Til mine barn: Du gjorde meg bedre

Bytter fra å tro på å vite alt for å innse hvor lite jeg aldri vil vite at det var lett, men mine barn fortsetter å hjelpe meg med å forandre seg.

Del på Pinterest

Jeg vet hva det er sagt: det er min jobb, som din mor, sørg for at du blir snill og respektabel mennesker.

Min jobb er å lære deg ting, som å si & # 8220; takk & # 8221; Hold dører for andre, jobbe hardt og spar penger.

Min jobb er å gjøre deg bedre. Å utdanne deg selv til å være en del av en generasjon som vil gjøre det bedre enn den forrige og gjøre verden selv et bedre sted for alle.

Men hvis jeg må være ærlig her, er barn, sannheten er at du alle gjorde meg bedre.

Før du møter deg, innrømmer jeg å være en kvinne som tenkte å vite alt. En kvinne som skulle til svært viktige steder med en veldig strategisk sjekkliste og mange spesifikke planer. En tidløs kvinne fordi ingen eller noe, tusen takk.

Og så kom du. Vel, men den første av deg.

Du ankom deg og du snudde helt opp og ned min verden.

Planene jeg hadde gjort var ferdig. Stedene hvor jeg ønsket å gå. Kontrollisten var avsluttet for livet mitt fordi i stedet, tilsynelatende fra # 8217; i dag i morgen, var jeg plutselig foran tittelen på & # 8220; mamma & # 8221;.

Jeg var ikke sikker på at jeg er klar for dette. Mens barn fortsatte å ankomme, prøvde jeg bare å klamre seg til redningsbåten for å overleve i kaoset i livet med fire barn, 6 og under. Men med hvert barn kom han en leksjon han lærte, et hjerte smeltet, en kvinne, en mor, en søster og en kone gjort bedre.

Så for deg, mine barn, jeg vil bare si & # 8211; Takk for alle måtene du gjorde meg bedre:

Jeg er bedre fordi hele natten feeder med deg, lærte meg tålmodighet og visdom å vite at selv de vanskeligste fasene på slutten vil passere.

Jeg er bedre fordi søvnens mangel så tett at det er vanskelig å vade Lærte meg ydmykhet: Å realisere mine grenser og å konsentrere seg om hva som virkelig betyr noe.

Jeg er bedre fordi nå vet jeg at verden egentlig ikke slutter hvis jeg ikke koker hver natt. Og selv de kornene til middag kan være fantastisk.

Jeg er bedre fordi når jeg hørte presset på en voksen å være konstant & # 8220; aktiv & # 8221; & # 8211; å være produktiv og engasjert og å gjøre alle ting & # 8211; Du viste meg den enkle glede av å være igjen. Sitt på sofaen og gjør ingenting, men le på hvordan du kan stikke tærne som fingrene, ligge ute og se på skyene som når jeg var barn, les en bok etter en bok og ikke engang å ha lyst til å sjekke telefonen min.

Og om den damn-telefonen, jeg er bedre fordi du ga meg friheten til å huske Com & # 8217, det beveget seg for verden uten mitt bånd. Å være uten hensikt og kreativ og gå i lange perioder uten fingrene mine motvirket for å bla gjennom en skjerm. (Vær ærlig: Hvor mye tid du brukte virkelig uten å sjekke telefonen?)

Jeg er bedre fordi jeg endelig, endelig lærte at når mor ikke er glad, er ingen glad. Det er et utrolig vanskelig sted å være når all den følelsesmessige vekten av familien vår på skuldrene mine, men for nå er det så. Og det er et ansvar at jeg endelig belastet meg selv.

Det betyr at når jeg er irritabel og stresset, føler du alt. Og når jeg later til å føle meg bra, og jeg fortsetter å presse, bare for å kollapse? Det gjør vondt for oss alle.

Så jeg er bedre fordi jeg endelig aksepterte mitt følelsesmessige navigator sted i denne familien. Dette betyr at du innrømmer når jeg er sliten eller overveldet, eller jeg trenger bare å få en jævla sandwich fordi jeg er sint.

Jeg er bedre fordi jeg har sett dere alle dine vanskelige ting. Jeg så deg takle nye skoler, forblir i neonatal intensiv omsorg, skuffelser og drømmer. Jeg så at du er lysere enn meg.

Jeg er bedre fordi jeg lærte hva det betyr å le på en mage ned, dans på kjøkkenet, se en storm som kommer, gjør kjeksen bare fordi, camping i stuen og fortell dumme historier som ikke har en sann endelig.

Jeg er bedre, gutta, ærlig, fordi du er alt det beste.

Så takk, fra en mor som vil fortsette å prøve å være en bedre versjon av seg selv, fordi du fortjener det.

Chaunie brusie er en’sykepleier av arbeidskraft og fødsel ble forfatter og en mor på fem år bare laget. Skriver alt fra økonomi til helse for å overleve de første dagene av foreldre, når alt du kan gjøre er å tenke på all søvn du ikke sover. Følg deg her.