Tillit Øvelser: 15 Ideer til barn og ungdom

Beskrivelse

Forsterkningen av tillit kan være en «8217; eiendeler som knytter seg til bedriftens retreater, men er en viktig del av samarbeid i alle aldre. Her er fordelene med tillitsstyringsøvelser for barn og ungdom, pluss 10 eksempler på øvelser som passer for en alder av # 8217; alder du kan prøve.

Hvordan tillitsøvelser Fordeler Barn og ungdom?

Når du har en gruppe barn eller tenåringer & # 8211; et idrettslag, en klubb, en ungdomsgruppe eller en klasse & # 8211; En mangel på tillit kan hindre dem i å jobbe sammen.

Utvikling av tillit Alle’intern gruppe kan hjelpe deg med å bygge koblinger, lære dem å jobbe sammen for å oppnå et felles mål og forbedre kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter. Selv med førskolebarn, er Build Trust et grunnleggende konsept av karakterutdanningen. Ikke bare hjelper barna til å jobbe på en mer sammenhengende måte som en enhet, men kan ha en mucigating effekt på klassemner og atferdsproblemer.

Hvis du jobber med førskolebarn, er det viktig å forstå at barna i denne alderen ikke helt kan forstå begrepet tillit. Du kan forklare det på denne måten: Når du stoler på noen, tror du på hennes ærlighet og pålitelighet. Så gi noen lett gjenkjennelige eksempler for å illustrere dette abstrakte konseptet.

1. Buddy Walk

Del på Pinterest

Del gruppen i par og betegner en lagkamerat som en walker. Forbered et hinderkurs. Du kan bruke ting som bord, stoler, leker, kjegler eller noe annet du har på fingertuppene.

Uten tramping eller bumping ingenting og ingen, må walkeren bevege seg til # 8217; tilbake langs ruten. Dette er bare mulig med partnerens hjelp. Vandrere må stole på at partneren deres vil lede dem trygt gjennom ruten. Hvis en walker blir mens den er på banen, klikker du på noe eller støt mot noe, paret må starte igjen. Når et lag vellykket overskrider hindringskurset, kan det endres posisjon og navigere igjen i ruten.

Denne aktiviteten blir egnet for de yngre barna alder hvis du lager et område på 8217, som krever å gå fremover for å klatre over, klatre, flytte og overvinne hindringer. Be walkeren for å lukke øynene dine eller bruke en bandasje på øynene, slik at følgesvennen kan lede den gjennom banen.

2. Høst av tillit

Del på Pinterest

Del gruppen i par. En partner vil være foran # 8217; annen partner. Etter et forutbestemt signal, vil den første partneren stivne sin kropp og vil falle alle «8217, tilbake til den andre partneren. Det er en oppgave av den andre partneren forsiktig forstå den første partneren og hindre ham i å berøre jorden. Som partnerne føler seg mer rammen av … en med den andre, kan avstanden mellom dem øke.

The Boy Scouts of America bruker denne aktiviteten til å skape tillit og tillit blant sine medlemmer. Fordi det handler om å fange noen, bør det praktiseres med eldre barn.

3. Helium Stick

Del på Pinterest

Be gruppen om å holde seg i en sirkel, med hendene dine fremover og parallelt med gruppen. Han lærer barn å lage knyttneve og strekke bare L’indeksen. Plasser forsiktig et objekt, som en hula-hoop eller en pinne, på deres utvidede fingre, slik at alle er inkludert.

L’linsen er at barn senker bakken objektet uten å slippe eller miste kontakt med den. Det kan være utfordrende, og gruppen må behandle en strategi for å få det til å fungere.

4. Menneskelig knute

Del på Pinterest

Be gruppen om å bli i en sirkel. Be alle å lukke øynene dine og strekke hendene dine fremover mot midten av sirkelen. Alle trenger å finne en’annen hånd å beholde.

Når alle holder hender, be dem om å åpne øynene dine. Uten å slippe, trenger gruppen å frigjøre seg fra denne menneskelige noden for å danne en sirkel igjen.

