Sykling vs Corsa: som er bedre å gå ned i vekt og mer

Sykling mot reise

Løpet og syklingen er hobbyer og klassiske øvelser som folk liker over hele verden. De er begge former for aerob trening som kan praktiseres på 8217; åpen, både i bygatene og for naturalistiske baner.

Generelt brenner løpet mer kalorier enn sykling. Men det har også en større og vanskeligste innvirkning på muskler og ledd. Så hva er det beste for deg? Det avhenger av dine mål og hvordan du når dem.

1. Kardiovaskulær helse

Når det gjelder kardiovaskulær helse (kardio), er både rase og sykling like nyttige.

Aerobic aktiviteter bidrar til å styrke hjertet ditt slik at det kan pumpe mer oksygen i kroppen din. Gjør kardio øvelser, hvordan å kjøre og sykle, lærer ditt hjerte å pumpe enda mer effektivt for resten av tiden.

Hvis du er engasjert i en kraftig rase eller sykkel, må du kanskje begrense aktivitetene dine til ikke mer enn 60 minutter om dagen. Ifølge en Oversikt over flere studier, En intens trening i mer enn 5 timer i uken eller 60 minutter om dagen kan faktisk begynne å ha en negativ effekt på kardiovaskulær helse.

2. Brent kalorier

Antall kalorier som er brent i begge øvelsene avhenger av intensiteten og varigheten av ytelsen.

Generelt brenner løpet mer kalorier enn sykling fordi den bruker flere muskler. Imidlertid er sykling mer delikat på kroppen, og du kan kanskje gjøre det lengre eller raskere enn du kan kjøre. Også, du vil brenne flere kalorier hvis du kjører eller oppoverte pedaler for en del av treningen enn hva du vil gjøre hvis du trente på en flat overflate.

L’alder, vekt, sex og andre faktorer bestemmer ditt kaloriforbruk. Snakk med legen din for å vite hvor mange kalorier du bør brenne under treningen for å oppnå dine personlige helsemål.

3. Muskelbygging

Sykling kan hjelpe deg med å bygge muskler i din nedre halvdel. Løpet vil ikke føre til et overdreven volum, men kan hjelpe deg med å utvikle sterkere og tonede muskler.

Skyv pedalene mens du kjører på en sykkel er en motstandsøvelse som bygger benmuskulaturen. Selv den øvre halvdelen av kroppen din er involvert, men de musklene er ikke så begått som den nedre halvdelen.

Løpet bruker alle muskler samtidig og involverer dem ikke på en måte som vil skape mye volum. Men muskler og bein blir sterkere med bruk og # 8217; påvirkning av kontakt med jorda.

4. Muskel toning

Løpet kan være bedre å tone musklene fordi det gjør hele kroppen og brenne flere kalorier. Du må legge til en PO & # 8216; av vekt trening og potensielt endre kostholdet ditt hvis du vil ha åpenbare resultater.

L’aspekt av magert og tonet muskler kommer vanligvis fra generell fysisk form og lav kroppsfett. Du kan ikke velge hvor kroppen din tjener eller mister fett, men du kan velge hvilke muskler som bygger.

En studie Han oppdaget at trening fra fire til fem ganger i uken var effektiv for å opprettholde muskulær tone mellom aktive og eldre voksne. Nøkkelen med toning trener i lang tid uten å nå muskel tretthet;.

Kjør mer sakte, men for lengre egenskaper kan du hjelpe deg med å få et tonisk utseende.

5. Vekttap

Å gå ned i vekt, må du finne den rette balansen mellom kalorier (ikke for mange eller for få) og kalorier ut (brent gjennom’trening og normale kroppsfunksjoner). Du kan gå ned i vekt raskere løping. Men hvis vi pedaler i lange perioder, kan tapet av kalorier muligens nå og overvinne det av løpet.

Muligheten for å miste vekt ved å kjøre eller på sykkel, avhenger av hvordan man trener sport og hvordan det kombinerer det med en «8217; sunn ernæring og andre vaner. Mens løpet brenner i gjennomsnitt mer kalorier, er sykling mer delikat på leddene, som kan tillate deg å trene mer lang og brenne flere kalorier generelt.

Et lite studio De fant tester som tyder på at det er sykling og løpet har undertrykt L’appetitt hos unge menn. Disse aktivitetene kan være nyttige hvis du ønsker å sjekke trangene og spise mer balansert måltider.

Snakk med legen din og en atletisk trener hvis du har et bestemt vekttapsmål.

Andre faktorer å vurdere

Når du velger om du skal forfølge sykling eller rase, bør du vurdere disse tilleggsfaktorene:

Hvor mye vil du bruke?

Sykkelen er dyrere enn løpet på grunn av den første investeringen av en sykkel og kostnad for å holde det over tid. Du trenger også en hjelm, og du vil kanskje kjøpe sko og spesielle klær.

Men selv et par kvalitets racing sko kan være dyrt. Og du kan finne mange høyteknologiske klær og utstyr for å bære under løpet. Gode ​​sko beskytter leddene og en spesiell sportsklær kan bidra til å spre seg svette. Dette utstyret kan hjelpe deg med å løpe for lange avstander.

Hvis du er interessert i å sykle, kan du prøve å låne utstyret før du gjør investeringen. Hvis du bare prøver å prøve en ny sport for å øke kardioøvelsen din hver uke, er løpet det billigste alternativet.

Du har en kronisk tilstand?

Hvis du har en kronisk helsetilstand, snakk med legen din før du begynner eller øker en ny øvelse.

Samlet sett er sykling mer delikat på kroppen, men kan øke lav ryggsmerter. Lesjonene er vanligere i løpet, men hvis du har problemer med å holde den raske balansen, kan rase eller gå, være et sikrere alternativ enn sykling.

Bunnlinjen

Verken sykling eller rasen skiller seg ut som et godt bedre alternativ på # 8217;. Velg den som passer til din livsstil for å sørge for at du liker det og holder det. Du kan også gå fra en til 1.217; andre for å samle fruktene av hver aktivitet og forhindre kjedsomhet.

Hvis du ønsker å få spesifikke resultater, for eksempel vekttap eller muskel toning, fungerer en personlig trener som kan tilpasse en skreddersydd treningsrutine for dine behov.