Thoracic Acne: 8 måter å kvitte seg med det

Fordi dette skjer

Selv om behandlingene for akne vanligvis diskuteres for områder som nese og hake, utvikler L & # 8217 ikke bare på ansiktet. Hvis du er mer utsatt for risikofaktorene som hormoner eller fet hud, kan du utvikle flekker hvor som helst på kroppen din, inkludert brystet.

L’akne utvikler seg når porene dine er blokkert. Porene eksisterer rundt hele kroppen din og brystet ditt er ikke noe unntak. Hvis du har akne trend hud, kan du se følgende typer akne på brystet:

 • Hudormer
 • cyste
 • pimples
 • pustler
 • pimples

Selv om brystet akne ikke alltid er synlig som kviser i ansiktet, kan det være ganske irriterende. Her er åtte måter du kan bekjempe thoracic akne før kviser utvikler eller bidra til å eliminere en breakout etter at kviser har dannet seg.

1. Dusj regelmessig

Hvis du ikke tar en dusj hver dag, kan du lettere utvikle L’akne på brystet. Vanlige dusjer bidrar til å fjerne elementene som blokkerer porene. Dette inkluderer:

 • bakterie
 • Døde hudceller
 • Jorden
 • Olje (sebum)

For å redusere sjansene for thoracic akne, sørg for at du tar en dusj hver dag. Dette inkluderer kaldere og tørrere måneder der du kanskje tenker på å ikke trenger en dusj. Bruk varmt vann (ikke varmt) for å få de beste resultatene. Du kan også vurdere en endelig skyll i kaldt vann for å lukke porene.

2. Bruk et anti-akne boblebad

Kroppsvask som inneholder salisylsyre er spesielt nyttig for thorax akne. L’Salisylsyre er en ingrediens som tar vare på akne som tørker den.

Vurder ideen om å prøve disse kroppsvaskerne for breasted akne:

 • Neutrogena Body Care Body Wash
 • Proactiv + rensende kroppsbar
 • Kroppsbutikken Tea Tree Skin Clearing Body Wash

3. Exforce en gang i uken

Huden din går gjennom en cellulær spare-prosess, hvor de døde hudceller dukker opp på overflaten (epidermis) for å få plass til nye hudceller. Men de døde hudcellene blir ikke alltid kvitt seg selv. De kan ende opp med å bo i porene og hindre dem, forårsaker akne;.

Det er her at du kan hjelpe eksfolieringen av … Prosessen bidrar til å fjerne døde hudceller slik at de ikke hindrer porene og danner akne. Du vil også avsløre en betydelig jevnere hud. Nøkkelen er imidlertid å exfoliere ikke mer enn en gang i uken: Gjør det oftere vil irritere eksisterende flekker.

Prøv det:

 • C. Booth exfoliating finger kropp mandler honning
 • Neutrogena delikat exfoliating vaskemiddel synlig klar
 • Face Exfoliating Scrub Body Shop Tea Tree

4. Bruk en lotion for den ikke-komedogene kroppen

Bare lignende, & # 8220; ikke-comedogenic & # 8221; Det betyr bare ikke obstruksjon av porene. Dette er viktig når du velger produkter som forblir på huden hele dagen eller natten, som kroppens lotion.

Hvis påføres på brystet, kan lotionen for kroppen ikke kommetogere hjelpe med å fukte huden uten å forårsake akne. Noen lotioner inneholder også små mengder salicylsyre for å kvitte seg med eksisterende breakouts. Du kan også unngå dufter som kan irritere huden din.

Vurder følgende body lotions:

5. Prøv Spot Behandlinger

Spotbehandlinger kan bidra til å ventilere akneutløp ved å redusere kviser og ta vare på den underliggende betennelsen.

Bench spot behandlinger (OTC) florerer og de fleste av disse inneholder salicylsyre eller benzoylperoksid. Av disse to ingrediensene, L’salicylsyre er foretrukket fordi benzoylperoksid er kjent for klærbleking. Det er fare for toksisitet når salisylsyren påføres på store områder, og sørg for å begrense det for å identifisere behandlingene når du bruker det i det i # 8217; thorax-området.

