Sunn søvn: Hvor mye trenger du tips, fordeler, omsorg og andre

Forstå en sunn søvn

I dagens hektiske verden har en god natts søvn blitt en slags overbærenhet. Falt i vår prioritetsliste bak arbeid, oppgaver, sosial tid og # 8217; underholdning.

Imidlertid bør søvn ikke være en luksus. Det er viktig for din fysiske og mentale helse så mye som maten og vannet og # 8217;.

Behovet for kropps søvn er et relativt nytt søkefelt. Forskere undersøker hva som skjer med kroppen under søvn, og fordi prosessen selv er så viktig. Vi vet at søvn er nødvendig for:

 • Hold kritiske kroppsfunksjoner
 • gjenopprette energien;
 • Reparer muskelvevet
 • Tillat hjernen å behandle ny informasjon

Vi vet også hva som skjer når kroppen ikke sover nok. Søvnmangel kan forårsake en rekke mentale og fysiske problemer, inkludert å redusere kapasiteten til:

 • Det tenker tydeligvis
 • Brann
 • å reagere
 • Sjekk følelsene

Dette kan forårsake alvorlige problemer på jobben og hjemme.

Har blitt vist at kronisk søvnmangel øker risikoen for alvorlige helsemessige forhold som diabetes, kardiovaskulær sykdom, fedme og depresjon. Det kan også påvirke immunforsvaret ditt, og redusere kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og sykdommer.

Hvor mye søvn du trenger?

Våre vaner og vår søvn trenger forandring med alderen i alderen.

I henhold til anbefalingene fra National Sleep Foundation, Du bør sikte på å få mengden søvn som er oppført nedenfor:

Anbefalt alder for å sove 65 og opptil 7 til 8 timer fra 18 til 64 år fra 7 til 9 timer fra 14 til 17 år fra 8 til 10 timer fra 6 til 13 år fra 9 til 11 timer

Yngre barn har enda større søvnbehov. Mange barn vil nå sine søvnmål med hjelp av Sonnellini.

Alders anbefalinger om å sove fra 3 til 5 år fra 10 til 13 timer fra 1 til 2 år fra 11 til 14 timer fra 4 til 11 måneder fra 12 til 15 timer fra 0 til 3 måneder fra 14 til 17 timer

Noen faktorer påvirker mengden søvn som trengs. Genetikk kan bestemme hvor lenge de sover. Generen din kan også spille en rolle i måten du svarer på søvnmangel.

På samme måte, kvaliteten på søvn du får når du tar ZZZ er en faktor av hvor mye søvn du trenger hver natt. Folk som sover god kvalitet uten å våkne kan trenge å sove litt og # 8216; mindre enn folk som våkner ofte eller har problemer med å sovne.

Hver person har unike søvnbehov. Finn ut mer om hva som bestemmer din og hvordan du kan være mer oppmerksomme.

Forslag og triks å sove

En sunn søvn kan avhenge av din kropp (og hjernen din) for å ha bedre, lengre og mer reparere tider med inaktivitet. Her er noen ideer for å forbedre søvnkvaliteten og søvnlengden:

Etablere en søvnrutine

Å ha en vanlig tid og holde fast i det, kan trene kroppen din bedre. Følg et program selv i helgene, helligdager og helligdager.

Sparker av rommet

Du kan tilbede søvn med dine myke familiemedlemmer, men forskning viser at kjæledyrseiere som lar dyrene sove med dem, har flere søvnforstyrrelser og får en lavere kvalitets søvn.

Eliminer koffein

Selv om du drikker det bare om dagen, kan stimulanten stoppe deg for å lukke øynene dine om natten.

Ikke konsumere mat eller drikke som inneholder koffein over halvparten av ettermiddagen. Det inkluderer:

 • lommelykt
 • alkoholfrie drinker
 • sjokolade

Sett telefonen ned

Lover å sette bort alle elektroniske enheter minst en og # 8217; nå før du går i seng. De intense lysene kan stimulere hjernen din, som kan gjøre søvn vanskeligere.

