Tilfeldige avtaler: Betydning, etikett, forslag og mer

Del på Pinterest

Ved første øyekast kan tilfeldige avtaler virke som en enkel måte å lage nye forbindelser og lindre ensomhet uten å måtte holde for mye.

Alt morsomt, ingen skade, høyre?

Mens uformelle avtaler sikkert kan fortsette jevnt for alle involverte parter, er det ikke alltid så enkelt. Ting kan bli ganske komplisert, spesielt hvis du ikke har klare ideer om hvorfor du går ut tilfeldig eller hva du vil få fra det.

Du tenker på å prøve en sporadisk avtale? Husk følgende.

Grensen mellom uformell og seriøs kan være komplisert

Hvis du ikke er sikker på hva akkurat en avtale betyr & # 8220; sporadisk & # 8221;, er du ikke den eneste. Ikke alle definerer det på samme måte, og ofte Line & # 8221; som skiller alvorlige og tilfeldige hendelser, er mer en uskarpt uskarphet.

For eksempel går du fortsatt ut tilfeldig med noen hvis du presenterte deg i familien din? Og hvis du spurte en kort tur sammen?

Her er noen andre vanlige spørsmål å vurdere.

Hva en mening har et tilfeldig forhold?

Uformelle avtaler ofte (men ikke alltid) er ikke eksklusive.

Vanligvis antar folk at det er godt å se andre mennesker med mindre det har vært en eksplisitt diskusjon på eksklusivitet. Det er imidlertid alltid lurt å ha en samtale på # 8217; eksklusivitet på et tidspunkt bare for å sikre at alle er på samme side.

Generelt beskriver tilfeldige avtaler:

 • Noe mer definert enn & # 8220; venner med fordeler & # 8221; eller lenker
 • Tilkoblinger som innebærer en viss grad av følelsesmessig vedlegg
 • Situasjoner som mangler forholdet etiketter
 • Vedlegg som forfølger for moro, ikke etter forpliktelse

Hva et utseende har et seriøst forhold?

Folk går ofte på alvor i håp om å finne en partner som å bosette seg på lang sikt.

Serieapporter involverer vanligvis:

 • Sterk følelsesmessig vedlegg
 • Forholdetiketter som & # 8220; kjæreste & # 8221; & # 8220; partner & # 8221; O & # 8220; andre signifikante & # 8221;
 • konstant forpliktelse
 • Noen diskusjon om din fremtid sammen

OK, så tilfeldige møter = Poliamore, høyre?

Faktisk nei.

Mange mennesker er forpliktet til en eksklusivt (eller monogamisk) partner når ting gjør alvor. Men du kan utvikle seriøse relasjoner selv om du trener ikke-monogami. Også tilfeldig avkjørsel med flere mennesker er ikke det samme som Poliamore.

Polyorative avtaler kan innebære både sporadiske og alvorlige relasjoner. Mange mennesker Poliamore opprettholder et seriøst forhold og engasjert seg med en person (deres hovedpartner) og ser de andre partnerne tilfeldig. Andre kan ha noen travle partnere, mange tilfeldige vedlegg eller en annen kombinasjon av relasjoner.

Som med alle andre rapportstiler, avhenger polymorens suksess av en hyppig og ærlig kommunikasjon og klart definerte grenser.

Uformelle avtaler må ikke bety sex

Mange tror at uformelle avtaler er bare en annen måte å si sporadisk sex på, men det er ikke alltid slik.

I motsetning til FWB og tilkoblingssituasjoner, arbeider tilfeldige avtaler generelt med lignende relasjoner parametere, selv om de er vaguelt definert.

Folk som hyppige seg selv generelt:

 • dì & # 8220; datoer & # 8220; hangout & # 8221; O & # 8220; Chilling & # 8221;
 • Send tekstmeldinger eller ring hverandre nok regelmessig
 • Gjør nøyaktige planer og kommuniserer når du må avbryte
 • Som å bruke ingen seksuell tid sammen

Selvfølgelig kan du ha sex. For mange mennesker er dette en del av moroa med uformelle avtaler. Men du kan sikkert gå ut med noen uten sex.

Det som betyr mest, er det du vil få fra avtalene. Ikke alle vil ha et seksuelt forhold, og det er helt fint. Kanskje du er klar for tunge pumicate økter, så lenge klærne forblir. Du kan også føle deg rolig for å tilbringe natten og sove sammen uten sex.

