Søvnopplæring av et barn: Metoder for å prøve, forslag til overgangen, Sonnellini

Del på Pinterest

Barnets søvnvaner har på deg? Mange foreldre har vært i skoene dine og vet nøyaktig hvordan du føler deg. Ikke bekymre deg, dette vil også passere. Men etterspørselen etter en million dollar er: når?

Selv om sønnen din har sovet & # 8220; Well & # 8221; Som nyfødt, kan det hende du finner det, når jeg kom inn i # 8217; barndommen, søvn er det siste han har i tankene. Selv om det ikke er noen enkel forklaring på denne endringen, er det flere metoder for å hjelpe barnet ditt kjærlighet til å sove.

Sove treningsmetoder for de små

Tenk deg hvor lett det ville være å trene i søvn hvis en universell metode fungerte for hvert barn. Men åpenbart bor vi ikke i en perfekt verden. Og akkurat som alle andre aspekter av foreldre, fungerer ingen metode for hvert barn.

Så hvis du vil at barnet ditt skal sove, må du kanskje oppleve forskjellige metoder til du finner en som fungerer for barnet ditt og din familie.

Fading metode

Hvis du har et barn som er vant til å bli holdt i armene hennes eller befødt til å sove, kan du vurdere en fade-metode som ligner treningsmetoden for å plukke opp sove, som er mer egnet for barn.

Bytte fra en sovende til sengs kan være en viktig overgang, så ta bort barnets nattsinnsøkende økter som bruker til å sovne, kan være mer enn de kan bære.

Fade-metoden vi beskriver nedenfor (det er noen varianter) gir sønnkuddene og klemmer han trenger, slik at de gradvis kan tilpasse seg å sovne alene.

Sett sønnen din i barneseng eller i seng mens den er våken, men søvnig og gå ut fra rommet som lukker døren bak deg. Hvis barnet ditt er agitert, ikke gå tilbake til rommet umiddelbart. Vent omtrent fem minutter og bli med bare hvis gråtet fortsetter.

Hvis du trenger å returnere, roen den masserer ryggen til den beroliger, så gå ut fra rommet.

Hvis barnet ditt gråter igjen, gjenta prosessen. Fortsett denne metoden til barnet ditt faller i søvn.

Hvis barnet ditt allerede sover i en seng, og du går inn i rommet for å finne det ut av sengen, må du ta det for å sette det tilbake. En rask omfavnelse og en kose i armene dine kan gi ham den forsikringen de trenger, men fullfører for å roe henne mens han ligger i sengen sin. Så gå ut med nåde.

Nå kan dette gå på for noen netter, men ikke gi opp. Fademetoden lærer barnet ditt hvordan du kan roe seg ned og til slutt sovner med liten eller ingen agitasjon.

Skrik metode

Metoden & # 8220; gråte & # 8221; Forståelig er det ikke favoritt for noen foreldre. Seriøst, de som ønsker å føle sitt barn, skrik og gråter for en og mer eller mer?

Dette er et utmerket alternativ til fading-metoden, som kanskje ikke fungerer for et bestemt barn. Skriv inn sønns rom for å omfavne det og forsikre det om det kan være helt å våkne opp om natten. Fordi til slutt vet de at du vil fortsette å komme til rommet.

Med gråtmetoden, fall ikke tilbake til rommet, uansett hvor gråt. I stedet røyker du bare hodet på terskelen for å si: Du er bra, jeg elsker deg & # 8221;.

Noen varianter av denne metoden inkluderer retur til forhåndsdetalske intervaller eller # 8217; gradvis økning i tid mellom L’produksjon og retur for å forsikre din sønn.

Ikke c’det er ikke noe rart hvor vanskelig det er å høre dem gråte, men det vil trolig fungere raskere enn den fading-metoden. Sannheten er at de mest motstandsdyktige barna kan gråte eller skrike i flere timer. Men slik at denne tilnærmingen fungerer, kan du ikke gi opp, ellers vil de lære at gråt lenger og sterkere er hvordan de skal få det de vil ha.

Leir det ut metoden

Du må overføre et barn fra sengen din til sengen din? En tilnærming består i å sette sønnen i sengen sin og deretter leiret i sitt rom for noen netter på en luftmadrass.

