Tegn på infeksjon etter kirurgi;

Infeksjon etter L’kirurgi

A’Kirurgisk sideinfeksjon (SSI) oppstår når patogener multipliserer på stedet for A’kirurgisk snitt, forårsaker en infeksjon på 8217;. Urinveisinfeksjoner og luftveisinfeksjoner kan oppstå etter en operasjon, men ISC er bare mulig etter en operasjon som krever en gravering.

SSI er ganske vanlig og forekommer i 2 prosent 5 av kirurgi som involverer graveringer. Infeksjonshastighetene varierer avhengig av hvilken type operasjon. Så mange som 500.000 SSI De forekommer i USA hvert år. De fleste SSI er Staph-infeksjoner.

Det er tre typer SSI. De er klassifisert basert på alvorlighetsgraden av infeksjonen. Infeksjoner er forårsaket av bakterier som kommer inn i kroppen under eller etter operasjonen;. I de mest alvorlige tilfellene kan SSI forårsake komplikasjoner, inkludert sepsis, A’blodinfeksjon som kan forårsake insuffisiens D’organ.

Symptomer på infeksjon etter operasjonen;

En SSI er klassifisert som en infeksjon på 8217, som starter på stedet for et kirurgisk sår mindre enn 30 dager etter gravering. Symptomene på en SSI etter operasjonen inkluderer:

 • rødhet og hevelse i graveringsstedet
 • Pus eller uklar pus drence fra graveringsstedet
 • feber

Hudinfeksjon etter operasjonen;

En SSI som bare påvirker lagene i huden der poengene er plassert, kalles overfladisk infeksjon.

Hudbakterier, operasjonsrom, hender på en kirurg og andre overflater av sykehuset kan overføres til såret under den kirurgiske prosedyren. Fordi immunsystemet ditt er konsentrert om gjenoppretting etter kirurgi, multipliserer bakterier på stedet for & # 8217;.

Disse typer infeksjoner kan være smertefulle, men svarer vanligvis godt på antibiotika. Noen ganger kan legen kanskje åpne en del av og tømme den.

Infeksjon av muskulære og vevssår etter operasjonen;

A’vev og muskuløs sårinfeksjon etter kirurgisk inngrep, inkludert dyp snitt SSI, innebærer myke vev som omgir gravering. Denne typen infeksjon er dypere enn hudlag og kan utlede fra en og # 8217; ubehandlet overflateinfeksjon.

Disse kan også være resultatet av medisinske enheter implantert i huden. Dype infeksjoner krever antibiotikabehandling. Legen din kan også være helt åpne og tømme den for å eliminere den infiserte væsken.

Organs infeksjon og bein etter operasjonen;

A’infeksjon av organer og mellomrom etter operasjonen innebærer ethvert organ som har blitt rørt eller manipulert etter en kirurgisk prosedyre.

Disse typer infeksjoner kan utvikle seg etter en infristet overflateinfeksjon eller som følge av Dell’innføring av dype bakterier i kroppen under en kirurgisk prosedyre. Disse infeksjonene krever antibiotika, drenering og noen ganger en annen operasjon for å reparere et organ eller mot infeksjonen.

Risikofaktorer Infeksjon etter kirurgi

infeksjoner Det skjer oftere hos eldre. Helseforholdene som kompromitterer immunforsvaret og kan øke risikoen for en infeksjon på 8217;

 • diabetes
 • fedme
 • røyk
 • Tidligere hudinfeksjoner

Når skal du se en lege

Hvis du tror du har en SSI, bør du umiddelbart kontakte legen din. Symptomene inkluderer:

 • Sårhet, smerte og irritasjon på nettstedet
 • en feber som øker ca 100.3 ° F (38 ° C) eller høyere i mer enn 24 timer
 • Drenering fra stedet som er uklar, gul, blodig eller stinkende eller søt

Forhindre infeksjoner

Sentrene for sykdomskontroll og forebygging gir jevnlig oppdatert anbefalinger For leger og sykehus for å forhindre ISS. Du kan også foreta handlinger før og etter operasjonen for å redusere sjansene for å utvikle en infeksjon på 8217;.

Før # 8217; intervensjon:

 • Vask legen din antiseptisk vaskemiddel før du går til sykehuset.
 • Ikke avsløre, siden barbering irriterer huden og kan introdusere infeksjoner under huden.
 • Slutte å røyke før og siden røykere utvikle seg Flere infeksjoner. Slutte kan være veldig vanskelig, men det er mulig. Snakk med en lege, som kan hjelpe deg med å utvikle et gulv for å slutte å røyke egnet for deg.

Etter intervensjonen:

 • Hold den sterile dressingen som kirurgen gjelder for viklet i minst 48 timer.
 • Ta forebyggende antibiotika, hvis foreskrevet.
 • Pass på at du forstår hvordan du skal ta vare på såret ditt, stille spørsmål om du trenger avklaring.
 • Vask alltid hendene med såpe og vann før du berører såret og spør alle som kan hjelpe deg med å gjøre det samme.
 • Vær proaktiv på sykehuset om din omsorg, ta hensyn til frekvensen som såret ditt er medisinert, hvis rommet ditt er sterilisert og rent, og hvis assistentene dine blir vasket hendene og bruk hansker når du håndterer L’gravering.

Ta bort

SSI er ikke sjeldne. Men legene og sykehusene er Jobber hele tiden Å bryte ned SSI-priser. Faktisk redusert SSI-satsene knyttet til 10 hovedprosedyrer av 6 prosent Mellom 2015 og 2016.

Vær oppmerksom på risikoen før # 8217; kirurgi er den beste måten å unngå infeksjonen. Legen din bør følge for å sjekke gravering for tegn på infeksjon etter de fleste operasjoner.

Hvis du er bekymret for å kunne ha en SSI, ring legen din umiddelbart. De viktigste komplikasjonene i ISC-adressen fra # 8217, venter for lenge for å få behandlingen.