Av & # 8216; nei til en natt cap

Hvis du setter vin mens du ser på TV, er det på tide å bryte vanen. Dette skyldes at alkoholen forstyrrer hjernebølgene dine og dine naturlige søvndiagrammer.

Selv om du sover hele natten, vil du ikke våkne opp.

Bunnlinjen

En god søvn betyr å etablere gode vaner. Få enda flere triks og forslag her.

Søvnforstyrrelser

Søvnforstyrrelser er forhold som hindrer deg i å sove godt på en vanlig måte. Sporadiske søvnforstyrrelser som jetlag, stress og et intens program kan forstyrre søvn. Men hvis søvn er forstyrret regelmessig, kan det være et tegn på søvnforstyrrelse.

Det er flere vanlige søvnforstyrrelser:

 • L’søvnløshet er en tilstand preget av problemer å sovne, vanskeligheter med å sovne eller begge deler.
 • L’nattapné er en søvnforstyrrelse som oppstår når luftveiene er blokkert gjentatte ganger under søvn.
 • Narkolepsi innebærer & # 8220; sovende angrep & # 8221; Dager, som er preget av en veldig søvnig plutselig følelse eller sovner uten varsel.
 • Rastløs ben syndrom (rls) er en følelse av at du må flytte bena hele tiden, selv når du sover.
 • Parasonnies er oppførsel eller unormale bevegelser i løpet av søvn, som mareritt og sleepwalking.

Søvnkvaliteten er like viktig som søvnmengden.

Mange mennesker med søvnforstyrrelser sover for en tilstrekkelig periode, men ikke nå en tilstrekkelig dyp søvnstrinn for å føle seg hvile og hvilte om morgenen. Å våkne opp ofte om natten kan du til og med hindre deg i å nå de kritiske fasene i søvn.

Søvnforstyrrelser kan være et symptom på en grunnleggende medisinsk tilstand. Les hvordan disse forstyrrelsene er diagnostisert og behandlet.

Nattlig apné

L’Nattapné er en vanlig søvnforstyrrelse. Oppstår når musklene på baksiden av halsen slapper av og deretter smal eller lukker luftveien. Med stoff som blokkerer passasjen av luften, kan du ikke komme inn og luften kan ikke gå ut.

I løpet av natten Apnea, fortsett gjentatte ganger å puste under søvn. Du vil vekke deg kort for å gjenoppta pusten, selv om du ikke er klar over det.

Søvnavbrutt kan føre til symptomer som:

 • Overdreven dagtid døsighet
 • snorke
 • Søvnmangel
 • søvnløshet
 • tørr i munnen
 • hodepine

Hvis ikke behandlet, kan nattapnéet føre til langsiktige komplikasjoner og helserisiko som hjertesykdommer, minne tap, diabetes og hypertensjon.

Hvis nattapnéet er mildt, kan legen foreslå endringer i livsstilen. Disse inkluderer:

 • gå ned i vekt
 • slutt å røyke
 • Behandling av nasal allergi

For moderate eller alvorlige tilfeller kan legen foreskrive en kontinuerlig positiv trykkmaskin (CPAP). Denne enheten gir en strøm D’konstant luft gjennom en maske slitt over munnen og nesen. Denne strømmen D’luft forhindrer lukningen av trinnene når du sover.

Hvis disse behandlingene ikke lykkes, kan legen vurdere kirurgi for å fjerne eller redusere stoffet som lukkes i luftveiene. Legen kan også ta hensyn til kjevekirurgi. Denne prosedyren beveger kjeften fremover nok til å tillate alle «8217; luft å bevege seg fritt bak tungen og den myke ganen.

Hvis natten apné ikke blir behandlet, kan det føre til alvorlige medisinske komplikasjoner. Oppdag effekten av Apnea og hvorfor det er viktig at du ser etter en behandling.