Når barnet ditt er rolig i sengen, gå å sitte på en stol ved siden av sengen og deretter forlate rommet når hun sovnet. Sitt på stolen for et par netter og den tredje natten sette sønns sengen og forlate rommet.

Hvis barnet ditt våkner, vent fem minutter for å se om han sovner før han smelte hodet i rommet og beroliger ham (låne fading elementer og rope metoder).

Hvordan forvandle et barn fra en barneseng til en seng?

Du kan være spent på å forvandle barnet ditt til en stor barneseng, men de er?

Ærlig, det er ikke noe magisk nummer for å gjøre denne overgangen. Det avhenger virkelig av barnet ditt, men kan finne sted mellom 1 og et halvt og et halvt år.

Tegn som er nå at barnet ditt lærer å gå av vuggen eller at barnet ditt blir helt potty og trenger å få tilgang til på badet.

Kun bare det C’er muligheten for at barnet ditt ikke blir i seng hele natten. De kunne finne veien i rommet ditt, forstyrre søvnen din eller komme inn på hvem som vet hva slags problemer hjemme.

Her er noen forslag til å gjøre overgangen enklere for begge:

 • Opprettholde et kjent og komfortabelt miljø. Plasser barneseng på samme punkt som vuggen og bekjempe pulsen om å male på rommet.
 • Ikke overvelde barnet ditt med for mange endringer samtidig. Hvis barnet ditt praktiserer potten, starter barnehagen eller forventer en ny bror, refererer til overgangen og la meg passere gjennom en målstrekk om gangen.
 • Bruk positiv forsterkning. For ikke å være forvirret med korrupsjon, kan du sette et belønningssystem for å oppmuntre barnet ditt til å bli i sengen hennes. Belønningen kan være et billig leketøy, lim eller til og med en kjeks.

Husk at når barnet ditt er i en barneseng, kan det være rundt i rommet sitt eller i resten av huset uten tilsyn. Det er en god ide å sjekke barnets vanntetting som holder dette.

For eksempel, hvis du har utsatt lukkehyller, skuffer og andre ting, kan barnet ditt bli fristet til å klatre, nå kan det være en god tid å flytte disse aktivitetene på toppen av listen over ting å gjøre.

Lag en rutine for å sove for å hjelpe barna å sove

Ditt barn er en vanlig skapning. Og på samme måte som voksne klamrer seg til en rutine, vil barna gjøre det samme. En del av’å være konsistent er å ha en forutsigbar nattrutine som starter ca 30-60 minutter før du går i dvale.

Hvis du ikke allerede har satt opp en godnatt rutine i barndommen, er det noen aktiviteter du kanskje vil legge til barnets godnattsrutine nå:

 • Ta en nattlig. L’varmt vann kan roe og slappe av barnet ditt, forberede sinn og kropp til å sove.
 • Etter å ha tatt et bad, legg dem i pyjamas og vask tennene dine. Hvis du studerer potten eller hvis de er ferdige bleier, få dem til å gå på toalettet.
 • Tranquillous tid. & # 8220; etter badet’# 8221; Det er ikke spilletiden;. Kjører rundt kan stimulere barnet ditt, noe som gjør det vanskeligere å sovne. Etablere en avslapningstid før du går til sengs uten tv eller elektroniske enheter. I stedet vurdere å gjøre et puslespill sammen, les bøker, sett i sengen plysj dukker eller dyr eller en «8217, annen stille aktivitet.
 • Senker lysene for å stimulere produksjonen av melatonin.
 • Vurder ideen om å sette den hvite støyen i bakgrunnen, som lyden av crickets, regn eller en foss, hvis det ser ut til å hjelpe barnet ditt.
 • Skape et komfortabelt sovemiljø. Lukk teltene og hold rommet på en behagelig temperatur.
 • Les en godnatts eventyr, synger en avslappende sang eller gjør en’annen avslappende aktivitet før du setter babyen din.

De viktigste tingene i en rutine å gå i dvale fra et barn er konsistens og unngår overdreven stimulering. Legg bare til ting du kan gjøre realistisk hver kveld, og det kan også gjøre en annen omsorgsperson.

