Tantrisk onani: Hva er det og # 039, er hvordan å gjøre det og fordelene

Del på PinterestFoto: Getty Images

Når det gjelder tantrisk sex, noen ganger Ignoto; Ukjent & # 8211; eller i det minste [Misfornøyd & # 8211; Det kan være en PO & # 8216; skremmende.

Tantra og tantrisk sex kan ha et rykte for noen intense økter i soverommet (Orgasmi Marathon, noen?) Men tantrisk sextradisjoner kan faktisk være gunstig for ditt sexliv.

COS’er tantra?

Tantra er A’gammel åndelig praksis som innebærer utforskning av din personlige identitet. Det er bestemt til Hjelp En person & # 8220, opplever sannheten og virkeligheten i verden og verden & verden & # 8221;. I enklere vilkår er Tantra en praksis med fokus på glede som oppmuntrer til selvutforskning og bevissthet. Det ligner meditasjon og kan ha fordeler både inne og ute av soverommet.

& # 8220; All’begynnelsen av det nittende århundre, Tantra og Tantrism ble assosiert med hemmelig okkult Power & # 8221; sier Dott.SSA Janet Brito, autorisert psykolog og sertifisert seksuell terapeut i sentrum for seksuell og reproduktiv helse. & # 8220; Fra halv til slutten av det 20. århundre betydde Tantra seksualitet, åpning og frigjøring og # 8230; [men] ikke C’det er konsistent i sin betegnelser og konnotasjoner.& # 8221;

I disse dager utgjør tantrisk seksuell praksis en sterk vekt på # 8217; hensiktsmessig og på’selvutblåsing. L’vekt på individuell glede betyr at onani er en fin måte å prøve det på. Du vil kunne utforske hva som fungerer og hva som ikke fungerer for deg uten ekstra press for å prøve noe nytt med partneren din.

[Det innebærer] mindre ytelse og mer enn glede, dyp forbindelse, intim glede fra Solo & # 8221; forklarer Dr. Brito. «Det handler ikke bare om å fullføre arbeidet og gå av, men for å bremse og bli kjent med deg selv mer erotisk. Det er et spørsmål om å ha en mentalitet basert på glede, full av nysgjerrighet og oppdagelse av seg selv & # 8220;.

Nøyaktig, tantrisk masturbation ikke bare om å oppnå det store eller. utdanning vis at orgasmer og # 8217; seksuell aktivitet gir en rekke fordeler. Men c’det er mer i onani som bare krysser det målet.

Sekund Planlagt foreldre, Onani kan hjelpe deg:

  • redusere stress
  • Øke selvtillit
  • Forbedre sexlivet ditt generelt

Og på grunn av hvor bevisst Tantra er Dr. Brito forklarer at dette & # 8220; gledebasert seksualitet & # 8221; setter en mye større vekt på kunnskapen om deg selv og hvordan du skal føle deg som behagelig noen andre. (Og, ja, dette fundamentalt gjør tantrisk onani en form for selvhjelp.)

Hvordan å utføre tantrisk masturbation

Når det gjelder å prøve tantrisk onani, er det alt et spørsmål om leting. Dr. Brito antyder å tilbringe tid til å lære om og forstå deres seksuelle historie mens du praktiserer selvtillit, uten noen dom.

& # 8220; bremser, ta deg tid, finn deg tid til å bli kjent med deg selv og sier Dr. Brito. & # 8220; Det er godt å ha fantasier [o] engasjere seg i # 8217; seksuell fantasi & # 8230; [Bare] lytt til kroppen din.& # 8221;

Det er ingen spesifikke regler om hvordan du utfører tantrisk onani fordi det ikke er noen fast formel for seksuell nytelse for alle individer. Hva fungerer for deg, kan ikke fungere for noen andre, og det er helt normalt. Det er også viktig å huske at tantrisk onani bekymrer seg mindre oppnåelse av en bestemt destinasjon (eller en enkelt orgasme) og mer enn utforskningen av de forskjellige følelsene i kroppen din.

Hvis du prøver å prøve tantrisk masturbation for deg selv, er det noen generelle forslag til å komme i gang:

1. Skape et trygt, komfortabelt og avslappende miljø

Forbered deg på avslapning og sørg for at du gir deg selv nok tid til å utforske. Slå på et lys kan være et flott utgangspunkt. Men sørg for at du involverer så mye mening som mulig, og å virkelig tillate deg å konsentrere deg om deg selv. Hva slags miljø vil du like mer?

Husk at Tantra er mer en kontinuerlig praksis som kan føre til større bevissthet om seksualiteten din enn en bestemt onani-strategi for å nå orgasme. L’Målet er å lære mer om deg selv og hva du liker mens du utforsker. Og hvis dette konseptet gjør deg litt og i stedet, konsentrere deg om denne enkle strategien: Finn din lykke.

2. Begynn å utforske kroppen din og dine preferanser

Husk å puste og konsentrere seg om generelle følelser. At du starter eller ikke med en fantasi eller en slags sexferiasitet, avhenger helt av deg. L & # 8217, viktig er å finne ting du liker uten noen form for dømmekraft eller autoksurat involvert.

Eliminerer trykk eller forventninger på hva jeg burde & # 8221; gjør og konsentrert på’lære av hva du liker når det gjelder sex og nytelse.

3. Langsomt flytte

Du kan bli forsøkt å skynde deg til reisemålet ditt, enten det er stimulerende klitter, penetrasjon eller annen orgasm-metode, men Tantra betyr å nyte reisen og bedre forstå deg selv.

en studere antyder at mens over en tredjedel av kvinnene trenger klitorisk stimulering for å nå orgasme, type, posisjon, trykk og til og med berøringsmodellen som brukes til å bringe glede, varierer sterkt fra kvinner til kvinne.

Dette betyr at en bit & # 8216; selvutblåsning kan sikkert gå langt. For deg kan dette føre til utforskning av dine erogene områder eller oppdagelsen av forskjellige måter å få glede på, hvordan du lærer å finne og stimulere poenget ditt g. Det kan også bety å eksperimentere med fingrene eller et sexleketøy.

Konsentrert på dine individuelle preferanser, enten det er å finne ut hva de er eller bare nyter de tingene du allerede kjenner deg som.

4. Ikke stress

Hvis du trenger litt & # 8216; av tid til å utdype det, er dette også bra. Tantra består i # 8217; lære hva som gjør deg glad og finne ut hvordan du elsker deg selv.

Dr. Brito forklarer at en bit & # 8216; av kjærlighet til seg selv har også helt nyttige fordeler. Forklar at engasjerende i Tantra og Tantrisk onani kan hjelpe deg med å øke din generelle kroppsbevissthet, øke forbindelsen med deg selv og hjelpe deg med å forstå dine seksuelle behov, noe som bidrar til å forbedre sexlivet ditt generelt.

Bunnlinjen

Uavhengig av grunnen til at du er interessert i Tantra og Tantrisk onani, legger skjønnheten i praksisen aksent på & # 8217;. I stedet for å følge et sett med etablerte regler eller retningslinjer, handler det om å finne det du liker, noe som alltid er positivt.

For kvinner spesielt, dagene da dårlig sex aksepterte som normalt, er de ferdig. Finn det som gjør at du føler deg bra og nyt fordelene? Det er noe vi alle kan få.