Sykkelfordeler: 11 grunner til at sykling er bra

Del på Pinterest

Sykling er en lavpåvirkende aerob trening som gir mange fordeler. Varierer også av intensitet, noe som gjør den egnet for alle nivåer. Du kan pedalere som et transportmiddel, for A & # 8217, sporadisk aktivitet eller som en intense konkurransedyktig aktivitet.

Sykkelen er en fantastisk trening som holder deg aktiv. Kan bidra til å modellere en sunn livsstil, både fysisk og mentalt.

Fortsett å lese for å se på noen av måtene som sykler kan forbedre ditt treningsnivå og ditt velvære.

fordeler

1. Vekt styring

Vanligvis pedalering, spesielt høy intensitet, bidrar til å redusere kroppsfettnivået, favorisere en sunn vektstyring. Også, du vil øke stoffskiftet og bygget muskler, som vil tillate deg å brenne flere kalorier, selv i ro.

2. Styrke av bena

Sykling forbedrer den generelle funksjonen på bunnen av kroppen og styrker benmusklene uten å overbelaste dem. Det er rettet mot quadriceps, skinker, bakre lårmuskler og kalver.

For å gjøre bena enda sterkere, teste vektløftøvelser, for eksempel knep, benpress og lunges, et par ganger i uken for å forbedre ytelsen din med sykkel.

3. Ok for nybegynnere

Det er lett å sykle. Hvis du har problemer med en standard sykkel, er syklene en’utmerket alternativ.

Hvis du er ny i treningsverdenen eller du gjenoppretter fra en skade eller en sykdom, kan du pedalere med lav intensitet. Når du blir mer i form, kan du øke intensiteten eller fortsette å ri en avslappet rytme.

4. Grunnleggende trening

Sykling gjør også de sentrale musklene, inkludert rygg og abdominal. Holde kroppen i oppreist stilling og holde sykkelen i posisjon krever en viss styrke i kjernen.

Sterke buk og ryggmuskler støtter ryggraden, stabiliteten øker og forbedrer komforten under pedalen.

5. Forbedrer mental helse

Sykling kan lindre følelser av stress, depresjon eller angst. Fokus på veien mens pedalen bidrar til å utvikle konsentrasjonen og bevisstheten i det nåværende øyeblikk. Dette kan hjelpe deg med å avlede din / # 8217, oppmerksomhet fra dagens mentale chatter.

Hvis du føler deg sløv eller apatisk, gå på sykkelen i minst 10 minutter. L’Øvelse frigjør endorfiner, som igjen hjelper deg med å føle deg bedre ved å redusere stressnivået.

Du kan føle deg tryggere og fornøyd når du gjør sykling en vanlig del av livet ditt.

6. Kan hjelpe folk som lider av kreft

Sykkelen er et fantastisk tillegg til din hjelpsplan hvis du har eller du gjenoppretter fra en kreft. Sykling kan også holde deg tynn og passform, reduserer risikoen for noen typer kreft, inkludert brystkreft.

Ifølge søket etter 2019, forbli aktiv hvis du har brystkreft, kan bidra til å redusere bivirkningene av kreftbehandling, inkludert tretthet, og forbedre den generelle livskvaliteten.

7. En positiv start på morgenen din

Start dagen med en G’sunn aktivitet som sykling, som vekker deg for å stimulere sirkulasjonen og lar deg starte dagen med en følelse av realisering.

Du kan føle deg mer tilbøyelig til å gjøre sunne og positive valg i løpet av dagen.

Morgen faste rides Lav intensitet kan brenne fett, forbedre motstandsytelsen og øke energien din og Metabolisme nivåer hele dagen.

TIL 2019 studie Først at folkene som trente før frokost i 6 uker, har forbedret svaret på insulinet, som hjalp dem med å brenne to ganger fettet sammenlignet med de som trente etter frokost.

8. Hindrer og forvalter medisinske forhold

Enten du vil forhindre helseproblemer eller administrere eksisterende forhold, er jeg avgjørende for å være avgjørende. Sykling regelmessig er en måte å unngå en stillesittende livsstil og helseproblemer.

Kan bidra til å forhindre hjerteproblemer som slag, hjerteinfarkt og hypertensjon. Sykkelen kan også bidra til å forhindre og administrere Type 2 diabetes.

