Tann og laktasjon: Det er på tide å spenne?

Hvis du kjøper noe via en lenke på denne siden, kan vi tjene en liten provisjon. Hvordan virker det.

L’amming mens barnet setter sine tenner

Noen nye mødre tror at når deres nyfødte vil ha spire tenner, blir amming plutselig veldig smertefullt og kan vurdere å avvike på det tidspunktet.

Ikke c’det er nødvendig. Teething bør ikke ha mye effekt på sykepleieforholdet ditt. Faktisk kan barnet ditt trenge trøst når tannkjøttet er vondt og brystet ditt var deres største kilde til komfort så langt.

Når å avbryte amming

Morsmelk, som du utvilsomt har hørt, er den perfekte naturens mat. Og ikke bare for nyfødte.

Det gir ideelle ernæringsmessige og immunfordeler i barndommen, opp til 8217; barndom og utover, hvis du velger å fortsette å amme ditt største barn. Ditt barn vil mate mindre når du begynner å spise faste matvarer.

Når du har etablert et godt sykepleieforhold som begge liker, ikke C & # 8217, er det grunn til å stoppe på teething.

Når å henge er en veldig personlig beslutning. Kanskje du er klar til å få kroppen din tilbake til deg selv, eller du vil at barnet ditt skal lære andre avslappende strategier, håper du noen som ikke trenger din deltakelse.

Og ikke C’Det er tvilsomt at et barn våkner alene: Du kan ikke overbevise ham om å fortsette å amme. I alle fall bør teething ikke ha noe å gjøre med dette.

De American Academy of Pediatrics Anbefaler l’amming i minst et år, i kombinasjon med faste matvarer etter seks måneder.

Ifølge sentre for sykdomskontroll, I 2015, selv om ca 8217; 83% av kvinnene begynner å amme, bare 58% er fortsatt amme innen seks måneder, og bare 36% er fortsatt amme på ett år.

Hvis du vinket barnet ditt før han ser 1 år, må du begynne å gi ham kunstig melk.

L’amming vil ikke skade når barnet vil ta tennene sine?

Tennene går faktisk ikke inn i # 8217; amming. Når det er riktig hekta, er barnets språk blant de nedre tennene og brystvorten din. Så hvis de faktisk ammer, kan de ikke bite.

Det betyr at de aldri vil bite deg? Hvis bare det var så enkelt.

Barnet ditt kunne prøve å bite ham når tennene kom inn, og dette kan skape noen pinlige og smertefulle øyeblikk.

Nå er det på tide å investere i noen gode leker for teething. Noen er fulle av væske og designet for å bli plassert i fryseren, slik at kulde kan berolige tannkjøttet. Det er imidlertid tryggere å holde dem i kjøleskapet og sørge for at væsken er ikke giftig. Eller til og med tryggere, bare hold deg til fulle gummi tennene ringer.

Hvilket leketøy for teething skal jeg kjøpe?

Det er mange alternativer når det gjelder teething leker. Her er noen alternativer for å komme i gang. Noen populære leker inkluderer:

Uansett leketøy du har, gi deg barnet ditt hvis du begynner å bite.

Full gummi, en teskje kaldt metall eller til og med en våt klut med kaldt vann er alle trygge valg for å gi til barnetanden din. Selv harde tennekaker er gode, hvis de ikke bryter eller smuldrer lett før de blir myke.

Unngå en hvilken som helst type leketøy laget med materialer som kan bryte (eller koble fra), for eksempel beaded halskjeder eller et objekt som ikke er konstruert for tennene, som malte eller smykker leker, da de kan inneholde skadelige stoffer.

Han lærer barnet ditt til å ikke bite

Det kan være flere grunner til at barnet ditt biter. Her er noen muligheter:

Slik reagerer du om barnet ditt biter

De aguzzi dieters vondt og bitt kommer overraske. Det kan være vanskelig å ikke skrike, men prøv å undertrykke det. Noen barn finner ditt morsomme utrop og kan fortsette å bite for å få en’annen reaksjon.

Hvis du kan, er det bedre å si Calm & # 8220; ikke bite & # 8221; og fjern dem fra brystet. Du kan også sette dem på gulvet for et øyeblikk for å gjøre det klart at biting og amming ikke er kompatible.

Det er ikke nødvendig å forlate dem i lang tid, og du kan til og med fortsette å amme etter en kort pause. Men forstyrrer dem igjen hvis de biter. Hvis du slutter å amme etter at de biter, vet du at du biter det var en effektiv måte å kommunisere på at de ikke lenger ville ha ønsket.

Forslag for å hindre biter

Merk når barnets biter kan hjelpe deg med å forhindre den bitte først. Hvis barnet ditt biter på slutten av fôret, anbefaler vi deg å se det nøye for å forstå når det blir rastløst, slik at du kan fjerne det fra brystet før du kommuniserer din beklagelse så spontant.

Hvis de biter når de sovner med brystvorten i munnen (noen barn gjør hvis de hører brystvorten glir ut), sørg for at du tar dem av før eller så snart de sovner.

Hvis de biter all ‘8217; start av en fôr, kan du ha misforstått deres behov for tannbehandling som behov for næring. Hvis du ikke er sikker på at du forstår riktig, kan du tilby barnet ditt en finger før du tilbyr brystet. Hvis de suger, er de klare til å amme. Hvis de biter, gi dem et leketøy for å bite.

Hvis noen ganger tar de en flaske og du skjønner at de biter flasken, vil du kanskje følge den samme protokollen for å styrke det faktum at biting mens du drikker melk er ikke bra.

De gode nyhetene

Biting kan raskt forvandle amming med en ømt bindende ritual til en strukket og smertefull hendelse. Barn lærer raskt at biting og amming ikke blandes. Sannsynligvis ditt barn vil bare ta et par dager for å sette opp Quell’vane.

Og hvis sønnen blomstrer sent i tannlegen? Du kan ikke være bekymret for biting, men du kan spørre om du kan starte faste stoffene samtidig som deres jevnaldrende med tennene dine.

Sikkert de kan! Tennene er lite mer enn showcases når det gjelder barnets første eventyr med mat. Du vil fortsatt gi sine myke og puree mat, og de vil gjøre en god jobb gummi, akkurat som barn med tenner gjør.