Du kan også vurdere noen av de følgende hjemmet og naturlige rettsmidler. Før du bruker ethvert middel på brystet, prøv en oppdateringstest for å sikre at du ikke forårsaker noen negativ reaksjon. Velg et lite punkt på armen og vent 24 timer for å se om kutane utbrudd eller irritasjon er utviklet.

Te tre olje

L’Oil Dell’Tea Tree er et middel for alternativ hud som er mye brukt til å behandle akne og andre forhold. I følge Mayo Clinic, Produkter med 5% av denne oljen kan fungere så mye som 5% av benzoylperoksidet. Nøkkelen er imidlertid tålmodighet. L’# 8217 Olje; Tea tree fungerer litt sakte enn konvensjonelle stoffer.

Hvis du er skeptisk til å prøve oljen av rent te-tre, ikke bekymre deg: det er mange produkter for benken akne som inneholder oljen;. Body Shop, for eksempel, tilbyr mange behandlingsalternativer på stedet, inkludert aktuelle oljer, geler og kluter.

Kanel og honning

Kanel og honning kan potensielt skape en kraftig aknefighter hvis den brukes på brystet. Kanel har antimikrobiell kapasitet og grov honning kan fungere som et anti-bakterielt middel. Sammen kan disse redusere bakterier og # 8217; betennelse som fører til akne. Disse er trygge å bruke ukentlig eller etter behov for nye flekker.

For å montere den, bland 1 teskje kanel med 2 spiseskjeer rå honning for å danne en pasta. Du kan bruke masken over hele brystet og skyll etter 30 minutter, eller du kan bruke den som en nattpotbehandling.

Gjørme eller kull

Hvis du foretrekker å bruke en naturlig behandling som allerede er pakket i flasken, bør du vurdere en maske laget av gjørme eller kull. Disse kan fungere som overleveringer eller kan brukes på noen punkter i brystet. Både gjørme og kull kjemper akne eliminerer urenheter. Disse ingrediensene kan også myke huden samtidig. Et eksempel er detoxifying kull mud masken ja til tomater. Bruk en gang i uken for å få de beste resultatene.

6. Prøv et nytt vaskemiddel

Vaskeklær er avgjørende for å holde bakterier i sjakk, men hvis du har fet hud, kan den også bidra til å forhindre akne. Imidlertid kan vaskemiddelet noen ganger ha motsatt effekt som forårsaker akne.

Dette kan skje fra noen typer vaskemidler som har en tendens til å irritere huden. Disse inkluderer produkter med dufter og fargestoffer. Når du har på seg en skjorte som har blitt vasket med allergenholdige vaskemidler, kan du sette brystområdet i fare og andre deler av kroppen.

Søk etter vaskemidler merket som & # 8220; hypoallergenic & # 8221;. All og den syvende generasjonen skaper disse typer produkter.

7. Bruk store og pustende stoff

En annen nøkkel for å holde i sjakk, thoracic akne har på seg brede og ikke-irriterende klær slik at huden kan puste. Smale klær kan fange smuss, bakterier og oljer som kan bli til flekker. Noen stoffer, som ull, nylon og spandex, kan forårsake ytterligere irritasjon. Den beste løsningen har på seg bomullsklær.

8. Hold deg hydrert

Noen ganger, L’akne krever også en behandling fra innsiden. Mens du diskuterer om visse matvarer forårsaker akne, ingen C’Det er tvilsomt at 8217; drikkevann kan hjelpe. L’vann holder ikke bare deg hydrert, men bidrar også til å finne toksiner.

Du bør drikke åtte glass D’vann om dagen for å samle disse fordelene. Over tid kan utvekslingen av brus og andre drinker med vann føre til en generell reduksjon av thoracal akne og en forbedring i hudens hudfarge.

Når du skal se din hudlege

Produktene for akne kan ta ca 10 uker For å få full effekt, så tålmodighet er nøkkelen. Hvis du sender en lang periode uten resultater, kan det være på tide å se hudpleiepersonen din.

Din hudpleie spesialist kan hjelpe deg med å kurere thoracic akne som foreskriver medisinering for den aktuelle eller orale akne. Slike produkter brukes jevnlig til å behandle og hindre alvorlig akne. I noen tilfeller kan orale prevensjonsmidler også hjelpe kvinner med kroppslig akne. Din hudpleie spesialist kan foreskrive antibiotika for behandling av alvorlig cystebetennelse og andre former for alvorlig akne.