Svømming er den beste treningen for hele kroppen for helsen din

Når det gjelder trening, er det en mer effektiv utøvelse av vektenes vekt og løp som du sannsynligvis glemmer, med mindre OL er. Ja, vi snakker om den sporten. L’aktivitet som Michael Phelps påtrykte sitt navn, er faktisk den beste øvelsen som noen kan starte.

Vi snakker om å svømme i karet, om mulig med utpekte baner. Svømme frem og tilbake er ingenting som å være på repetitive & # 8220; Dreadmill & # 8221;. Det er morsommere, involverer mange mindre lesjonsmuligheter og er i hovedsak en «8217; livsferdigheter.

Dessuten er det den perfekte måten å avkjøles i sommervarmen eller å trene hjemme i de snødekte vintermånedene.

Svømming er den enkleste måten å trene for hele kroppen

Du kan gjøre noen form for kardio trening du trenger i bassenget og ha et minimum eller null innvirkning på leddene og forklarer Ian Rose, direktør for akvental på East Bank Club Chicago.

& # 8220; Hvis du har en god teknikk i svømmeuret, kan du trygt kjøre alt kardio som kreves fra ethvert mål uten å skade kroppen din og forklarer. & # 8220; Andre øvelser inkluderer en liste over potensielle langsiktige negative effekter.& # 8221;

Denne sporten av denne sporten er en av grunnene til at mange idrettsutøvere faktisk er dedikert til svømming og # 8211; eller jogging i vann & # 8211; Når de gjenopptar et løp eller syklusskade. På grunn av’Effektiviteten til treningen, mister idrettsutøvere faktisk ikke noen styrke eller styrke som ville gjøre i andre idretter.

; Svømming stimulerer flere muskelgrupper av kroppen din enn andre former for kardioøvelse & # 8221, legger til Natasha van der Merwe, direktør for triathlon på Austin Aquatics and Sports Academy til Austin, i Texas. & # 8220; Svømming involverer ikke bare bena, men rekrutterer også overkroppen og kjernen, spesielt ryggen og # 8211; Musklene i den sentrale delen av ryggen & # 8211; og triceps & # 8221; forklarer. Noen bevegelser som dolphin sparker, fluttering spark og mer kan bidra til å styrke kjernen din.

Og til og med lungene dine drar nytte av denne sporten. Faktisk, a 2016 studio bemerker at svømmere har en tendens til å ha sterkere lungene enn andre idrettsutøvere.

Men bare fordi sport flere fordeler lungene dine betyr ikke at det er uten advarsler.

En annen studie Han advarte om at konkurransedyktige svømmere som trener innendørs i klorede bassenger Risiko lungendringer som gjenspeiler folks lunger med mild astma. Du kan unngå disse luftveisendringene ved å trene i svømmebassenger ALLE’Åpne og røre treningen med andre aktiviteter i stedet for å stole på bare å svømme.

For de tider som du velger bassenget i stedet for treningsstudioet (vi er ærlige, kan maskinene være litt «, den gode nyheten er at et annet lite utstyr enn en kostyme er nødvendig for en kvalitets svømmingstrening Baderom og beskyttende briller.

Hvis du ønsker det, kan du få mer utstyr, som finner og et kickboard. De er ikke helt trengte, men de tjener som en hjelp for treningen, spesielt når du lærer riktig form og teknikk.

Prøv denne treningen for nybegynnere i bassenget

Hvis du ønsker å begynne å svømme alene, har van der Merwe gitt en trening som regelmessig gir nybegynnere. Oppmuntre til å svømme kort vei unna med en kort hvile for å fokusere på teknikken i denne enkle treningen.

L’Opplæring: Svøm 20 x 50 meter (30 sekunders hvile mellom hver)

Del 50 meter ved å konsentrere seg om fire øvelser hver gang eller til du føler at jeg har grepet teknikken eller fokus før du går videre til neste.

Antall kalorier som er brent under en svømmetur, avhenger av «8217-intensiteten; trening og varighet av svømming.

Forbedre svømmerutinen med intensjon

Hvis du har lært å svømme som barn, eller du savnet de ømte svømmeleksjonene, kan du jobbe med en buss eller en svømming gruppe, være en fin måte å lære å puste teknikker og tilstrekkelige slag.

Free Style Shot & # 8211; demonstrert her Missy Kuck, van der Merwe kollega All & Sports Academy, er den vanligste og beste for nybegynnere. Du kan også se videoen nedenfor.

Når dette er lært, kan en trener lære deg mange andre alternativer for å ta deg frem og tilbake gjennom bassenget.

Men svømming er mer enn en korrekt teknikk. Kartlegging av formålet med hver treningsøkt er like viktig. Det handler om svømming trening som du ville med annen sport og starte hver trening med et bestemt mål i tankene.

Dette kan være vanskelig å gjøre for nybegynnere alene, så roser legger til at det er her at å ha en trener er fordelaktig. De kan hjelpe alle nivåer av svømmere til å skape treningsøkter for å oppnå et bestemt mål og hjelpe deg med å overvåke fremdriften langs ruten.

Det er svært få tilfeller der en svømmer ikke ville ha nytte av å jobbe med en buss eller svømme med en gruppe & # 8221; garanterer roser.

Ashley Lauretta er en freelance journalist basert i Austin, Texas. Det er en redaktørassistent for Lava Magazine og redaksjonell samarbeidspartner for kvinner og kjører. Også, hans signatur vises på Atlanterhavet, Elle, Menn & # 8217 s journal, ESPNW, god sport og mer. Finn det på nettet på Ashleylaurette.com Og Twitter.