litt & # 8216; den lettere selvhjelpsrutinen fordi du kan bruke den som en fuktighetskrem på hår, ansikt, hud og negler. Se, jojoba regnes som en av de mest nærstående parringene til den naturlige oljen i kroppen vår, noe som betyr at det raskt blir absorbert, etterlater ingen oljeaktige rester eller favoriserer utsalgsstedene. Du kan til og med tilpasse rutinen din ved å legge til en eller to dråper av din favoritt essensielle olje.

Ingrediens / jeg hoved (er): jojoba olje rebalancing for huden

Kostnad: $ 7.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

5. Naturlige vaskemiddel svamper for spa-ansiktet med olje av teenet

L’Tea Tree kan være svaret på alle dine akneproblemer og handelsmannen Joe vet. Det er derfor de har gjort såpe og brukervennlige vaskemiddelputer med den beroligende essensielle oljen for huden. De tilsatt også L’Amamelid, en lett astringent som inneholder naturlige oljer og calendula, en kraftig antiinflammatorisk. Så ikke bare rensende, du reduserer betennelsen og forener huden i huden din.

Hoved ingredienser: # 8217 olje; te treet mot akne, renser og beroligende kalenderen amamelide

Kostnad: $ 3.99 hver, tilgjengelig på din Trader Joe’s

Del på Pinterest

6. Berike fuktighetsgivende ansikts lotion

Noen i TJs skjønnhetsavdeling forstår det. Denne lotionen Det er gratis av parfyme og PABA & # 8211; Skyldig ødeleggende sensitiv hud. Det er også SPF 15, som er nøkkelen til å holde huden uten langsiktige rynker. (Ikke glem, selv om vi ikke lyver i en bikini, skinner solen fortsatt sterk.) Når det brukes, er Ty ikke fettete ansikts lotion og absorberer raskt. Sjekk bare alle boksene for oss.

Hoved ingredienser: vitamin A, C og og som elsker huden

Kostnad: $ 3.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

7. Vitaminolje E

Det kraftige vitaminet gjør noen mirakuløse ting for huden. Først, Det er en kraftig antioksidant, Som betyr å arbeide for å redusere de rynkede effektene av frie radikaler. Det bidrar også til å redusere utseendet på arr og strekkmerker samtidig som det opprettholdes hydrert hud. Faktisk er det en slik dyp fuktighetskrem, det kan bidra til å kurere hudforhold som eksem, psoriasis og flass. Versjonen av TJ leveres med den ekstra kokosnøttbonusen og soyaloljen, som begge er lagt til mykheten i denne uunnværlige fuktighetskrem.

Star ingrediens (er): HealingVitamin E

Kostnad: $ 3.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

8. Nær alt-i-ett-ansiktsrenser

Du trenger den perfekte løsningen for å holde ansiktet ditt lyst og rent? TJ’S Det har bare tingen. Uten aggressive ingredienser som vil forlate tørr og stiv hud, er dette vaskemiddelet rik på næringsstoffer vitaminer og antioksidanter for hud som bidrar til å eliminere utbrudd og til og med oljeproduksjon. Det er et solidt ansiktsvaskemiddel som du kan stole på hver dag.

Hoved ingredienser: vitaminer A, C og og som elsker huden

Kostnad: $ 5.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

9. Ved siden av kluppene micellar og remover rengjøringsmidler av Gud

Fortsatt skinner etter å ha forlatt din indre fitness gudinne glans under lunsj trening? Ta vår favorittløsning, Dette treningsflyten av TJ’S, med deg. Deres delikate vaskemiddelservietter bruker en sofistikert molekylær teknologi som samler smuss og sminke uten å tørke huden. De er også uten aggressive alkohol, fargestoffer, parabener og allergener.

Hoved ingredienser: høyteknologisk fuktighetsgivende micellar vann

Kostnad: $ 3.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

10. Acai ansikt scrub blåbær

Selgeren Joe fanget raskt hele trenden i Berries på huden din & # 8221; Og vi kunne ikke være mer fornøyd med deres grasiøse krukke med ansiktsskrubb. Produkt med blåbær dyrket i USA, Denne delikate scrub det er fullt av kraftig Alpha hydroksysyrer godkjent av FDA (AHA). Bruk denne skjønnheten to eller tre ganger i uken vil få deg til å se ut som en bær, en god bær.

Hoved ingredienser: AHA exfoliating og antioksidant blåbær

Kostnad: $ 5.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

11. Næringsrik SPF 50 Spray

Trader Joe Sunscreen SPF 50 Det er den første kvaliteten UVA og UVB beskyttelse med næringsrike ingredienser. Og som om det kunne forbedre, bruker sprayeteknologien ikke aggressive kjemikalier som andre merker. I stedet er den drevet av trykket i luften;. Bare blokkere den øvre delen, kast den i posen og gå til solen. Det er ikke alltid tilgjengelig, vanligvis bare om sommeren, så hold D’øye denne staven av solbeskyttelse på sen vårhyller.

Hoved ingredienser: beroligende aloe og vitamin og helbredelse

Kostnad: $ 5.99, tilgjengelig på din Trader Joe’s lokale

Hvis du ikke er for overveldet av alle nyhetene på saftig skjønnhet, lytt:

Og denne delen er virkelig en hemmelighet for en insider: TJ’S bringer også sesongbaserte skjønnhetsprodukter. I desember C’det var En leppe scrub Våre redaktører vil søke om en hyaluronisk gel som fløy under alle radar. Denne våren har nettopp lansert en beroligende tonic for ansiktet ALLE’rose vann Og Citronella kroppsolje å justere sine skjønnhetshyller.

Hvis disse nye produktene er noe som ligner på edelstener som bor i Beauty Department of Trader Joe nå, føler vi oss virkelig heldige å utvide vår auto-omsorgsrutine med sine naturlige produkter. Så merk kalendere dine, spør vennlige arbeidere når de går inn og lager opp! Vi vil sikkert være.

Larell Scadelli er en freelance skribent av velvære, blomsterhandler, blogger for hudpleie, magasinutgiver, kattelsker og fondant sjokolade lidenskapelig. Den har sin RYT-200 studie energismedisin og elsker et godt salg av garasje. Hans skrifter dekker alt, fra innendørs hagearbeid til naturlige skjønnhetsmidler og dukket opp i Bust, Women’S Helse, forebygging, Yoga International og Rodale’S organiske liv. Følg sine dumme opplevelser Instagram eller les mer om sitt arbeid Sin nettside.