5. Tegne en tvilling

Del på Pinterest

Del gruppen i par og gi hvert kort og pennlag. Be et medlem om å tegne A’bilde uten partneren din, se den. Når de er ferdige, er det partnerens tur til å tegne det samme bildet med lagkameratens instruksjoner.

Lagkameratet må bruke ledetråder for å hjelpe partneren din til å tegne det samme bildet, uten å dele nøyaktig hva det er. Så laget kan sammenligne designene dine.

6. Lederen av lederen

Del på Pinterest

Del gruppen i to lag, med en leder for hver. Har lag lined opp bak sine ledere, en hånd på lagkameratens skulder foran dem. Forbered keglene for hvert lag.

Ledere må ta med sine lag fra den ene siden til rommet, surfing mellom keglene. Dette betyr at lederen må betale mye oppmerksomhet til laget og tilby indikasjoner på folk til rett tid for å unngå å treffe en kjegle. Lag et løp for å se hvilket lag som kan ende opp først. Så endre leder og gjenta. Prøv å gjøre alt en leder en gang.

7. Zip

Del på Pinterest

Juster barn i to parallelle linjer, armene strukket mot motsatt linje. Velg et barn å gå, jogge eller løpe langs banen mellom de to linjene. Runneren skal spørre: Klar glidelås?& # 8221; Med gruppen som svarer: & # 8220; klar!& # 8221; Når løperen føles klar, kan han kunngjøre at han er klar til å gå, jogge eller løpe.

Mens du beveger seg langs linjen, vil hvert medlem av gruppen slippe armene like før løperen kommer der. Raskere løperen går, mer tillit og tillit har i gruppen.

8. Vind i willows

Del på Pinterest

Denne versjonen av Trusts fall innebærer et barn i midten av en gruppe som omgir den. Barnet i midten står rett, føttene United, hans armer krysset på brystet og hans øyne lukket. Barn i sirkelen rundt dem har hevet hender og føtter stagger lett for å opprettholde seg selv.

Når barnet i midten begynner å falle til # 8217; tilbake eller til siden, må gruppen gripe det forsiktig og skyve det tilbake til senteret. L’Målet er å holde dem trygge og hindre dem i å berøre jorden.

9. Passere hula-hoop

Del på Pinterest

Be barna å bli i en sirkel. Sett en hula-hoop på et barns arm og spør deretter alle om å bli med i hånden. Uten å slippe, må laget jobbe sammen for å finne en måte å manøvrere sirkelen langs hele sirkelen.

10. Rushtid

Del på Pinterest

Del gruppen i par og blinding en lagkamerat. Den bandaged lagkamerat øker hendene foran skuldrene, de tilstøtende hender og tommelen som nesten berører hverandre, for å skape en støtfanger.

L’Andre lagkamerat er piloten og må kjøre bilen ved å lede dem med skuldrene. Be en tilrettelegging for å gi veibeskrivelse, for eksempel skoleområdet, det røde trafikklyset, det grønne trafikklyset etc.

L & # 8217;

Tillit byggaktivitet kan være en morsom måte å legge til rette for tillit mellom barn og ungdom. Hold dine aktiviteter tilstrekkelig alle og unngå å presse deltakerne i situasjoner som gjør dem nervøse. L’Målet er å bygge koblinger ved å skape trygge scenarier som oppmuntrer til hopp av tro.

Jessica er forfatter og utgiver i over 10 år. Etter fødselen av sitt første barn forlot han sin jobb med å annonsere for å begynne å jobbe som frilans. I dag skriver han, endret og konsulterer en stor gruppe faste og voksende kunder som en mor til fire barn som jobber hjemmefra, engasjert i en sekundær konsert som en co-direktør for Fitness for A’Martial Arts Academy. Mellom det hektiske innenlandske liv og blandingen av kunder fra ulike sektorer som stand opp paddleboarding, energi barer, industrielle bygninger og mer, Jessica bor aldri boringer.