Sykepleier albue: Reduksjon, behandling, hjem, justering og andre

Cos & # 8217; er jordbue av barnepike?

Sykepleierens albue er en vanlig albue lesjon, spesielt blant små barn og små barn. Oppstår når et barns albue er trukket og en av beinene delvis bakkene, noe som gir det et annet navn, og er trukket albue & # 8221;. Legen kan referere til det som en subluxasjon av det radiale hodet.

Dette såret ble utnevnt i en periode der sykepleierne (eller tate) tok seg av barna og hadde omdømmet til å forårsake dette såret ved å trekke den spente armen til et barn.

Benene og ledbåndene til et lite barn er ofte myke og utvikler seg fortsatt. Dette gjør det enkelt å støtte skade på denne typen. Vanligvis er Nannys albue hos barn i alderen 1 til 4 år, men kan også bli funnet i litt større barn.

Fordi ligamenter stivne som barnalder, vil de fleste ikke ha babyens albue etter 5 år.

Del på Pinterest

Hva er symptomene på babyens jentes albue?

Det vanligste symptomet på Nannys albue er smerten. Vanligvis holder et barn armen skadet ved hans side uten å flytte ham for å hindre ytterligere smerte.

Du kan se barnet som holder armen med en liten kurve eller rett ved hans side. Sykepleierens albue kan være vanskelig å diagnostisere fordi det ikke forårsaker hevelse eller disfigurement.

Hva får et barn til å utvikle babyens jentes albue?

Sykepleieren av sykepleieren kan oppstå når kraften utøves på babyens arm når det er spennende, trekker albueforbindelsen. Dette kan skje på forskjellige måter, mer vanlig når du trekker opp en baby for hånd. Det kan også skje når du svinger en baby for hendene dine eller rister et barns arm. Mindre vanlig, et barn kan rulle på armen i en barneseng eller i en seng og forårsake denne skaden.

Sykepleierens albue er sjelden resultatet av et fall. Det er mer sannsynlig at et fall forårsaker en brudd eller en pause.

Hvordan denne tilstanden er diagnostisert?

Hvis barnet ditt holder armen pinlig eller klager smerte, løser han en avtale med barnelege.

Deres lege vil generelt gjøre en fysisk evaluering av den sårede armen, diagnostisere babyens albue basert på måten albuen ble såret og måten barnet holder armen på. EN X-ray Det er ikke nødvendig, men kan gjøres for å utelukke frakturer og ødelagte bein.

Hvordan babyens albue blir behandlet?

Barnets lege vil håndtere babyens albue gjennom en prosess som kalles reduksjon. Det beveger forsiktig beinet og ligamentet for å posisjonere. Legen vil holde barnets arm mot # 8217; høy fra en rett stilling, og dreie håndflaten mens armen bøyer seg til albuen. Med den andre hånden vil de støtte barnets albue. Du kan føle en svak pop eller klikk.

Selv om prosessen bare tar noen sekunder, kan barnet ditt prøve midlertidig smerte under reduksjonen. Senere føles de vanligvis mye bedre enn før. Mesteparten av tiden kan barna bruke armen igjen innen 5-10 minutter. Det er imidlertid mulig at barnet ditt tar mer enn en reduksjon for å helbrede.

Spørsmål:

Baby Girls albue kan repareres hjemme? Eller helbrede uten omsorg?

TIL:

Hvis barnet ditt har hatt sykepleieren albue mer enn en gang, kan du spørre legen din om å lære teknikken for å redusere delvis dislokasjon. Du bør ikke vurdere å prøve å behandle det alene hvis du ikke er sikker på at 8217; skade har blitt forårsaket av barnets arm, i stedet for et fall. Også, du bør ikke prøve hjemmebehandling hvis du ikke er sikker på hvor sønns smerte er i armen. Selv frakturene i kragebenet (Clavicle) og håndleddet er vanlige i små barn. Disse lesjonene kan forverres ved å brette og flytte armen. Barn reduserer av og til delvis dislokasjon alene mens du spiller eller beveger armen på en annen måte, men vanligvis holder armen fortsatt for å unngå smerte.

Karen Gill, Mdanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Hva er perspektivet for denne tilstanden?

Mens Nannys albue lesjoner ofte er i utgangspunktet smertefulle, blir de behandlet. Legen din vil kunne gjenopprette albuen, som lindrer ubehag og gjenoppretter bevegelsen.

De som lider av sykepleier albue, er mer sannsynlig å oppleve det igjen. Det er viktig å vedta forebyggende tiltak for å unngå å bli med eller trekke barnets arm.