Lammelse i søvn

Søvnforlaming forårsaker et midlertidig tap av kontroll og muskelfunksjon. Forekommer i øyeblikk umiddelbart før eller umiddelbart etter at du sover. Det kan også oppstå mens du prøver å våkne opp.

Søvnforlamning er en av de vanligste søvnforstyrrelsene. En anmeldelse Anslår at 7% av folk kan oppleve det.

Søvnforlamingssymptomer inkluderer manglende evne til å bevege lemmer, kropp eller hode mens du prøver å sove eller våkne opp. Disse episodene kan vare noen få sekunder eller flere minutter.

Søvnforlamingen har ikke en enkelt notat årsak. I stedet antas det ofte som en komplikasjon av en annen tilstand.

For eksempel kan folk som har narkolepsy søvnforstyrrelse ofte oppleve søvnforlamning. Andre forhold som ligger til grund for psykiske helseproblemer og søvnmangel kan spille en rolle, samt bruk av narkotika og bruk av stoffer.

Behandlingen for søvnlammelse tar sikte hovedsakelig til å takle tilstanden eller problemet underliggende som kan føre til tap av muskelfunksjon i utgangspunktet.

For eksempel kan leger foreskrive antidepressiva til folk som lider av søvnforlamning forårsaket av spesifikke psykiske helseproblemer, som bipolar lidelse.

Du kan være i stand til å hindre noen episoder av søvnforlamning. Oppdag forebyggende teknikker og behandlinger for denne vanlige søvnforstyrrelsen.

Sove og søvnløshet

L’søvnløshet er den vanligste søvnforstyrrelsen. Rundt En tredjedel av de voksne Det antas at manifest symptomer på søvnløshet. Opptil 10 prosent har ganske alvorlige symptomer som skal diagnostiseres med klinisk søvnløshet.

Hvis du lider av søvnløshet, kan du ha problemer med å sovne eller holde søvn. Du kan også vekke deg for tidlig eller hindre deg i å føle deg hvile etter å ha sovet.

Aksjer

L’Midlertidig søvnløshet kan skyldes livsarrangementer, inkludert stress, traumer eller graviditet. Selv endringer i daglige vaner, for eksempel å starte en jobb med ikke-tradisjonelle arbeidstimer, kan føre til en midlertidig søvnløshet.

L’Kronisk søvnløshet kan imidlertid være et resultat av en forstyrrelse eller tilstand nedenfor. Disse inkluderer:

 • fedme
 • ryggsmerter
 • knesmerte
 • Angst eller depresjon
 • overgangsalder
 • misbruk av stoffer

Behandling

Vanlige behandlinger for søvnløshet inkluderer:

 • Kognitiv atferdsterapi (CBT). Du vil jobbe med en terapeut for å behandle underliggende psykiske helseproblemer, som angst eller depresjon.
 • Trening på’søvnhygiene. En søvnekspert vil jobbe med deg for å etablere bedre søvnpraksis.
 • Behandling ved underliggende forhold. Legen vil identifisere et problem som kan bidra til søvnproblemet ditt og vil forsøke å behandle begge forholdene.
 • Legemiddel. Kortsiktig, noen søvnmedikamenter kan bidra til å lindre symptomer på søvnløshet.
 • Endringer i livsstilen. Selv reguleringen av programmet og daglige aktiviteter kan være nyttig. Dette inkluderer unngå koffein og trening før sengetid.

Bunnlinjen

L’Hovedbehandlingsmål for søvnløshet er å hjelpe deg med å sovne lettere. L’Sekundært mål er å bidra til å behandle enhver årsak eller tilstand som ligger til grunn som hindrer deg i å sovne. Oppdag alt du trenger å vite om uorden.