Å snakke med dine begrensninger kan hjelpe deg med å gi dem et bedre bilde av hva du vil ha fra datoene dine og gi dem deres L’mulighet til å avgjøre om dine mål er online.

Hva er poenget?

Hvis tilfeldige avtaler ikke nødvendigvis innebærer sex, kan du spørre hva formålet er nødvendig. Videre oppfyller folk hovedsakelig motivert til å ha sex ofte de behovene gjennom koblinger eller FWB-relasjoner, men.

Så hvorfor bekymre deg for tilfeldige avtaler?

Kan hjelpe deg med å bli vant til avtaler

Tilfeldige avtaler kan fungere som et overgangspass mellom møter og mer alvorlige forbindelser. Ikke alle føler seg rolig med avtaler seriøst (eller i det hele tatt).

Du kan finne spesielt vanskelige forhold hvis:

Gå ut sjanse kan hjelpe deg med å varme opp alle’ideen å komme i kontakt med mennesker før du nedsenker deg i et langsiktig forhold. Selv om du vil ha et forhold, kan # 8217; ideen selv kunne terrorisere deg og hindre deg i å prøve å gå ut med noen.

Kan hjelpe deg å forstå hva du vil (og du ikke vil)

Tilfeldige avtaler er en fin måte å begrense hva som virkelig teller for deg i et forhold.

For eksempel kan du lære at det du virkelig vil ha, er noen som:

 • Den har et lignende program
 • Han vil ha sex regelmessig
 • Han elsker å våkne opp snart
 • Det er ikke oppmerksom på dietten

Alternativt kan du oppdage at disse tingene ikke er virkelig forstyrrelser for deg.

Det gir deg muligheten til å ha det gøy med avtalene uten press

Endelig, tilfeldige avtaler skaper en’muligheter for folk som ønsker å bli singler for å nyte lignende arrangementer og samspill med folk som tenker på samme måte. Du kan fortsatt ha det gøy med aktiviteter som dans, se en film eller gå til smakviner uten å ha sex eller ta et forhold.

Det er helt mulig å nyte de aktivitetene med venner, selvfølgelig, men avtaler gir deg også mulighet til å prøve spenningen på’tiltrekning og forutse muligheten for et kyss eller en annen intim kontakt.

Det er ikke for alle, skjønt

Uformelle avtaler har hans bruk, men de jobber ikke for alle.

Kanskje du:

 • har en tendens til å utvikle sterke romantiske følelser når du er involvert
 • Jeg vil gå ut med noen som er villige til å vurdere en fremtid sammen
 • Jeg trenger et tydelig merket forhold
 • De foretrekker å danne sterke følelsesmessige forbindelser

Disse tingene kan eller ikke kan låne seg til vellykkede tilfeldige møter. På slutten av dagen, hvis uformelle avtaler ser ut til deg & # 8220;, er dette en tilstrekkelig grunn til å hoppe den.

Uansett hva du gjør, er respekt nøkkelen

Når du tilbringer tid med mange mennesker, vil du nok møte ulike stiler av forhold, holdninger og atferd. Folk behandler ikke alltid andre med vennlighet og kan gjøre heller hensynsløse ting.

Dessverre kan du ikke forandre andre mennesker. Imidlertid kan følgende forslag på # 8217; etiketten kan hjelpe deg med å forplikte deg til respekt og medfølelse i din oppførsel.

Ærer grensene

Grensene for avtaler kan variere fra følelsesmessig til fysisk til seksuell.

Når du går ut med flere mennesker, hattere at de kanskje ikke vil snakke om deres andre partnere eller føler av deg. Så spør før du forteller en historie om din siste avtale eller å dele hvor entusiastisk du er for neste.

Du vil sannsynligvis ha en samtale snart på seksuelle grenser. Hvis de ikke vil ha sex, respekterer den beslutningen.

Ikke alle behov er kompatible, så hvis dette ikke virker for deg, er det helt riktig å si det (høflig).

Phantom

Uformelt betyr ikke ubetydelig.

Å forlate en partner uten et ord er ikke bare uhøflig og uhøflig, men kan også forårsake dem veldig stress og forvirring. De kunne lide for hva de gjorde galt eller lurer på om noe skjedde med deg.

Hvis du ikke vil fortsette å delta på noen, fortell ham. Du kan holde det kort og ærlig uten å legge inn de ekstreme detaljene. Hvis du ikke kan gjøre det absolutt, er en telefonsamtale eller melding bedre enn noe.

