Til støtte for leveren gå i San Francisco: bilder og mer

I en lys dag i september i fjor gikk en gruppe turister til det historiske amfiteateret til Golden Gate Park i San Francisco. De blandet på scenen og ble gradvis sluttet til feiringen, danset på rytmen til musikken som har spredt seg mellom mengden.

En gruppe kvinne ba meg om å ta et bilde. Han spurte hva festivalen snakket. Da jeg fortalte deg at vi økte bevisstheten om leversykdom, utvidet munnen sin.

Feiringen som fant sted rundt oss var den årlige leveren av det amerikanske leverfondet. Kvinnen så seg fantastisk ut. L’Spenning var elektrisk. Denne typen moro er ikke det som vanligvis forventer av folk som kjemper med en sykdom.

Forsiden av parken hadde store kolonner med ballonger som innrammet en DJ, som spilte muntert dansemusikk. Andre ballonger på baksiden av parken markerte Liver Walk-finish-linjen. Der har frivillige oppfordret mens familier og venner fullførte sin seier.

Gjennom parken tilbys selgere og stativ informasjon, premier, trekkabimbis, sunne snacks og søtsaker for alle. På Healthline-kameraet strømmer latteret inn i parken mens de dyrebare minner ble fanget.

Familier, venner og enkeltpersoner samlet seg med et mål i tankene: Gjør sitt bidrag Den amerikanske leverfondet (Alf). Noen familier har gått med en elsket som lever med en leversykdom. Andre feiret levertransplantasjon eller leverkreft seier. Og noen grupper har kommet som en minneverdig hyllest til en elsket som hadde mistet kampen mot leversykdom.

Leveren går i San Francisco er bare en del av en kystspenning til kysten for å øke bevisstheten og midlene for å bekjempe leversykdommer. Fundraising gir de nødvendige ressursene for å finne nye behandlinger. L’Offentlig utdanning diffunderer stemmen om hvordan man kan hindre leversykdommer. L’Alf gir også støtte til mennesker og familier som har mer nødvendig.

Når folk kommer sammen for å hjelpe hverandre, er det alltid en fest. På leveren går, er dedikasjonen til hver person synlig i livet til fremtidige generasjoner som vil ha nytte av programmene og tjenestene som tilbys. Ja, den ville muntre på slutten av hver hendelse er en entusiastisk og avgjørende handling mot leversykdommer.

Jeg tok et bilde til gruppen turister, som smilte mye ved siden av banneret Dell’Alf. Med åpne hjerter og dans føtter fortsatte vi feiringen. L’Alf og alle sine støttespillere fullførte en’andre triumfleverandører i parken & # 8211; Og vi har bildene for å vise det.