Tilbake akne arr: kjemiske behandlinger og peeling

L’Akne er en hudtilstand hvor porene og hårsekkene i huden er blokkert av svette, olje og hår. Som et resultat kan irriterende støt og hudormer dannes på huden. L’Akne er maksimum felles Hudtilstand hos ungdom og voksne.

Noen mennesker vokser opp akne på baksiden og ansiktet. Skrape og klem akne på baksiden kan forårsake arr og forverre akne. Før du behandler arrene forårsaket av akne, er det viktig å behandle alle aktive flekker. Noen arrbehandlinger kan ikke utføres sammen med utbrudd.

Typer av akne arr

Hypertrofiske arr er den vanligste typen forårsaket av # 8217; tilbake akne. De er preget av ekstra arrlag på den øvre delen av huden. De cheloid arrene er skinnende og glatt arr av arrvev. Av og til, L’Akne på baksiden kan produsere et arr som virker nedsunket eller ligner på en punktering. Dette kalles atrofisk arr.

Les videre for å oppdage de beste måtene å behandle akne arr ved hjelp av kosmetiske behandlinger eller foreskrevet av legen din.

Hjemmelagde behandlinger

Hjemmebehandlinger er et godt utgangspunkt hvis du har et mindre antall arr og er ikke veldig dype.

Alfa Idrossicids (AHA)

Ahas brukes i produkter som arbeider med akne og akne arr. Behandle akne eksfolierende død hud og hindre poreobstruksjonen. Gjør arrene mindre åpenbare eksfoliere det øvre laget av huden for å minimere misfarging og hud fra # 8217; grovt utseende.

Ideell for: Alle typer akne arr

Melkesyre

en Liten studio Først at L’melkesyre kan bidra til å behandle tekstur, utseendet og pigmenteringen av huden. Det kan også lette akne arr.

Flere delikate løsninger som inneholder melkesyre er tilgjengelige fra mange hudpleiefirmaer. Hvis de ikke er sterke nok, kan dermatologen din utføre en kjemisk peeling med en mye sterkere løsning.

Ideell for: Alle typer akne arr

Salisylsyre

L’Salisylsyre er også en vanlig ingrediens i produkter som omhandler akne og # 8217 flekker og arr.

Handler som låser opp porene, reduserer hevelse og eksfolser huden. Fordi det kan tørke og irritere huden til noen mennesker, prøv å bruke det som en spotbehandling.

Du kan kjøpe den i produkter i apotek eller konsultere en dermatolog for sterkere løsninger.

Ideell for: Alle typer akne arr

Unngå å sette sitronsaft og natriumbikarbonat på huden, da de kan forårsake tørrhet og skader.

Kontorprosedyrer

Det finnes ulike typer behandlinger på kontoret at en dermatolog kan råde til å behandle akne arr. Noen har demonstrert klinisk å redusere arr, mens andre trenger videre forskning for å bekrefte deres effektivitet.

Pulserende fargestoffer

Pulserende fargelaserbehandling kan arbeide for å eliminere hypertrofiske arr. Ved å pynte denne spesielle typen laser på arrvev, blir hudceller igjen mer justert, mer elastisk og mindre betent.

Ideell for: hypertrofisk og cheloid arr

kryoterapi

For dype hypertrofiske arr på ryggen, kan du vurdere kryoterapi. I denne prosedyren senkes temperaturen på huden din betydelig og blodet i # 8217; arr-området er begrenset.

L’Målet med kryoterapi i dette tilfellet er at aret ditt vil lide celledød og høst. Noen ganger må denne prosedyren gjentas flere ganger for å se et merket resultat.

Ideell for: dype hypertrofiske arr

Kjemisk peeling

Sterke kjemiske peeling som inneholder glykolsyre, salisylsyre og andre hydroksylsyrer kan brukes til å behandle akne arr. Denne metoden brukes vanligvis på ansiktet, men kan også fungere på akne arr på baksiden.

Under tilsyn av en hudlege, blir en enkeltsyre eller en blanding av disse kraftige sure midler påført huden og får lov til å trenge inn i hudcellene. Mange av disse syrene vil forbli på huden, mens andre vil bli nøytralisert med anvendelsen av et annet produkt. En enkelt påføring av en kjemisk peeling kan forbedre utseendet på et arr opptil 90 prosent, Ifølge en studie.

Ideell for: alle typer akne arr; Ofte brukt til dypere arr

L & # 8217;

Hvis du har gjentagende utgifter som forårsaker arr, sikrer en avtale med legen din. Håndtere den generelle årsaken til akne arr i ryggen & # 8211; L’Acne selv & # 8211; er den beste linjen D’handling for å forhindre ytterligere arr.

Start med hjemme rettsmidler eller prøv topical behandlinger tilgjengelig fra disken og vær tålmodig med huden din mens den helbreder, det kan være alt du trenger for å løse akne arr i ryggen.