9. Det er økologisk

Reduser ditt karbonavtrykk på sykkel når det er mulig.

Sykkelen er en flott erstatning for transportalternativer som involverer å sitte i trafikken i lange perioder. Det er spesielt nyttig når du går til steder litt / # 8216; for langt unna å gå, men du vil ikke ta en bil uansett.

En bonus trenger ikke å kjempe for parkering i overfylte områder.

10. Forbedrer balansen, stillingen og koordinasjonen

Mens du stabiliserer kroppen din og holder sykkelen i vertikal stilling, vil du forbedre den generelle balansen, koordinasjonen og stillingen. L’Balance har en tendens til å synke med alderen og # 8217; inaktivitet, så det er viktig å beholde det.

En bedre balanse er nyttig i forebygging av fall og frakturer, som kan forlate deg på sidelinjen mens du tar en pause fra # 8217; trening for å gjenopprette.

11. Er en’lavt effektalternativ

Sykling er lett for kroppen din, noe som gjør det til en «8217; delikat alternativ for folk som vil ha en intens trening uten å stresse leddene. Sykkelen er et utmerket alternativ for folk som har problemer med ledd eller generell stivhet, spesielt i den nedre delen av kroppen.

Ulemper og sikkerhet

Det er noen ulemper å vurdere i sykling.

En alvorlig ulempe er risikoen for ulykker, både i A & # 8217-landlig byområde. Når det er mulig, kjør på baner reservert for syklister og nærliggende gater.

Et søk fra. 2020 Det viste at syklusbanene og veiene innen 550 meter fra sporene har hatt færre kollisjoner mellom syklister og kjøretøy.

Følg alltid trafikklover. Vær forsiktig når du krysser krysset og travle områder, selv om du er forrang. Investere i en kvalitetshjelm og i ethvert annet verneutstyr du måtte trenge.

Unngå brede klær som kan bli fanget i sykkelkjeder. Har lys for sykler og reflekterende klær for nattsykling.

Hvis sykkelturen er veldig lang å gå på jobb, evaluer å få en bytte av klær for å friske opp.

Selv den dårlig været kan være et hinder. I dager når det ikke er mulig å ri alle «åpen, kan du ri stasjonære sykler eller velge en’annen aktivitet. Hvis sykkelen er transportmiddelet, investerer du i antrekket for regn og kulde.

For langvarig dagtid, bruk solkrem over hele huden utsatt. Gjenta hver 2 timer, spesielt hvis du plutselig. Iført solbriller som beskytter mot UV-stråler og en lue. Vurder ideen om å investere i verneutstyr mot UV-stråler.

L’atmosfærisk forurensning er en’annen bekymring hvis du sykler i en by. Du kan velge å pedalere i dagene når luften er renere eller kjører på mindre overbelastede veier.

Sykling hver dag

Det er mulig å pedal hver dag, spesielt hvis du bruker sykkelen til transport eller matet lav intensitet.

Pause Hvis du prøver å prøve Smerte, tretthet eller muskel ømhet. Hvis du sykler av treningsårsaker, kan du gi deg minst 1 helgedag hver uke.

Dette er spesielt viktig hvis du kjører høy intensitet eller hvis kroppen din er oppnådd på bestemte måter.

Hvem bør ikke sykle

Hvis du har ulykker forårsaket av sykling, er det bedre å holde seg ute av sykkelen til du helt gjenoppretter.

Snakk med legen din dersom du har en tilstand som sykler kan påvirke. Folk som har problemer med balansen, visningen eller høringen eller høringen kan foretrekke en fast eller tilpasningsbar sykkel.

Hvis du ikke vil sykle, men du vil gi kroppen din en lignende trening, velger du en robåmaskin, en trappelift eller en elliptisk maskin. Du kan også kjøre i bakken, svømme eller gå.

Bunnlinjen

Sykkelen er en morsom måte å holde seg frisk og i kontakt med verden rundt deg.

Hvis været er i din favør, gå på sykkelen og gå langt. Sykkelen er en fantastisk måte å utforske ditt område. Slår også følelsen av kjedsomhet som kan utlede fra repeterende treningsøkter.

Bare gå på den sikre siden og vær forsiktig når det er nødvendig, spesielt på travle veier eller i tilfelle dårlig vær.

Setter pris på tilfredshet som kommer fra å forbedre din fysiske kondisjon med å ha det gøy.