Tattoo Bubbles: Årsaker, utseende og hva du skal gjøre

Del på Pinterest

Å få en ny tatovering er en prosess i tre deler: Først kommer blekk, så la tatoveringen helbrede i noen uker, og til slutt beundrer du L’Arbeid D’Kunst som er nå på huden din.

Det er viktig å huske det for å komme til det’siste passasjen tar tid og vil være ubeleilig. Videre er det svært viktig å korrekt utføre de to første trinnene for å unngå komplikasjoner og få et utmerket sluttresultat.

Dessverre går det noen ganger galt i denne prosessen. En av de vanligste problemene under helbredelsesprosessen er bobling av tatoveringen.

Når dette skjer, vil du legge merke til at skorpeene på din helbredende tatovering svulmer og blir myk og klebrig. Disse glitrende skorpene er lett festet til klær og kan ved et uhell revet når du tar vare på tatoveringen din.

Selv om tatoveringsgurgling er ofte ufarlig, hvis du ignorerer det C’Det er muligheten for at du kan skade utseendet til tatoveringen din. Selv den ubehandlede tatoveringsgurgling kan øke sjansene for å inngå en & # 8217;.

Fordi dette skjer?

Å ta vare på en helbredende tatovering er komplisert. All’start, din tatovering kan virke fuktig og klebrig, men det vil tørke over tid.

Som huden din tatoverte helbreder, vil det begynne å danne skorper. Dette er helt normalt. Det er viktig å ikke skrape eller skrape av skorpene, fordi du kan ødelegge tatoveringen din.

Det er lettere å si enn å gjøre, siden tatoveringer med skorpe kan forårsake kløe når de tørker opp. Hold tatoveringen fuktig, men ikke for våt, kan redusere kløe.

Boblingen av tatoveringen er hva som skjer når skorpene blir for våte. Dette starter når du ikke tørker tatoveringen helt etter dusjen og skorpene mettet D’vann. Påfør deretter for mye salve eller lotion.

Tattoo Bubbling øker risikoen for å skade tatoveringen og kontrakten A’infeksjon.

Jo større overflaten dekket av tatoveringen, desto større er risikoen for bobler. Imidlertid kan bobler påvirke tatoveringer av enhver størrelse og farge. Tattoo Bubbling kan oppstå under helbredelsesfasen av en ny tatovering.

Det er smittet?

Å få en tatovering innebærer å bryte huden med små blekkbelagte nåler. Dette ødelegger huden din og gir bakteriene sjansen til å komme inn og bli syk.

Det er viktig å få tatovering fra en autorisert profesjonell med rent tatoveringer utstyr i en ren tatoveringsbutikk. Men uansett hvor profesjonell din tatoveringskunst er, når du får en ny tatovering, kjør alltid risikoen for infeksjon.

En sunn tatovering kan være en PO & # 8216; rød, hevet eller pruriginøs når den helbredet, og det er ikke et problem. Det er også normalt at tatoveringen din mister en gjennomsiktig væske som kalles plasma til den begynner å danne skorpene. Plasma hjelper din tatovering å helbrede.

Boblingen av tatoveringen kan føre til at skorpe som dannes for å beskytte din helbredende tatovering, svulmer og faller eller gni bort. Dette gir bakterier en vei for å komme inn i huden din og forårsake infeksjoner.

Tegn på en infisert tatovering inkluderer:

 • Økt rødhet rundt og tatovering
 • Økende eller fortsetter smerte nivåer rundt og tatovering
 • A’pruriginøs, rød og uregelmessig utslett rundt og tatovering
 • feber
 • frysninger
 • Pus forlater tatoveringen din
 • Åpne sår på tatoveringen din

Hva å gjøre

Hvis tatoveringen din begynner å bin, må du tørke den så raskt som mulig. Her er hva du skal gjøre:

 • Leaves L’salve eller lotion ut av tatoveringen etter behandlingsrutinen for 1 dag.
 • Ikke vask tatoveringen til den er helt tørr.
 • Vær forsiktig så du ikke berører eller forlater at klær eller tilbehør berører skumtatoveringen, siden dette kan rive skorpene og ødelegge tatoveringen din.
 • La tatoen bli utsatt for å tørke til skorpene virker vanskeligere og festet til huden. Denne operasjonen kan ta flere timer.
 • Tilbake til normal post-terapi rutine neste dag, veldig forsiktig med å helt tørke tatoveringen før du bruker en liten mengde salve eller lotion.

Det vil ødelegge tatoveringen?

Hvis du kan tørke tatoveringsboblene før du gni skorper ved et uhell, vil du sannsynligvis ikke ødelegge tatoveringen din.

Du kan enkelt ødelegge tatoveringen din hvis du ikke er oppmerksomme med tatoveringsbobler og skorperene dine, sammen med blekk, blir de hevet av huden. Du kan også ødelegge tatoveringen hvis tatoveringsboblene fører til en & # 8217;.

Hvis tatoveringsbobler oppstår, vær stor forsiktig med å unngå klær eller tilbehør som kan gni mot tatovering. Unngå også å tappe eller vaske tatoveringen til den tørker. Dette minimerer risikoen for å fjerne noen skorper og ødelegge tatoveringen.

Tilstrekkelige forslag til postterapi

Følg alltid instruksjonene for etterbehandling fra din tatoveringsartist. De fleste tatoveringsartister følger en lignende rutine. Dette innebærer:

 • Forlater bandasjen eller vikle tatoveringskunstneren din plassert på tatoveringen i noen timer umiddelbart etter tatovert.
 • Vask forsiktig tatoveringen tre eller fire ganger om dagen, i 3-4 dager, med luktfri såpe, tørk deretter og påfør et veldig tynt lag av luktfri helbredende salve.
 • Fortsett vaskingsrutinen i opptil 2 eller 3 uker, men erstatt salven med en luktfri lotion etter 3 eller 4 dager.

Den beste måten å stoppe gurgling av tatoveringen på er å hindre det i utgangspunktet. Noen forslag for å hindre tatoveringsbubbling inkluderer:

 • Unngå fukting tatovering når du tar en dusj eller vask den.
 • Bo med tatoveringen vekk fra vannet når du vasker hele kroppen i dusjen for å unngå å nedsenke den.
 • Unngå bad eller soaking noe slag i noen uker.
 • Pass på at tatoveringen din er helt tørr før du påfører en salve eller en lotion.
 • Unngå å bruke for mye salve eller lotion.
 • Hvis du bruker for mye salve eller lotion, tørker overflødig salve eller lotion med et rent papirserviett før du starter bobler.

Når skal du se en lege

Hvis du tror du har en infisert tatovering, se legen din nå. Tattoo infeksjoner, som alle infeksjoner, kan være seriøse. Hvis ikke behandlet for lenge, kan A’infeksjon også ødelegge din nye tatovering.

Bunnlinjen

Tattoo Bubbling er et vanlig problem som oppstår av mange mennesker med nye tatoveringer under helbredelsesprosessen. Vanligvis er tatoveringsboblingen ikke en grunn til bekymring og kan enkelt behandles.

Det er viktig å ta vare på tatovering gurgling for å forhindre infeksjoner og tatoveringskader. Den beste måten å unngå tatoveringsbobler på er å unngå metning og fuktighetsgivende huden.