Te All & # 039; Oregano: Helsefordeler, hvordan å forberede det og sikkerhetsinformasjon

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

«Oregano er A’gress som vanligvis brukes på kjøkkenet, spesielt i Middelhavet og italienske retter. Du kan også tilberede en te all’oregano å drikke.

«Oregano kommer fra samme familie som mynteplanter. Det går fra mange andre navn, inkludert:

 • European Oregano
 • Gresk oregano
 • Spansk timian
 • Wild Marjoram
 • Vinter Marjoram.

Fordi folk drikker oregano te alle & # 8217?

«Oregano har en peppered og litt bitter smak. Dette gjør te med en tydelig smak. Men folk har en tendens til å drikke Tea All’Oregano mer for sine potensielle helsemessige fordeler enn for sin smak.

Tradisjonelt brukte folk te all’oregano for å berolige en rekke helseproblemer, inkludert:

 • sår hals
 • hoste
 • kvalme
 • Fordøyelsesproblemer
 • Dell / # 8217 syndrom; irritabel tarm

Takket være sine potensielle diuretiske egenskaper, har Oregano også blitt brukt til å lindre hevelse og ødem.

Drikk te All & Oregano har påvist fordeler?

Mens Tea All’Oregano har en rik historie full av påståtte helsemessige fordeler, er det ikke mange studier på’mann til støtte for disse fordelene. Eksisterende forskning innebærer hovedsakelig laboratorieprøver (ikke-menneskelige) og oreganoekstrakter, i stedet for te all & oregano; oregano.

Imidlertid antyder disse laboratorieundersøkelsene at Oregano har noen alvorlige helsemessige fordeler. Mange av disse fordelene er knyttet til kjemikalier kalt flavonoider og fenolsyrer. «Oregano er rik på begge.

Antioxidant effekter

Du må kjøre flere studier på # 8217; mannen til å fullt ut forstå effekten av oregano på menneskers helse. Imidlertid har mange in vitro-studier vist at oregano kan blokkere De skadelige effektene av stoffer i kroppen din kaller frie radikaler. Disse stoffene forårsaker oksidativt stress på kroppen din.

Sekund National Cancer Institute, Oksidativt stress kan føre til cellulær skade og øke risikoen for enkelte sykdommer. Antioxidant effekter av oregano kan redusere akkumulering av disse frie radikaler og forbedre helsen.

Anti-inflammatoriske effekter

Flavonoider og fenoliske forbindelser av oregano kan redusere Betennelse i kroppen. Konsumere det kan hjelpe med noen inflammatoriske forhold, for eksempel muskel eller leddsmerter, hudirritasjon eller tørr hoste.

Antibakterielle og antivirale effekter

Oljer i & Oregano kan også blokkere veksten av organismer, inkludert noen typer skadelige bakterier og virus. Dette betyr at «Oregano kan spille en rolle i behandling eller forebygge noen typer infeksjoner.

TIL 2011 studie Hos mennesker oppdaget han for eksempel at anvendelsen av en salve inneholdende oregano ekstrakt har bidratt til å redusere risikoen for kirurgisk skadeinfeksjon ved å redusere bakteriell forurensning.

En annen 2011 studie Gjort i et laboratorium funnet at oregano essensielle olje var effektiv mot noen respiratoriske virus, inkludert en som kan forårsake alvorlige respiratoriske infeksjoner hos barn.

Kontroll av # 8217; tarmen

Wrix av en uttalelse på te all & oregano som virker for vakkert å være sant. Svært få studier involverer menneskelige deltakere, og ingen av dem er spesielt bekymret for Tea All’Oregano.

Dette betyr ikke at drikking av te og oregano ikke gir noen helsemessige fordeler. Men mange uttalelser om helse på te All & Oregano støttes ikke av forskning.

Hvordan kan jeg forberede te all’oregano?

Den enkleste måten å forberede Tea All’Oregano er å kjøpe en pakke med pre-pakket te og forberede den i henhold til instruksjonene på # 8217; produktetikett.

Å forberede urtete all’oregano hjemme, kan du bruke den samme tørkede oregano du bruker til å lage mat.

Vri den tørkede krydderet til te:

 • bærer 1 kopp D’vann til koking
 • Hælder kokende vann på 2 ts tørket oregano i en te-colander, som du kan kjøpe på Amazon
 • La blandingen hvile i 2-4 minutter
 • Fjern Colander og Sip

Du kan også kjøpe teposer online Alle’Oregano klar til bruk.

Te All’Oregano kan forårsake bivirkninger?

Oregano har en lang historie med sikker bruk i mat og matvarer. De fleste vil ikke oppleve bivirkninger fra teforbruk ALL & Oregano. Men hvis du drikker mye te all & oregano, la oss si mer enn fire kopper om dagen, du kan utvikle magesmerter.

I sjeldne tilfeller kan folk også ha allergiske reaksjoner alle’oregano. Hvis du er allergisk mot noen form for mynte, unngå å drikke te all & oregano, fordi du også kan være allergisk all’oregano.

Bunnlinjen

Som et gress tilbyr Oregano mange helsemessige fordeler og har vist seg å være antiviral, antibakteriell og å inkludere antioksidanter. Det er ikke klart å drikke det som te overlapper til andre forbrukermetoder. Det er imidlertid ganske sikkert, så det kan være verdt å prøve hvis du er interessert.