Søvnmangel

Til tross for betydningen av søvn, 35.2 prosent av amerikanske voksne Få mindre enn 7 timer om natten. Ca 70 millioner Amerikanske voksne har kroniske søvnproblemer.

Søvnmangel har en kumulativ helseeffekt. Lengre, gå uten å sove nok, verre kan bli dine helseproblemer.

Privasjon av langsiktig søvn kan forårsake en rekke problemer:

Minneproblemer

Under søvn eliminerer hjernen din plaketter og proteiner som dannes i løpet av dagen. Uten tilstrekkelig søvn kan disse plakkene og proteinene bli.

Over tid kan dette forstyrre måten som ny informasjon er behandlet og minner, så vel som med måten å danne langsiktige påminnelser.

Svekket immunitet

Hvis du ikke sover nok, kan kroppens immunforsvar ikke motstå bakterier og invaders-virus, inkludert forkjølelse og L & # 8217;.

Reduksjon i libido

Folk som lider av søvnmangel, kan også ha lavere seksuell lyst på grunn av en nedgang i testosteronnivåer.

Kardiovaskulære forhold

Hjertesykdommer, L’hypertensjon og andre kardiovaskulære forhold er vanligere i kronisk private sovende personer.

Vektøkning

Søket viser at ikke nok søvn gjør at du vil ha mat rik på fett og hyperkalorisk. Også kjemikalier i hjernen din som normalt forteller deg å slutte å spise, er ikke så effektive hvis du ikke sover nok. Dette kan få deg til å øke vekten.

Bunnlinjen

Tenk på en privat søvnkropp som en’bil med jordgummi. L’bil fungerer, men sakte beveger seg med mindre kapasitet og mindre strøm. Lengre kjøring i disse forholdene, jo mer vil du skade bilen;.

I tillegg til alvorlige helseproblemer kan søvnmangel også forårsake dårlig balanse og øke risikoen for ulykker. Fortsett å lese på’påvirkning av søvnmangel.

Fordeler med søvn

God kvalitet søvn kan avverge mange kortsiktige problemer som tretthet og konsentrasjonsproblemer. Det kan også forhindre alvorlige langsiktige helseproblemer.

Fordelene med en god søvn inkluderer:

 • Redusert betennelse. Søvnaptap kan forårsake betennelse i hele kroppen, noe som fører til mulig skade på celler og vev. L’Langsiktig betennelse kan føre til kroniske helseproblemer som intestinal inflammatorisk sykdom (IBD).
 • Forbedret konsentrasjon. Folk som sover riktig, er mer produktive og opplever bedre ytelse, minne og konsentrasjon enn folk som er kronisk privat søvn.
 • Spis mindre kalorier. Tapet av søvn og deprivasjonen rister kjemikaliene som er ansvarlige for reguleringen av # 8217; appetitt. Dette kan ta deg for å spise for mye og muligens øke vekten, så nok søvn kan hjelpe deg.
 • Reduksjon av risikoen for hjertesykdom og slag. Lav søvn øker risikoen for kroniske kardiovaskulære problemer som hjertesykdom, hypertensjon og slag. En sunn søvn reduserer risikoen.
 • Redusert risiko for depresjon. Utilstrekkelig eller lav kvalitet søvn øker risikoen for depresjon, angst og andre psykiske helseproblemer. Dessuten, 90 prosent av folket til hvem depresjonen har blitt diagnostisert, indikerer en dårlig søvnkvalitet.

En god natts søvn er mye mer enn å hindre poser under øynene dine. Oppdag flere fem grunner til å sove godt om natten.

Sove behandling

Kortsiktige søvnproblemer kan ikke kreve medisinsk behandling av legen. Livsstilsendringer eller over-the-counter-alternativer (OTC) kan være tilstrekkelig.

Kroniske søvnforstyrrelser vil trolig trenge en medisinsk behandlingsplan.

