Svart cohosh å indusere arbeidskraft: det er trygt?

Del på Pinterest

Kvinner har brukt urter i århundrer for å forsøke å indusere arbeidskraft. Urtete, urte rettsmidler og urt blandinger har blitt testet og testet. I de fleste tilfeller er det bedre at Travaglio starter alene. Men det er forståelig at kvinner som overvinne utløpsdatoen, kan ønske å fremskynde ting.

Svart cohosh er en’gress du kan ha lest for å indusere arbeidskraft. Men det er trygt? Her er hva du bør vite.

Det er trygt å bruke svart cohosh for å indusere arbeidskraft?

Gravide kvinner bør bruke svart cohosh nøye under graviditet, ifølge en gjennomgang av studier publisert på Kanadisk klinisk farmakologi avis. Ytterligere studier er nødvendig for å avgjøre om det er trygt for bruk.

Noen eksperter mener at gresset kan være avgjørende, spesielt hvis det brukes i kombinasjon med andre urtehjelpemidler som blå Cohosh.

Snakker alltid med legen din før du prøver et urte supplement under graviditeten.

COS’er den svarte cohosh?

Noen jordmødre i USA bruker svart Cohosh som en måte å slappe av L’livmor og stimulere sammentrekninger.

Ifølge National Institutes of Health, er den svarte Cohosh medlem av Buttercup-familien. Det formelle navnet på den svarte Cohosh er Actaaaa Racemosa. Det er også kjent som:

  • Svart snakeroot
  • Bugbane
  • bugwort
  • rattleroot
  • Rattletop
  • rattleweed
  • Makrotys

Anlegget er opprinnelig fra Nord-Amerika og notat for å være et insektmiddel.

Den svarte Cohosh brukes til å kontrollere symptomene på overgangsalderen. Av denne grunn ser det ut til å påvirke det kvinnelige hormonelle systemet.

Det er trygge urter å indusere arbeidskraft?

Det korte svaret her er nei. Det er ingen sikre urter for en kvinne å bruke alene hjemme for å indusere arbeidskraft.

Husk, C’er en stor forskjell mellom A’gress som kan være effektiv i # 8217; indusere arbeidskraft og A’gress som er sikker på å indusere arbeidskraft. A’gress som den svarte cohosh kunne jobbe for å jobbe hardt, men det er ikke trygt nok til å bli brukt hjemme.

Hvilken annen praksis er sikre for å indusere arbeidskraft?

For å oppmuntre travaglio til å starte hjemme, kan du snakke med legen din fra å fjerne membraner på kontoret mens du nærmer deg utløpsdatoen. Det er en prosedyre som har vist seg å ha mer lovende og sikreste resultater enn urte rettsmidler. Du kan også prøve å ha sex og gå mye for å oppmuntre travail for å starte deg selv. Selv om begge teknikkene ikke kan gi umiddelbare resultater, vil de i de fleste tilfeller ikke skade.

Du bør prøve å indusere arbeidskraft?

Selv om du har et desperat behov for å indusere arbeid alene, prøv å huske at barnet ditt i de fleste tilfeller kommer når det er klart. Som en obstetrisk sykepleier har jeg sett mange tilfeller der en lege utfører en induksjon for ikke-medisinske grunner. Stol på kroppen din og prøv å unngå induksjon med mindre det er en medisinsk grunn til å indusere.

Kommende trinn

Du bør alltid snakke med legen din før du tar medisiner, selv om den er merket som naturlig. Naturlige og urte narkotika kan fortsatt ha kraftige bivirkninger. I noen tilfeller kan de til og med være farlige. Når det gjelder å indusere arbeidskraft, må du huske at alle stoffene du tar innflytelse, ikke bare deg, men også ditt fremtidige barn.

Del på Pinterest