Til kolleger som tar vare på folk som lever med RCC, deler i livet

kjære venner,

Min bror ble diagnostisert med nyrecellekarsinom i slutten av oktober 2000. Han var 48 år gammel.

Nyheten var overraskende. Legene ga ham fire ukers liv. De fleste ganger når noen er diagnostisert, C & # 8217, det er en tid å komme til dette. Dette var ikke tilfelle av min bror.

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre da jeg hørte om diagnosen. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle svare eller hvordan de neste fire ukene ville være. Min bror var alltid full av energi, større enn livet. Tenk bare fordi han? Det var en trist tid.

Da jeg så broren min første gang etter diagnosen, var alt jeg kunne klemmet ham og fortelle ham at jeg skulle møte ham med ham, selv om ingen av oss visste hva han ville oppføre seg.

Min bror fikk muligheten til å se om han kunne være en del av en klinisk prøve. Legen i sentrum av omsorg fortalte ham at han ikke ville ha vært i stand til å redde sitt liv, men han trodde han kunne forlenge den.

Etter å ha startet prosessen, hadde broren min en god livskvalitet i omtrent tre år før han døde. Jeg var veldig takknemlig for dette. Vi hadde gode øyeblikk, og vi var i stand til å konkludere.

Medisin er en ekstraordinær ting. I disse tre årene ble jeg bedøvet av hvilken medisin og teknologi som kan gjøre. Jeg vet ikke fremgangen de har gjort siden da, men evnen til å forlenge livet er ganske tydelig.

Jeg ville ikke at min bror skulle lide. Det beste jeg kunne gjøre for ham var å tilbringe tid med ham. Vi måtte ikke gjøre noe. Vi delte livet som det kom. Vi snakket ikke om forretninger eller flyktig ting, vi snakket om livet. Det var søtt. Veldig dyre tider.

Nyt hvert øyeblikk. Del livet på en måte som har et mye større nivå av intimitet. Fortell de tingene du mener og opplev hva du kan eksperimentere.

Min bror var glad for å ha en nedleggelse. Han var glad for å få muligheten til å dele livet og gi livet til de rundt ham. De var gode ting for ham. Han hadde en mye dypere forsettlig i hans søk etter Gud & # 8230; Det «8217; intimitet var større enn hans frykt for døden. Det var kraftig for meg å høre dette.

I løpet av tiden da broren min bodde hos RCC, lærte jeg betydningen av relasjoner. L’Kjærlighet er en velsignelse for deg og de som vil elske deg. Jeg lærte å tillate folk å elske og akseptere deres kjærlighet & # 8230; å klemme dem.

Livet kan være vanskelig. Å ha relasjoner er så viktig å reise denne turen. Være forsettlig på dem og klemme dem.

Med vennlig hilsen,

Andrew Scruggs

Andrew Scruggs er en innfødt i Knoxville og eieren av Alltid den beste omsorg for Knoxville. Gjennom sin erfaring og opplæring som omsorgsperson, håper han å gi andre den hjelpen de trenger for å se etter tilstrekkelig og betydelig omsorg.