Tann og nese som Cola: Det er normalt?

Del på Pinterest

Teething eller Qualcos’andre?

Teething er skylden for mange ting i livet til et barn, fra søvnløse netter og de uunngåelige øyeblikkene, jeg vil bare bli holdt & # 8221; nesen som Cola og til Rosy Cheeks.

Men hvor mange vanlige symptomer er normale med teething? Og enda viktigere, som du burde vite om nesen som Cola har barnet ditt, er forkjølet eller bare et teething symptom?

Når den cola nesen er sannsynligvis relatert til teething

Teething er et tema av noen kontroverser i medisinske miljøer. De fleste studier viser at tannene kan forårsake noen symptomer, hvordan å gjøre barn mer irritabel, men forårsaker ikke hudutslett eller feber.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: Noen studier De viste at foreldre og helsearbeidere overdriver symptomene på tennene i sine barn.

Men den som har vært en forelder, vet at tennene er annerledes for hvert barn.

Jeg tilfeldigvis har fire barn. De tre første ga ikke meg veibeskrivelse at de satte tennene dine.

Jeg vil aldri glemme overraskelsen jeg hadde da datteren min våknet en dag, smilte og lykkelige, med sin første tann. Jeg ante ikke hvem som satte tennene sine. Men så kom mitt fjerde barn. Teething involvert søvnløse netter og irritabilitet.

TIL 2011 studie Pediatrisk i magasinet Dell’American Academy of Pediatrics har oppdaget at det er noen konsekvente symptomer som barn kan ha i teething, spesielt dagen en tann åpner og neste dag. Disse inkluderer:

  • irritabilitet
  • Økt salivasjon (drooling)
  • en rennende nese
  • tap av Appetit

Alt som ekstra lossing, som nesen som kjører og den stigende spytt, har avsluttet forskere, kan skyldes tennene og # 8217;.

Det er noen inflammatoriske svar aktivert når tannen stikker. Disse aktivitetene kan også være tilknyttet:

  • diaré
  • søvnforstyrrelser
  • utslett

Når den nesen som Cola kunne være noe og andre

Hvis barnets løpende nese ikke er et teething symptom, har det mest sannsynlig en forkjølelse. Forkjølelsen blir mer vanlige rundt 6 måneder. Hvis barnet ditt er sunt, garanterer en kulde med liten eller ingen feber ikke en reise fra legen, med mindre du er bekymret.

Her er når du skal vite at noe skjer’andre.

Barnet mitt har feber?

En liten økning i barnets temperatur er normalt under tennene. Men vær forsiktig, fordi økningen er minimal.

I gjennomsnitt, den normale temperaturøkningen som kan oppstå med tennene er ca. 0.2ºF (0.1ºC). Det er en forskjell så liten at de fleste aldri ville legge merke til. Den høyeste temperaturen forbundet med tennene utbruddet er ca 98.24 ° C (36.8ºF) ved hjelp av et hodetotmometer, som er en del av det normale temperaturområdet.

Hva betyr det? Det betyr at hvis barnet ditt har feber 100.4ºF (38ºC) Tatt av rektal (rektale temperaturer er mer nøyaktig For barn), så du bør ikke anta at det skyldes teething.

Hvor hardt feber?

De 2011 studie Han oppdaget også at tannrelaterte temperaturøkninger virkelig oppstår bare i de tre dagene når en tann åpnes: dagen før, den faktiske dagen åpner og neste dag. Studioet fant også at temperaturøkningen ikke var høy nok til å forårsake feber.

Hvis barnet ditt har feber eller temperaturen forblir høyere enn vanlig i mer enn tre dager, er dette et annet tegn som kan skje. Qualcos’andre.

Hvilken farge er barnets mus?

Mange foreldre tror at hvis barnets mamma blir grønn, kan det bety at C’Det er en infeksjon som krever antibiotika. Men det er ikke nødvendigvis som dette. Imidlertid kan fargen på kruset gi deg beskjed om barnets løpende nese er mer sannsynlig på grunn av tennene.

Hvis barnets mamma er klart og varer bare to eller tre dager, kan det være et resultat av ekstra væsker og inflammatorisk respons utløst av teething. Eller det kan være et symptom på eksponering for et virus, som forkjølelse, i hvilket tilfelle kunne vare lenger.

Når barnet ditt er utsatt for bakterier, vil immunforsvaret begynne å arbeide for å bekjempe de uønskede gjestene. Kroppen vil øke produksjonen av slim for å eliminere viruset eller bakteriene.

Etter to eller tre dager fyller slimet med fanget bakterier eller virus etter å ha slått en infeksjon på 8217. Nasal sekresjon kan ta forskjellige farger, fra hvitt til gul til grønt. Alle de fargene er normale og krever vanligvis ikke antibiotika.

L & # 8217;

Når et barn setter tennene, har legene møtt symptomer i samsvar med denne prosessen. I tillegg til irritabilitet, drooling og tap av appetitt, er selv nesen som Cola et symptom. Alt det ekstra utslipp kan være forårsaket av tennene betennelse.

En nese som Cola er et vanlig symptom hos barn og noen ganger kan ledsages av feber og grønn eller gul boule. I dette tilfellet er det mer sannsynlig å komme fra forkjølelse. Imidlertid kan noen symptomer foreslå en mer bekymringsfull og # 8217. Disse inkluderer:

Hvis barnet ditt manifesterer en av disse symptomene, kan en reise fra legen din være berettiget.

Del på Pinterest

CHAUNIE Brusie, BSN, er en sykepleier registrert i arbeidskraft og fødsel, intensiv omsorg og langsiktig sykepleie. Han bor i Michigan med sin mann og fire små barn og er forfatteren av & # 8220; små blå linjer & # 8221;.