Tannbleking til gurkemeie: Kokosnøttolje, resultater, oppskrift og mer

Gurkemeie som et hjemmemedisin

Gurkemeie er et populært krydder over hele verden med opprinnelse og røtter i Asia. Det har blitt brukt som et helbredende og urtemedisin i tusenvis av år.

I dag er gurkemeie en populær hjemmebehandling for ulike helseproblemer mindre. Han fant også et sted i Domicilian Tannpleie for tannbleking.

Den gurkemeie bruken er trygg og fungerer bedre enn andre behandlinger for tenner for noen mennesker.

Hva kan gurkemeie kan gjøre for tennene dine?

Ifølge noen tannleger, offentlige og kjendisstall, hjelper gurkemeie til å hvite tenner.

Gurkemeie er et helt naturlig produkt, noe som gjør det til A’ønskelig alternativ til bleking for mindre naturlige og kommersielle tenner.

Videre har gurkemeie ikke bivirkningene av bleking for tenner på markedet. Disse inkluderer høyere risiko for:

 • gingivitt
 • Smerter til tannkjøttet
 • Tunge tannkjøtt
 • Tenner emalje problemer

Mulige fordeler du kan få fra’gurkemeie bruk for tannbleking er:

 • TANNBLEKNING
 • Reduksjon av risiko for gingival smerte og betennelse
 • Redusert risiko for tannkjøttsykdommer

Hvilken vitenskap har å si?

Det er ingen studier ennå som spesifikt analyserer den gurkemeie kapasiteten til å hvite tennene. Alle nåværende tester er anekdotiske.

Hvor Curcuma virkelig skiller seg ut er i sine ekstra fordeler for oral helse. Gurkemeie er et kjent antiinflammatorisk og antimikrobielt gress, noe som gjør det nyttig for Home Dental Hygiene.

En studie i 2012 Det har vist at curcumin i gurkemeie kan forhindre gingivitt eller gingival sykdommer. Bidro til å fjerne plakett, bakterier og bakterier og # 8217; sammenlignbar betennelse med tradisjonelle kollenserne, hvis det brukes riktig.

En studie senere i 2013 Funnet enda flere fordeler fra gurkemeie for oral hygiene. Resultatene viste at det kan lindre tannlegen og kanskje også brukes som behandling for periodontitt. Det kan også bidra til å forhindre ulike orale svulster.

Noen sammenligner hviteffekter av gurkemeie tenner med natriumbikarbonat eller aktivert karbon for tannbleking. Det kan ha et lignende potensial, men det tar for eksempel blekingstrimlene, for eksempel.

Men gurkemeie gir fordeler for oral helse enn andre bleking for naturlige eller benk tenner har ikke.

Starter nå, men gurkemeie er ikke ansett som en gyldig erstatning for bleking behandlinger av medisinske kosmetiske tenner. Det kan heller ikke betraktes som en erstatning for’generell oral helsevesen.

Slik bruker du gurkemeie til blekne tenner?

Prøv gurkemeie som en bleking for tennene dine er enkle og kan gjøres på forskjellige måter. Det er tilrådelig å bruke det ikke mer enn en gang om dagen.

Husk: Noen av disse prosedyrene kan ta lengre tid enn bruken av strimlene for tannbleking.

Legg til tannbørste regime

Dette er den enkleste og billigste. Husk: Denne behandlingen vil gjøre børsten av tannbørsten gul.

Gurkemeie har også en rå smak som ikke er verdsatt av alle. Det kan være nyttig å legge til en eller to dråper peppermynte eller grønn mynte ekstrakt.

