Tegn på heroinavhengighet

Beskrivelse

Det kan være vanskelig å snakke om en heroinavhengighet, selv med en elsket. Folk som lider av avhengighet er ikke alltid ærlige om deres misbruk av stoffer. Faktisk kan de ikke engang være klar over hvor mye ting går ut av kontroll. Selv om det kan være vanskelig, kan en samtale på heroinavhengighet potensielt redde livet.

Hvis du mistenker at noen du bryr deg om, er det avhengig av heroin, vær oppmerksom på ditt hjem, fysiske egenskaper og livsvaner. Dette kan hjelpe deg med å oppdage sannheten og lære dybden på problemet. Identifisere tegnene på heroinavhengighet er et første viktig skritt for å støtte helbredelsen av den kjære.

Heroin og narkotika tilbehør

Lær å gjenkjenne enhetene som brukes med heroinen og # 8217; Faktisk narkotikabelt utseende kan hjelpe deg med å identifisere heltinnen Bruk i noen du bryr deg om.

I de fleste tilfeller trenger en heroin forbruker visse tilbehør tilbehør. L’Heroin kan injiseres, snuse eller røkt. Nåler, rør og skjeer brukes ofte med lightere. I noen tilfeller, folk som er avhengige av, heroin bruker gummi eller gummi rør som hemostatiske snørebånd for å forstørre vener. Dette hjelper dem med å injisere heroin i venene som har blitt skadet av vanlig heroinforbruk.

Heroin selv er en støvete og sprø substans. Det er ofte skittent hvitt, men fargen kan variere fra hvitt til mørkbrun eller svart. L’Black Tar Heroin tar navnet sitt fra måten det ser ut. Denne typen heroin er en svart og klebrig substans.

Fysiske symptomer på heroinavhengighet

Fysiske symptomer på heroinforbruket forekommer raskt. Etter å ha injisert det, vil noen raskt oppleve stoffinducerte eufori, ofte i sekunder. Andre måter å bruke L’heroin produserer ikke en så rask reaksjon, men forbrukerne viser tegn på å være høye når stoffet når hjernen sin.

Fysiske symptomer på bruk av heroin:

 • tørr i munnen
 • rød
 • Begrensede elever
 • plutselig sovnet
 • sakte åndedrag
 • tap av selvkontroll
 • klø
 • kvalme
 • Han retched
 • forstoppelse

Andre symptomer på’bruk av heroin inkluderer:

 • følelser av tyngde
 • Forvirret tanke eller desorientering
 • Vanskelighetsgrad i å ta avgjørelser
 • minnetap

Folk som bruker heroin, trenger ofte ofte avføringsmidler eller myke stoffer av avføring fordi stoffet kan forårsake forstoppelse.

Endringer i livsstil forårsaket av heroinavhengighet

Alle’Start kan være vanskelig å identifisere en heroinavhengighet. Over tid kan avhengighet bli tydeligere som det tar over brukerens liv. For eksempel kan det virke som noen som er avhengig av, heroin bekymrer seg mer enn å ta neste dose enn noe annet.

Andre endringer i atferd og livsstil kan følge bruken av heroin. Heroin injeksjoner forlater tegn på nåler, så mange narkomaner bærer langermet klær for å skjule sine arr, selv når det er varmt. Hvis de er bekymret for at deres avhengighet blir oppdaget, kan de trekke seg fra venner og familie. Deres arbeid og personlige forhold kan bli påvirket. L’Sosial og personlig isolasjon er vanlig blant personer med avhengighet.

Folk som er avhengige av’heroin kan også ha problemer med å opprettholde sin helse og # 8217; personlig hygiene.

Medisinske komplikasjoner av heroinavhengighet

Hvis du eller noen du bryr deg om deg, er avhengig av heroin, er det viktig å motta hjelp. Heroin er en kraftig opioid som kan forårsake farlige komplikasjoner. Noen ganger er disse komplikasjonene farlige for livet. For eksempel kan bruken av heroin forårsake spontane aborter. Noen kontrakter smittsomme sykdommer, som hivatitt og hepatitt, deling av nåler. Det er også mulig en dødelig drug overdose.

L’bruk av langsiktige heltinne skader mange organer. Personer med en historie med heroinavhengighet kan utvikle nyre, lever eller hjertesykdommer på grunn av bruken av narkotika. L’heroin skader også deres immunsystem. De kan oppleve hyppige infeksjoner fordi deres immunsystem ikke klarer å bekjempe bakterier.

Dell & # 8217 tilsetningsstoffer; heroin kan også koagulere og hindre blodårene, for eksempel arterier og årer. Dette kan føre til hjerteinfarkt, hjerneslag og permanent skade på organene. Noen tilsetningsstoffer er dødelige og kan drepe en person om noen få minutter. Det er nesten umulig å vite hva som ble lagt til heltinnen uten å drive tester. L’Heroin og andre ulovlige stoffer kan blandes med farlige stoffer som kun identifiseres etter at en tragisk hendelse oppstår.

Barn født av folk som bruker heroin, er ofte undervektige. Hvis en mor bruker heroin mens hun er gravid, kan selv barnet være fysisk avhengig av heroin. Hvis dette skjer, kan barnet oppleve neonatal abstinens syndrom. De må detoxere og gå gjennom tilbaketrekningen etter fødselen.

Få hjelp til en heroinavhengighet

Hvis du eller noen du elsker, er avhengig av heroin, kontakt din familie lege eller noen andre du stoler på. Kan være i stand til å hjelpe deg med å finne behandlingsanlegg, avhengighetseksperter og andre støttekilder og informasjon. De kan også gi strategier for å hjelpe deg med å rydde opp.

Det første skrittet for å forbedre er å innrømme å ha et problem. Fjern vanen kan ikke skje alt på en gang. Noen mennesker krever flere forsøk før de gir up definitivt alle’heroin. Imidlertid bidrar bestemmelsen og dedikasjonen sterkt til helbredelse. Gjenkjenne at du eller noen du bryr deg, har et problem med rusmisbruk, er det første skrittet i denne prosessen.