Tilbring mer Naked Time: Fordeler

Alle og min manns start på mitt ekteskap, min mann joked på’å ha dager & # 8220; Naken & # 8221; hjemme. Vi var unge da, så ikke døm oss for mye! Nakenhet var fortsatt en nyhet. Vi spøkte om å tilbringe hele dagen i våre bursdagskjoler, forberede pannekaker, laze og gjøre det som giftet med par gjør.

Ser tilbake, jeg kan ikke hjelpe, men le av vår ide om konjugal lykke. Etter nesten 10 års ekteskap og fire barn, våre dager & # 8220; Naken & # 8221; de ser ut som en bit & # 8216; annet enn de var før. Men uansett alder, sivilstatus eller kjønn, er det fortsatt en god ide å bruke mer nakent vær.

Her er noen grunner til å feire å bruke mer tid i bursdagsdrakten din.

1. Å føle seg mer rolig med kroppen din

Mange kvinner har kroppsbildeproblemer, spesielt etter å ha barn. De fleste av oss vet også godt i & # 8220; triks & # 8221; Hvem hjelper oss med å unngå å se vårt helt nakne selv. C’er den totale eliminering av speil (ikke se på!), Nektet å installere speil i full lengde (bare brystet, vær så snill!), Og Quick & # 8220; Enveloping Håndkle & # 8221; Etter dusjen (rask, dekket!). Jeg gjorde dem helt alene, så jeg forstår perfekt.

Men tvinge deg til å bruke mer nakne vær, tvinger deg til å møte det faktum at kroppen din er din. Ikke c’det er ingenting å skamme seg. Uansett hvor du er på turen til helsen din, er kroppene våre fantastiske. De tar oss til livet og fortjener å bli respektert og behandlet godt, ikke unngås for enhver pris.

Sett deg selv i letthet å se på kroppen din, og du kan bare sette deg rolig med det du trenger å lære å elske kroppen din mer.

2. Oppmuntre amming

Hvis du er en mor amming, kan tilbringe mer tid Topless hjelpe deg med amming. Tillat å tørke bryst etter en amming økt kan bidra til å helbrede sprakk brystvorter. Du kan også redusere risikoen for mastittinfeksjon. Tillat brystet å tilbringe tid i luften i stedet for å poldere alt i en restriktiv bh med en melkebuffer som kan bli gjennomvåt av væske og vil sitte i lang tid kan forhindre infeksjonen.

3. Oppfordre intimitet

Hvis du har et par eller du er gift, kan du bruke mer tid i buffen naturlig å oppmuntre til mer intimitet. Mens det kan være noe å si for å holde en ‘8217; mystery luft i soverommet, C’Det er også noe å si for å krølle opp under skinntepper.

Studier viser at bindingen mellom en mor og et barn under damens laktasjons- og hudkontakt fremmer oksytokinen, L’kjærlighetshormon;. Det viser seg at det samme gjelder for voksne. Ved å opprettholde en fysisk forbindelse forbinder du også følelsesmessig.

4. Å fremme vaginal helse

La dine nede lavere regioner oftere kan være mye sunnere for deg. Noen former for undertøy er laget av ikke-pustende stoff. Disse kan gjøre kvinner utsatt for irritert hud og urinveisinfeksjoner (UTI). Selv bomullsundertøy kan være fruktbar grunn for bakterier, selv om studier viser at undertøyet laget av syntetiske fibre representerer Høyere risiko av en UTI.

Å gå uten truser under en kjole eller om natten kan hjelpe pH i skjeden til å balansere på en naturlig måte og la huden puste, spesielt hvis den er irritert av barbering eller fra’hyppig bruk av thong.

5. Å sove bedre om natten

En av de mest effektive måtene å sove bedre er å senke kroppstemperaturen. Ikke bare vil du ha en overlegen kvalitets søvn, men også arbeidet kroppen din er i stand til å gjøre mens du sover, blir bedre. Kroppen din fungerer veldig hardt mens du sover. Det er et spørsmål om å kvitte seg med giftstoffer, vokse celler og brenne overflødig fett. En studere Han oppdaget også at senkende kroppstemperatur om natten, som sovende naken, kan øke kroppens evne til å forbrenne fett og øke stoffskiftet. Det er ikke et dårlig resultat å være mer behagelig om natten, bare?

6. Å være lykkeligere

Det er mange ting som mennesker gjør i dag at de tok vekk fra våre naturlige røtter. Men tilsynelatende, noen ganger er det nakent de nødvendige tingene kan være alt vi trenger for å være lykkeligere, og i sin tur sunnere. En studere Han fant at bare å bruke mer naken tid, en person kan øke kroppsbildet sitt, selvtillit og livets tilfredshet. Tilbake til naturen i en veldig bokstavelig forstand kan faktisk gjøre deg til en lykkeligere person generelt.

Bunnlinjen

Selvfølgelig, når det gjelder å tilbringe tid i buff, bør du gjøre det du føler for deg. Hvis tanken skal tilbringe mer tid på bursdags kjole, gjør deg kresen, så med alle midler, ikke gjør det. Men ikke glem å stripe deg litt og mer ofte. Og kanskje forberede pannekaker allerede du er!

Del på Pinterest