 • Hell høy kvalitet ren gurkemeie pulver;. Vifter tannbørstens børster og fordyper dem i støvet. Ikke senk tannbørsten direkte inn i den gurkemeiebeholderen, siden den kunne spre bakteriene.
 • Vask tennene hvordan du vanligvis gjør, sprer gurkemeiepulver på tannkjøtt og tenner. I stedet for å skylle umiddelbart, la støvet hvile på tennene i minst fem minutter.
 • Så skyll munnen forsiktig. Vask deretter tennene igjen med en vanlig tannkrem, pulverisert tannkrem eller et annet tenner rengjøringsprodukt.
 • Det kan være nødvendig å pusse og skylle mer hvis du har vært stædig gurkemeiepulver.
 • Forbered din hjemmelagde gurkemeie tannkrem

  For å forberede din gurkemeie tannkrem, må du bare blande en høy kvalitet gurkemeiepulver med høy kvalitet kokosnøttolje. Noen Folk anbefaler Blanding ¼ ts gurkemeiepulver med 1/8 teskje løs kokosnøttolje. L’kokosnøttolje kan hjelpe gurkemeie å holde seg bedre til tenner og tannkjøtt. L’kokosnøttolje har også sine påståtte fordeler for oral helse.

  Hvis du ønsker det, kan du også legge til ¼ teskje ekstra natriumbikarbonat. En eller to dråper mintekstrakt kan forbedre smaken, hvis ønskelig.

  Husk: Denne metoden vil også gjøre tannbørsten gul. Akkurat som i ovennevnte metode, bruk produkter for rengjøring av vanlige tenner og børsting senere.

  Kjøp en tenner basert på gurkemeie og curcumin

  For en billigere metode når det gjelder tid, kjøp en tannkrem med den allerede lagt til gurkemeie.

  L’eneste problem med bruk av gurkemeie tannkrem klar er at noen produkter kanskje ikke inneholder mye gurkemeie. Så du vil ikke få så mange bleking fordeler enn det gurkemeie pulverapplikasjonen direkte på tennene dine.

  Men du vil fortsatt få noen fordeler for oral helse. Også, du har mye mindre sannsynlig å få en farget gul tannbørste fra tannkrem til benk-top-gurkemeie.

  Kjøp et blekingpulver til tingles basert på gurkemeie

  Du kan også prøve pulver for spesialformulerte tenner som inkluderer gurkemeier gurkemeie uro. Disse produktene har også mindre sannsynlig å gul tannbørsten, avhengig av mengden gurkemeie de inneholder.

  Den gurkemeie pulverisert tannkrem gir omtrent samme fordel som gurkemeie tannkrem. Men noen kan være litt & # 8216; mer effektiv for tannbleking. Siden gurkemeie er et støv, er det sannsynlig at det er mer gurkemeiepulver i en tannkrem enn i tannkremet.

  Det er bivirkninger eller risiko?

  Risikoen for å bruke tyrkisk gurkemeie er minimal. Selvfølgelig, sørg for at du ikke er allergisk mot gurkemeie før du bruker den.

  Det er tilrådelig å unngå å bruke gurkemeiepulver til tannbleking mer enn en gang om dagen. Dette gjelder for hjemmelagde gurkemere tekstlere og rene gurkemeiepulver.

  Kommersielle produkter som inneholder gurkemeie, skal være bra, selv om du sparer med støv, avhengig av hvor mye gurkemeie inneholder de. Det gurkemeieinnholdet kan variere fra produkt til produkt.

  Selv om det ikke er noen studier ennå på dette, er gurkemeie en astringent. Dette kan få innvirkning på tenner og helse emalje, selv om risikoen er mye mindre.

  Gurkemeie erstatter ikke whitening kosmetiske behandlinger for tenner. Heller ikke bør en erstatning for besøk fra tannlegen eller typisk muntlig helsevesen.

  Selv om det ikke er en helserisiko, flekker gurkemeie lett ting. Når du bruker urtepulver, vær forsiktig så du ikke er flekk klær eller andre gjenstander.

  Vask hender og armer grundig etter bruk. Uavhengig av vasking, kan hender og armer midlertidig farget.

  Bunnlinjen

  Gurkemeie er en naturlig bleking for svært populære tenner. Hvis det brukes riktig, er gurkemeie A’sikkert alternativ.

  Selv om testene til sine blekingsegenskaper bare er anekdotiske, viser studier at det gir fordeler for oral helse enn andre naturlige rettsmidler & # 8211; og teller rettsmidler og # 8211; ikke gjør det.