Til tross for stemmer, skaper sigarer avhengighet

Del på Pinterest

Du kan tenke to ganger før du slår på den feirende sigaren.

I motsetning til hva du kanskje tror, ​​skaper sigarer avhengighet, selv om du ikke har røyking. Og dette kan være en skummelt nyhet for 5.2 prosent Amerikanske voksne som røyker sigarer.

Sigarett sigarer

De kan se og lukte annerledes og for mange mennesker har selv en annen smak.

Men når det gjelder å diskutere helsekonsekvensene av sigarer enn sigaretter, ingen av de to vinner.

Her er noen av de mest åpenbare forskjellene mellom de to:

 • Mengde tobakk. De National Cancer Center på National Institutes of Health Han sier en typisk sigarett inneholder ca 1 gram tobakk. Men en stor sigar kan inneholde fra 5 til 20 gram tobakk.
 • Nikotin. En flott sigar kan bare ha Soothed Nicotine Som en pakke sigaretter. Nikotin er kjemikaliet som skaper sterk avhengighet som finnes i tobakk.
 • Størrelse på sigarer med hensyn til sigaretter. De fleste sigaretter har mer eller mindre samme størrelse, selv om deres Nikotininnhold kan variere basert på merkevaren. The Cigars, D’andre deler, varierer i størrelse fra små sigarer, sigariller, sløv eller cheroot til store sigarer som kan måle mer enn 7 tommer i lengden, noe som gir dem potensial til å holde mye mer nikotin og for å avgi mye Mer røyk passiv.
 • Den store debatten på # 8217; innånding. Når det kommer til å inhalere, deltar de fleste sigarrøyer ikke, mens alle røykere av sigaretter inhalerer. Så hva er C’det er bak denne interessante informasjonen? En teori Det er at røyk av sigarer irriterer luftveiene, så vel som nesen og halsen. Men at du inspirerer eller ikke, er faktumet som giftstoffer i sigarer kommer i direkte kontakt med leppene dine, munnen og tungen. Dessuten er selv halsen og strupehodet utsatt for røyk. Selv om sigar røyk ikke inhaleres, er nikotin i sigarer, som absorberes både gjennom belegget av munnen og gjennom lungene, utløser en foss av avhengighet i hjernen & nr. 8221; forklarer Dott.SSA Nadine Cohen, MD, Faap, FacP, spesialist i internist og ungdomsmedisin på Caremount Medical.

Sigarer og barn

Mens barn og tenåringer generelt er knyttet til sigarettrøyk, kan du bli overrasket over å oppdage antall barn som røyker sigarer.

Ifølge National Youth Tobacco Survey 2018, 27.1 prosent av videregående studenter (4.04 millioner) rapportert L’bruk av et tobakksprodukt. Av de som rapporterte & # 8217;, 7.6 prosent Sjekket sigar røyk som deres preferanse.

Cigars markedsført for tenåringer og barn har lagt til smaker for å øke klagen. Faktisk, i 2017, er American Lung Association rapportert av 49.3 prosent av sigarer som røykt unge brukte smakske sigarer.

Barn som er utsatt for sigarrøyk, driver større risiko for å utvikle spedbarn astma, infeksjoner i øre og øvre og nedre respiratoriske infeksjoner, i henhold til Mayo Clinic.

Videre brenner en sigar generelt lengre enn en sigarett, noe som øker mengden passiv røyk.

Hvilke kjemikalier er der i en sigar?

Sigarer inneholder store mengder nikotin, men inneholder også mange andre skadelige kjemikalier.

De mest bekymringsfulle kjemikaliene er kreftfremkallende nitrosaminer, som produseres under fermenteringsprosessen med sigar tobakk, ifølge National Cancer Institute på National Institutes of Health (NIH).

Andre kjemikalier relatert til sigarer inkluderer:

 • Oksid D’nitrogen
 • ammoniakk
 • karbonmonoksid
 • hydrokarboner
 • kadmium
 • tjære

Cohen sier at innholdet i tjære i sigarer er høyere enn for sigaretter. Trykk kan forårsake svulster i:

 • munn
 • hals
 • lungene

Hva er risikoen for å røyke sigarer?

TIL Systematisk revisjon Publisert i Magasinet BMC Public Health undersøkt 22 forskjellige studioer.

Revisjonen fant at den primære sigarrøyk var assosiert med:

 • dødelighet for alle årsaker
 • Oral kreft
 • esophageal kreft
 • Bukspyttkjertelkreft
 • Laringee kreft
 • lungekreft
 • Koronar sykdom (CHD)
 • Aorta aneurysm

Men det er ikke bare risikoen for å utvikle kreft å være så bekymringsfull.

Ifølge American Lungen Association har selv sigar røykere, som sigarettrøykere, gjort det Fra 4 til 10 ganger risikoen å dø av oral kreft, esophageal eller laryngeal sammenlignet med ikke-røykere.

Hvis du røyker regelmessig sigarer, kan tannlegen din gjøre deg til en konferanse.

Dette skyldes at sigarrøyk er koblet til Oral sykdom, tannsykdom og tanntap. For ikke å nevne skaden som gjør neglelakkene dine ser ut som tennene dine oppdaget, og # 8217; dårlig ånde forårsaket av røyk.

De Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) Rapporter at sigar tobakk også kan øke risikoen for:

 • infertilitet
 • dødfødt
 • Lav vekt ved fødselen

Videre strekker risikoen forbundet med sigarrøyk utover røykeren. Noen rundt en sigar røyker er utsatt for passiv røyking.

De Mayo Clinic Rapporterer at L’eksponering for passiv røyking kan bidra til risikoen for å utvikle lungekreft og hjertesykdom.

Du er også til størst risiko for å utvikle kronisk obstruktiv bronkopneumopati (KOL), som inkluderer kronisk bronkitt og emfysem.

Myter på sigarer

C’er mye feilinformasjon på sigarer. Det er viktig å snakke med legen din eller få informasjon fra andre pålitelige kilder. Ellers kan du forårsake skade på helsen din.

Her er noen av de vanligste mytene på sigarer:

Hva er perspektivet for folk som røyker sigarer?

Utsikter for sigarøykere er ikke gode, spesielt hvis du anser den unike; Trygt nivå av sigar røyk Det er ikke i det hele tatt.

Cohen understreker at lengre røyk sigarer, desto større er risikoen for helsen din.

; L’Fortsatt bruk og sigar røyk eksponering deg for stadig mer kreftfremkallende toksiner og forårsake sykdommer hvert år som går forbi / forklarer.

Med andre ord, hvis du røyker, må du først stoppe, bedre.

Stopp røyking kan bidra til å redusere muligheten for å utvikle helsemessige forhold knyttet til røyking som kreft, kardiovaskulære sykdommer og kroniske lungesykdommer.

L & # 8217;

Sigarer skaper avhengighet som sigaretter. Det er ikke noe trygt nivå av nikotin. Hvis du røyker sigarer, er det viktig å slutte.

Når du slutter å røyke sigarer, bidrar det til å forbedre helsen din og redusere risikoen for kreft, hjertesykdom, KOL og mange andre helseproblemer forbundet med sigarrøyk.

Snakk med legen din. Kan hjelpe deg med å komme i kontakt med informasjon og støtteprogrammer for nikotinavhengighet og slutte å røyke.

For mer informasjon og ressurser på hvordan du slutter å røyke, hvis du røyker, se denne informasjonsarket av American Cancer Society.