Typen av søvnbehandling du bruker vil avhenge av flere faktorer:

 • Årsaken til grunnen av søvnforstyrrelser
 • Den typen lidelse du opplever
 • Hvor lenge har du å gjøre med dem

Behandlingsordninger for kroniske søvnproblemer inkluderer ofte en kombinasjon av livsstilsendringer og medisinske behandlinger. Legen kan hjelpe deg med å identifisere når flere alvorlige behandlinger trengs, for eksempel kirurgi.

Sovepiller

Sovepiller kan være mer nyttige for personer med kortsiktige problemer, for eksempel jetlag eller stress. Disse legemidlene er utformet for å hjelpe deg med å sovne eller å sovne.

Imidlertid kan de ha alvorlige konsekvenser hvis de brukes på lang sikt, inkludert risikoen for avhengighet.

Vanlige counter sovende piller bidrar til å justere søvnvesenet med lave doser av antihistaminer. Disse legemidlene inkluderer:

 • Difenhydramin (Benadryl, Aleve PM)
 • FixLamine Succinate (Unisom)

Reseptbelagte sovende søyler er enda mer sannsynlig å forårsake avhengighetsproblemer. Derfor bør du jobbe tett med legen din og bruke dem bare for tiden som kreves.

Disse legemidlene inkluderer:

 • Ramelteon (Rozerem)
 • Temazepam (restoril)
 • Zalepon (sonata)
 • Zolpidem (Ambien)
 • Zolpidem Extended Version (Ameniv CR)

Naturhjelp for søvn

Noen mennesker med søvnmangel kan ønske å unngå narkotika og bruke alternative behandlinger for å lukke øynene dine. Disse inkluderer:

 • Melatonin: Melatonin er et hormon som bidrar til å justere kroppens sovesyklus. Den er tilgjengelig som et kosttilskudd.
 • Valerian: Valerian er en annen naturlig hjelp til å sove. Det er hentet fra en plante og solgt som et kosttilskudd. Men forskning på virkninger på # 8217; søvnløshet er imidlertid ikke avgjørende.
 • Lavendel: L’Lavendel Aromaterapi brukes som hjelp til å sove. Violett blomstekstrakter kan brukes som supplement.

Forskere fortsetter å se etter helt naturlige måter å indusere søvn. Lær om andre seks naturlige søvnhjelpemidler.

Terapi

CBT regnes som en første linje behandling for noen søvnforstyrrelser, inkludert søvnløshet.

Hvis du har problemer med å sovne og å sovne, kan du snakke med en terapeut hjelpe deg. Du vil jobbe sammen for å identifisere og rette tankeordninger eller invasive ideer som kan hindre deg i å sove godt.

Essensielle oljer

Tre typer essensielle oljer viser lovende for behandling av søvnproblemer:

 • Lavendel. Denne avslappende duften brukes i en rekke produkter for å fremme søvn. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at det også kan påvirke nervesystemet ditt, og dermed favorisere en bedre og mer avslappet søvn.
 • Clarea Sage Oil. L’Sclarea Sage Oil kan også øke avslapning, noe som kan fremme søvn.
 • Blandinger for søvn. Blandinger av essensielle oljer er også tilgjengelige, designet for å fremme søvn. Disse blandingene inkorporerer ofte oljer som lavendel, gran og kamille, som har alle avslappende egenskaper.

Disse oljene har blitt studert for søvnpåvirkningen. Se hva forskningen sier og avgjøre om de essensielle oljene passer for deg.

hypnose

Med hypnosen kan du lære å slappe av i kroppen og sinnet i forberedelse til søvn. L’Hypnose brukes også til å redusere smerte og lindre symptomer på helsemessige forhold som kan forhindre en avslappende søvn, for eksempel syndromet til’irritabel tarm (IBS).

En erfaren hypnoterapeut vil bruke verbale instruksjoner for å hjelpe deg med å skrive inn en dyp tilstand av avslapning og konsentrasjon. Terapeuten kan derfor hjelpe deg med å lære å svare på forslag eller ledetråder som gjør søvn lettere og mer restorative.