Tenkte på denne måten: han brydde seg om dem nok til å gå til en viss avtale, så de fortjener å vite at du ikke lenger er interessert.

Øvelse L’ærlighet

L’Ærlighet er alltid viktig. Under avtalene, hvis du ikke avslører dine intensjoner på forhånd, forsettlig eller fordi du ikke føler deg trygg på hva du vil, kan ting bli pinlig og forvirret.

Når du begynner å se noen igjen, nevner du hva du leter etter. Noen mennesker vil ikke dele sine følelser til de blir spurt, så spør også hva deres mål for avtaler er.

Pass på at du sjekker med annen person hvis disse målene endres.

Hold forpliktelsene

Uformelle involveringer kan noen ganger virke mindre prioritet.

Du kan lage prosjekter med noen, men å miste interessen før D ‘& # 8217; avtale, spesielt hvis noen andre ber deg om å gå ut. Det er normalt å føle seg fristet av en & # 8220; beste tilbudet & # 8221; men anser hvordan du ville føle om det samme skjedde med deg.

Hvis du føler deg komfortabel, vær ærlig med dem og spør om du beklager å omprogrammere. Ellers, Attaini til planene du gjorde med mindre du har en god grunn til ikke å gjøre det. I alle fall, sørg for at du ikke lar dem vente.

Hvis du virkelig ikke bryr deg om å se dem igjen, er det bedre å være ærlig enn å lage prosjekter og slette dem, spesielt hvis dette blir en & # 8217;.

Ikke glem omsorgen for deg selv

Kjedsomhet, ensomhet, angst for din fremtid, seksuell frustrasjon, stress: Å gå ut virker ofte en god løsning på disse problemene. Det kan sikkert hjelpe hvis disse bekymringene er små eller midlertidige.

Når noe mer seriøst er grunnlaget for dine følelser, kan avtaler ikke gjøre mye for å møte det virkelige problemet. Vanligvis vil du trenge støtte fra en terapeut for å møte # 8217; angst eller Depresjon, for eksempel.

Selv om du har det gøy og du føler deg trygg i livet ditt, er det fortsatt grunnleggende å sørge for at du ikke overser forholdet ditt med deg selv.

Ta litt tid for deg selv

Alle trenger tid alene. All’start, gå til avtaler regelmessig kan virke veldig morsomt. De kan også brenne deg og få deg til å frykte din neste avtale.

Pass på at du reserverer tid til å hvile og slappe av. Hvis avtaler begrenser tiden din for hobbyer eller andre ting du liker, bør du vurdere å redusere avtaler for en PO & # 8216;.

Ikke forsøm andre relasjoner

Komme i kontakt med nye mennesker kan hjelpe deg med å utvide livet ditt og prøve ting du normalt ikke ville gjøre. Ikke glem å fortsette å tilbringe tid med vennene dine og kjære. Disse relasjonene er også viktige.

Ta helsemessige forholdsregler

Det er alltid lurt å ta tiltak for å holde tritt med din seksuelle helse, enten du blir seriøst eller ved et uhell.

Hvis du går ut tilfeldig og har sex, ta kondomet og andre barriere metoder vane. Det er også en god ide å ta regelmessige tester for seksuelle overføringsinfeksjoner.

Hvis du tar alvorlige følelser

Til tross for din intensjon om å holde uformelle ting, kan dine følelser ta et uventet vendepunkt. Du kan nøle med å heve det av frykt for å ødelegge det gode tingen du har i tankene.

Det er viktig å fortelle sannheten, skjønt. Så vidt du vet, har de utviklet lignende følelser. Selv om de ikke tenker på samme måte, kan du holde interessen din, muligens skade deg når rapporten aldri utvikler seg.

I verste fall nekter de deg eller bestemmer deg for å avslutte ditt nåværende engasjement. Å akseptere dette kan være rørende, men akkurat som du vil at jeg skal ære dine behov og grenser, må du garantere dem samme respekt.

Bunnlinjen

Tilfeldige avtaler kan ikke være for alle, og er ikke alltid så enkelt som det virker. For mange mennesker, det gir imidlertid en lavtrykks måte å nyte selskapet av noen som du er tiltrukket av uten å bekymre seg for forpliktelsene eller din mulige fremtid sammen.

Hvis du lanserer hatten din i ringen av tilfeldige avtaler, ikke glem å være oppriktig om grensene og dine avtaler.