Forslag til søvnopplæringen under lur

Du vet hva små barn skjer når de ikke sover nok: irritabilitet, lunger, tull og alt annet.

Timene på lur kan bevare både helsevesenet ditt, men hvis du ikke liker å sove om natten, kan de også være motstandsdyktige for å sove i løpet av dagen.

Ovennevnte metoder og rutiner kan fungere når som helst på dagen, men her er noen bonusforslag for å overvinne barnet ditt i listig:

 • Planlegg A’energiaktivitet litt & # 8216; før lur. Barnet ditt vil være så sliten at han svimte etter lunsj. Hold denne rutinen og Sonnellini etter lunsj vil bli en annen natur.
 • Planlegg lurtidstabellene hver dag på samme tid. Igjen, dette er sammenheng og et forutsigbart program. Hvis barnet ditt lager en lur i løpet av en uke i barnehage eller i en barnehage, kan du prøve å beholde det i samme program i helgen hjemme.
 • Planlegg Sonnellini tidlig på ettermiddagen. Hvis barnet ditt lager en lur på sen ettermiddag, kan det ikke være søvn før sengetid.

Når barnet ditt begynner å sove fra 11 til 12 timer om natten (ja, er det mulig), kan ikke lenger trenge lur. Å gi opp midt på dagen kan være vanskelig, men belønningen kan være på tide å gå til sengs enklere. Du kan også flytte tiden på lur i et stille øyeblikk, som vil tillate barnet ditt og å lade deg opp.

Feilsøking baby søvnproblemer

Du kan fortsatt gjøre barnet ditt? Tenk på mulige årsaker til motstand. I noen tilfeller kan det være så enkelt som å ha en prat med barnet ditt for å finne ut hva han har i tankene.

De kunne være redd for mørket? I dette tilfellet, hold på et lys for korridoren eller bruk et nattlys kan være løsningen. Selv om de fleste barn opp til 2 år ikke har språkferdigheter for å artikulere frykten for skygger, kan du spørre ditt større barn for å indikere noe i rommet som forstyrrer det. Noen ganger beveger du noen objekter i rommet for å eliminere skygger, kan bidra til å eliminere nattfrykt.

Det er også mulig at du setter barnet ditt til sengs for tidlig eller for sent. Sørg for at’Tid til å gå til sengs senere enn 30 minutter eller A’nå, når det er mer sannsynlig å være trøtt. Eller, hvis du oppdager tegn på tretthet før den normale tiden for å gå i seng, eller hvis de nylig har sluttet å sove, bør du vurdere å flytte # 8217; nå for å gå i seng 30 minutter til en’nå før.

Når å se en profesjonell?

Noen ganger er søvnproblemer for store til å bli løst av foreldrene. Det er da at du kanskje vil snakke med barnets pediatrityrer eller søke ekstern hjelp fra en søvnkonsulent.

En spesialist kan håndtere mange barns søvnproblemer, inkludert:

 • Våkn opp for tidlig
 • Bytte fra vugge til sengs
 • samsøvle
 • Baby søvnforstyrrelser

Ulempen er at konsultasjonene ikke er økonomiske, og du kan bruke hundrevis eller tusenvis for en overnatting og oppfølgingspleie.

Hvis du vurderer en søvnkonsulent, snakker du først med barnets barnelege. De kan være i stand til å tilby råd eller en referanse. Det er også en god ide å sjekke med helseforsikringsleverandøren din for å se om de tilbyr fordeler for barnas søvnkonsulenter.

Du kan også spørre Sleep Consultant hvis den har en mobil lønnsskala, eller hvis den tilbyr en rekke tjenester. Bare en telefonkonsultasjon kan være nødvendig, noe som er mer praktisk enn et opphold eller et hjembesøk.

L & # 8217;

L’sove trening kan ikke være lett. Noen barn vil motstå og prøve et angrep, mens andre kunne tilpasse seg ganske raskt. Ikke c’det er måte å vite hvilke ender av spekteret vil være barnet ditt til du starter. Trikset er konsistens og holder selvsagt til en metode for mer enn en natt.