Tai Chi Moves: Hvordan starte, fordeler, eldre og mer

Hvis du er ny i # 8217; trening eller se etter et treningsskjema som er lett for kroppen din og fordelene for ditt sinn, kan du spørre om Tai som er riktig for deg.

Ellers kjent som flytende meditasjon, er Tai Chi A’gammel kinesisk tradisjon basert på kampsport som nå er en populær, lavpåvirkende driftsmetode som involverer sakte og pustebevegelser.

Tai Chi beveger seg

Det er mange Tai Chi-stiler å velge mellom som generelt deler en felles base, men kan variere i # 8217; aspekt- og treningsmetoder. Noen av disse stilene inkluderer:

 • Chen
 • Yang
 • Wu
 • Dom.

Når du begynner å praktisere Tai Chi, vil du se at det ikke er alle bevegelser, men heller en serie væskebevegelser. Faktisk er det 108 beveger seg At de alle beveger seg, og derfor er Tai som kalles & # 8220; Motion Meditation & # 8221;.

Å ha en’bedre ide om hvordan å øve Tai Chi, i tillegg til de mange fordelene som kommer fra en vanlig praksis, se på dette Video Fra grunnleggeren av Taoista Taoista, Master Moy Lin Shin, demonstrerer bevegelsesbevegelser.

Kom i gang

Hvis du er klar til å prøve Tai Chi, kan du spørre deg hvordan du skal begynne. Her er noen forslag som vil lede deg i riktig retning.

 • Finn en instruktør: Den beste måten å lære og trene Tai Chi er med en instruktør. Du kan se etter leksjoner på eldre sentre, lokale treningsfasiliteter, YMCA eller Tai Chi Centers. Hvis du ikke finner noen alene, prøv Søk på nettet.
 • Se først Leksjonen: Snakker på forhånd med Dell & # 8217 instruktør; observasjon av leksjonen før engasjement. Dette lar deg se bevegelsene i aksjon og ha en’klasse ide. Hvis du kan, prøv å snakke med noen av deltakerne for å se hvordan de liker å øve Tai Chi.
 • Gi en’se på YouTube: I tillegg til de mest formelle videoene du kan finne på nettet, er YouTube også vert for noen fantastiske klipp Flere bevegelser av Tai Chi.

fordeler

Tai Chi-fordeler inkluderer alt, fra mentale, fysiske og følelsesmessige fordeler til åndelige og helbredende fordeler. Selv om det ikke er en uttømmende liste, er følgende noen av de mest kjente mentale og fysiske fordelene med Tai Chi.

 • Det er en trygg og effektiv form for fysisk form for nybegynnere. Hvis du er ny i # 8217; trening eller du er bare ny i dette treningsskjemaet, er treg og lav-støtbevegelser trygge og delikate på kroppen din og bidra til å øke fleksibiliteten og stillingen.
 • Hjelper med å håndtere den stressrelaterte angst ved å integrere fordelene med avslapning og strekke seg direkte inn i bevegelsen. Du vil lære å slappe av og flytte sakte gjennom bevegelser mens du puster.
 • Kan hjelpe deg med å forbedre humøret ditt. Forskere De fant at Tai Chi kan være effektiv for å redusere depressive symptomer, # 8217; angst og forstyrrelser i humøret.
 • Du vil sove bedre. Praktiserer Tai Chi med jevne mellomrom kan bidra til å forbedre Relful Sleeping Cycle.
 • Det er tilpasningsdyktig. Tai Chi er både søt og sakte, noe som gjør det lett tilpasningsdyktig til mange nivåer av fysisk form og helsemessige forhold.
 • Du sitter hardere. Gjennom den langsomme og løst flyt av bevegelser, hjelper treningen av Tai Chi Forbedre holdning og # 8217; kroppsjustering.
 • Lindrer smerten. Engasjere seg i Tai som kan forbedre symptomene som kommer fra fibromyalgi. EN 2018 Studio Han viste at Tai Chi tilbød mer smertelindring i forhold til andre anbefalte øvelser for personer med fibromyalgi.

Tai chi for eldre

Tai Chi er en av de mest populære bevegelsesmetoder for eldre. Dette er grunnen til at både aktiv eldre og ny fitness kan dra nytte av lav-effektbevegelser undervist i denne form for søt trening.

 • Øke kroppsbevisstheten. Kjent som en langsom bevegelsesøvelse, oppfordrer Tai Chi bevegelsene til linsen og bevisst kropp ledsaget av en dyp pusting. Denne kombinasjonen hjelper eldre konsentrere seg om hvordan kroppen beveger seg og tillater dem å være oppmerksom og møte ubehag som kan prøve.
 • Forbedrer kognisjonen. Litt 2018 Studio Han viste en sammenheng mellom trening av Tai Chi og forbedring av kognisjon for eldre med liten kognitiv forringelse. Dette er en lovende nyheter for eldre som prøver å forbedre deres minne og executive driftskapasiteter.
 • Reduserer risikoen og frykten for å falle. Opprettholde en god balanse, fleksibilitet og koordinering blir viktigere når du blir eldre. Mens de fleste fysiske aktiviteter, spesielt L’Trening med vekter, kan hjelpe eldre å opprettholde og til og med forbedre mobiliteten, til og med aktiviteter som Tai Chi Redusere risiko og frykt for å falle I eldre, forbedring av balanse og motorfunksjon.
 • Lindrer leddgikt smerte. Seniorer med kronisk smerte fra Forhold som leddgikt Det kan oppleve en reduksjon i symptomene etter en vanlig praksis av Tai Chi.

Forholdsregler

Selv om Tai Chi regnes som en av de sikreste former for fysisk form, er det fortsatt en god ide å snakke med legen din før du prøver noe nytt, spesielt hvis du har eksisterende medisinske forhold.

Under en Tai Chi-leksjon, hvis du føler deg bedøvet eller svak, må du stoppe hva du gjør og sitte ned. Hvis følelsen fortsetter, sørg for at du sjekker inn med legen din.

Bunnlinjen

Øvelse av Tai som kan forbedre din fysiske og mentale helse. Denne form for sikker og delikat trening er egnet for alle aldre og fysiske nivå nivåer. Videre er det lett tilpasningsdyktig til visse fysiske begrensninger og helsemessige forhold.

For å starte, se etter Tai Chi-leksjoner holdt av ekspertinstruktører i eldre sentre, velværesentre og treningsstudioer.