Tanning senger og hudkreft risiko

Så’er brunfargen?

Vårt firma assosierer A’lyse tan til helse, ungdom og alle «8217;. Imidlertid er den enkle sannheten at en og solbrenthet er måten kroppen din forteller deg at du har blitt utsatt for for mange ultrafiolette stråling (UV). L’Eksponering for UV-stråler av solen betyr at hudceller (melanocytter) mørker huden som produserer mer melanin (som gjør mørkere huden til å vises). Den mørkeprosessen er faktisk forsvaret av huden din mot videre UV-skade. Mens L’Tan vil forsvinne, skaden som oppstår på huden din, er langvarig. Denne skaden øker risikoen for hudtumorer som melanom og tidlig aldringskilt med økning i rynker.

Noen bruker tanning senger på jakt etter en solbrent glød alt l’år. Imidlertid, den US Food and Drug Administration (FDA) Anbefaler å helt unngå kunstige UV-kilder som tanning senger. Ifølge FDA kan sol lamper i solsenger være farligere enn solen. I motsetning til solen, som går og kommer, avhengig av tiden, kan du bruke solsenger i samme intensitet hver dag i # 8217; år. Dette øker eksponeringen og helserisikoen. På samme notat, panelet i helseavdelingen og menneskelige tjenester i USA og # 8217; International Research Agency on Cancer Dell’Verdens helseorganisasjon erklært at UV-stråling av solen og kunstige kilder som solsenger er et velkjent karsinogen, som betyr at det kan forårsake kreft.

Hva er typer UV-stråling?

Det ultrafiolette lyset er usynlig stråling i lyset og inneholder følgende tre lag:

  • UVA: Svakere UV-stråler, i alderen huden og har en tendens til å forårsake allergiske reaksjoner (utslett)
  • UVB: Burns og aldre huden, ansvarlig for solbrenthet
  • UVC: veldig farlig, men ikke sett som en trussel fordi den ikke trenger inn i laget av terrestrisk ozon

Både UVB-stråler og druer trenger inn i huden og representerer en risiko for hudkreft.

Fordi folk bruker solsenger?

Historisk sett avslørte solbrun hud at du gjorde tungt arbeid alle & # 8217;. De fleste har avvist solbrent hud, og ser det som et tegn på arbeiderklassen. Den rikeste klassen forblir ALLE’interiør eller skjermet med paraplyer når det var ute for å beholde sin porselenhud.

Skriv inn Coco Chanel. Designeren begynte en måte i 1923 da han kom tilbake fra en tur til rivieraen med en helt ny gyldenbrun hudtone. En trend ble født. Alle, fra kjendiser til husmødre, kom plutselig solen og søkte solfylte steder å jobbe på tanningen deres. Gjennom årene har bikini badedrakter dukket opp på scenen og økte Mania for en’tanning over hele kroppen.

Med passering av tiår, L’økning i hudkreft har begynt å forårsake alarm. Advarslene kom fra dermatologer og leger på skade på huden og farene ved skadelig stråling av solen.

Tanning hytter dukket opp i den første delen av det 20. århundre som en medisinsk forskning betyr. I lys av leger advarsler om solstråling, tanning senger opptjent popularitet i årene’som antatt sunt alternativ til naturlig sollys.

Hva er risikoen forbundet med solsenger?

Tanning senger er farlige og unngå solen, men erstatt den med en soling seng reduserer ikke risikoen forbundet med UV-skade på huden. I kombinert studier Dell’Internasjonalt byrå for kreftforskning viser resultatene at risikoen for hud melanom øker med 75% når bruken av tanning enheter begynner før 30 år og # 8221;.

A’annen vanlig aktivitet er soling innendørs før du eksponerer deg i solen eller går på ferie, for å hindre solbrenthet. Men en nylig studere viser at du har større risiko for melanom hvis du tan deg hjemme, selv om du ikke brenner. Generelt, denne studien forteller oss at soling i lukkede miljøer i påvente av å bruke tid i solen er ikke et beskyttende tiltak og er faktisk skadelig.

Risikoen for tanningssengen inneholder følgende:

  • Fare for kreft: UV-stråler, både naturlig og kunstig, øker risikoen for å utvikle hudkreft. Setter også øynene dine i fare for grå stær og hornhinnen.
  • For tidlig aldring: Huden mister elastisitet fra # 8217; Tan og kan utvikle tidlige rynker.
  • Immun Deletion: UVB-stråling kan påvirke kroppens immunsystem negativt, slik at du blir mer utsatt for sykdommer.

Tanning salonger hevder å tilby et trygt alternativ til solen. UV-stråling som ble utgitt i en solarium, plasserer alvorlige risikoer for utvikling av helseproblemer. Markedsføring kan gjøre mirakler, men bevissthet kan gjøre mer. Hold deg informert vil hjelpe deg med å gjøre sunnere valg.

Hva er noen sunne alternativer til tanning senger?

Hvis du vil ha en gylden glød, er det sikrere alternativer tilgjengelig på de fleste apotekhyller. Spray tanning og tanning lotions bruker naturlig kjemisk diettrossiaceton (DHA) for å mørke huden. DHA er et sukker avledet fra planter, brukt i flere tiår i soling produkter uten sol. Heldigvis har tiden gitt noen endringer og forbedringer i formlene. Det som en gang produserte et oransje resultat, tilbyr nå en hudfarge fra # 8217; mer naturlig utseende.

Selv om sprøyteapplikasjonen kan være komplisert, godkjente FDA Portable Spray Tanning Products. Hvis du har hudproblemer, som for tørr hud, må du kanskje tørke disse uregelmessige områdene. De vil nok absorbere flere sprut. Bruk alltid sprøyter i rom med tilstrekkelig ventilasjon for å unngå innånding av røyk.