Søvnforstyrrelser hos barn: Symptomer og behandlinger

Søvnforstyrrelser indikatorer

Noen ganger kan barn ta litt og # 8216; tid til å bosette seg før du går i seng, men hvis barnet ditt synes å ha mange problemer, kan det være søvnforstyrrelse.

Hvert av disse scenariene kan være en indeks av en mulig søvnforstyrrelse:

Slik gjenkjenner du tegn på søvnforstyrrelse og når du skal søke hjelp til sønnen din.

Hvordan barn sover

0 – 3 måneder

For din baby søvn er absolutt nødvendig for vekst og utvikling. Men det er også mat og # 8217; interaksjon med omsorgspersoner. Det er derfor nyfødte våkne opp for å spise, se ansiktet ditt eller # 8217; aktivitet rundt dem og sov så igjen.

3 – 12 måneder

Innen 6 måneder, vil mange barn sove hele natten, og foretrekker å holde seg våken i lengre perioder i løpet av dagtidstiden. Når barn nærmer seg sin første bursdag, er det sannsynlig å sove mer konstant om natten med en eller to sleepers i løpet av dagen.

Utover den første bursdagen

Som barn, gjør barn ofte en lengre lur en dag i stedet for to kortere sengeplasser. I årene med barnehagen begynner mange barn å avvendere sine sleepers.

Søvnforstyrrelser

I nesten alle faser av utvikling kan endringen i kropp og sinn til et barn forårsake problemer å sovne eller sovne.

Barnet ditt kunne prøve separasjonsangst og ønsker å skjemme bort deg selv i midten av natten. De kunne lære ord og våkne med tankene som kjører for å uttale navnet på alt som er i vuggen. Selv behovet for å strekke armer og ben kan holde dem våkne om natten.

Andre søvnforstyrrelser kan skyldes en spesielt spennende eller utmattende dag som forlater barnet for nervøs for å sove fredelig. Mat og drikke med koffein kan gjøre det vanskelig for barnet ditt å sove eller sovne.

Selv nye betydelige miljøer eller endringer i rutinen kan være forstyrrelse.

Noen søvnforstyrrelser er forårsaket av sykdommer, allergier eller forhold som nattapné, nattror, ​​sleepwalking eller rastløs bensyndrom.

Søvnforstyrrelser og deres symptomer

Hvis barnets bursdag kommer og ikke kan slutte å snakke om det, er det en god indikasjon på at venter er mer enn det kan tåle.

På samme måte kan en dag uten lur brukt å spille, la barnet ditt være for nervøs for å sovne eller sovne. Dette er midlertidige forstyrrelser som du kan gjøre sporadiske endringer på.

Ser lengre sikt, barnet ditt kunne våkne om natten og nekte å gå tilbake til å sove til han klemmer ham eller holder ham, selv om han nærmer seg 6 måneder. Dette betyr at sønnen din sannsynligvis ikke lærte å roe deg selv om natten.

L’selvkall oppstår når barn lærer å roe seg i stedet for å stole på noen andre. Undervisning et barn å roe seg er ikke det samme som du spør din sønn & # 8220; Scream & # 8221;.

Nattlig apné

L’Nattapné er skummelt fordi barnet ofte slutter å puste i perioder på 10 sekunder eller mer under søvn. I de fleste tilfeller vil barnet ditt ikke ha noen ide om hva som skjer.

Du kan også legge merke til at din russiske sønn lydig, sover med en åpen munn og er altfor søvnig i løpet av dagen. Hvis du merker at dette skjer med barnet ditt, kontakt legen din så snart som mulig.

L’Nattapné kan føre til læringsproblemer og oppførsel og til og med hjerteproblemer. Pass på at du søker hjelp hvis du merker skiltene i barnet ditt.

Ben syndrom uten hvile

Det ble antatt at rastløs ben syndrom (RLS) var et problem med voksne, men forskningen indikerer at noen ganger begynner det i barndommen.

Ditt barn kunne klage på å ha & # 8220; bevegelser & # 8221; Eller følelsen av å ha et insekt som striper over det, og kan endres ofte posisjon til sengs for å finne en PO & # 8216; av lettelse. Noen barn innser faktisk ikke at de er ubehagelige, men de sover lite på grunn av RLS.

Det er mange behandlinger for RLS, selv om mange av dem ikke har blitt studert godt hos barn. Hos voksne, inkluderer disse både vitamin- og narkotikatilskudd. Snakk med legen din om hva som er riktig for deg.

Nattlige terrors

Night Terrors er mer enn bare et mareritt og kan alle skremme i familien.

Mer vanlig hos barn enn voksne, betyr Night Terrors at en person plutselig stiger fra søvn, som påføres intensivt skremt eller agitert og ofte gråter, skriker og av og til sleepbulant. Vanligvis er de egentlig ikke våken, og de fleste barna husker ikke engang episoden;.

Mesteparten av tiden forekommer Night Terrors under ikke-REM, ikke sover, ca 90 minutter etter at et barn går i dvale. Det er ingen behandling for nattror, ​​men du kan minimere sannsynligheten som oppstår i et søvnprogram og minimere nattforstyrrelser.

Ta bort

Søvn er en absolutt nødvendighet for alle mennesker, men fremfor alt for de små som trenger tilstrekkelig og god kvalitet søvn for å vokse, lære og jobbe.

Hvis du kan identifisere søvnforstyrrelser tidlig og gjøre endringer, eller få råd, terapi eller behandling, vil du gjøre barnet ditt en tjeneste som vil vare hele livet.