Hans foreslått stat at hypnosen kan øke mengden tid som forblir i dyp søvn syklusen. Dette kan forbedre søvnkvaliteten og få deg til å føle deg mer hvile.

Guidet meditasjon

Meditasjon er praksis med å konsentrere sinnet på en tanke eller et mål, hvordan å redusere stress eller slappe av.

Nye mennesker til meditasjon kan finne ut at øvelsen hjelper dem å lære å slappe av og hvile. Som et resultat kan søvn bli enklere og avslappende.

Guidede meditasjoner utføres vanligvis av terapeuter, hypnoterapeuter eller andre fagfolk opplært i de aktuelle teknikkene. Disse instruksjonene kan være tilgjengelige på bånd eller podcaster, app eller video. Du kan også ta leksjoner fra instruktører.

Bunnlinjen

Hver søvnforstyrrelse krever en annen terapeutisk tilnærming. Finn ut mer om søvnforstyrrelser her.

Sovesyklus

Det er to hovedtyper søvn: Sleep Rem (rask øyebevegelse) og sove ikke rem. Når du sovner, skriv inn non rem sove. Følger en kort periode med søvn rem. Syklusen fortsetter hele natten.

Ikke-oppholds søvn er delt inn i fire faser som spenner fra lys søvn til dyp søvn. Hver fase er ansvarlig for en annen kroppsreaksjon. For eksempel, i fasen, begynner hjernens bølger å bremse, og hjelper deg med å bytte fra tilstanden til å sove.

Du går inn i fem fem i søvn, eller sover Rem, ca 90 minutter etter å ha sovnet. Dette er poenget der du føler drømmen.

Øynene dine beveger seg raskt fra den ene siden All & 8217; Annet, selv ditt hjerteslag tilbake til en nesten vanlig rytme, og du kan prøve lammelse i lemmer.

REM-fasen strekker seg til hver sovesyklus. REM-fasene begynner kort, men de neste ramasene kan vare opp til en’nå. I gjennomsnitt vil en voksen oppleve fra 5 til 6 stadier Rem per natt.

Alle søvnfaser er viktige, men dyp søvn og rem søvn er den mest kritiske. De viktige reparative funksjonene i søvn holdes. Finn ut hva som skjer i søvnfasene og finn ut hvorfor det er viktig å få flere søvn sykluser hver kveld.

Søvnangst

Du er sikkert kjent med effekten av at angst kan være på søvn. Hvis du noen gang har våknet med de uferdige oppgavene på dagen som passerte deg for hodet ditt, så er forholdet mellom de to klare.

Stress og L’Angst er de viktigste risikofaktorene for mange lidelser og søvnforstyrrelser, inkludert søvnløshet. L’Angst kan gjøre det vanskeligere å sovne og kan til og med hindre deg i å sove godt.

På samme måte kan folk som lider av kroniske søvnproblemer utvikle angst tilsvarende. L’Tid til å gå til sengs kan vekke mange bekymringer og frykt for å sove en natts søvn. Det er nok å forberede seg på en rastløs kveld å vende om og vende om.

Hvis l’angst påvirker søvn bare av og til, kan livsstilsendringer kurere lidelsen.

En kort daglig tur kan hjelpe deg med å forberede deg på å sove, da du kan ta deg en’nå før du går til sengs og setter bort alle’elektronikk eller skriv l’liste over ting å gjøre som går gjennom hodet.

Hvis søvnproblemene dine blir kroniske, er det på tide å snakke med legen din. De kan foreslå mulige behandlinger for søvnløshet, for eksempel sovende hjelp og CBT.

Sovhormon

L’melatoninhormon er naturlig produsert av kroppen din. Bidrar til å fortelle kroppen din å bremse for kvelden og forberede seg på å sove. Det er derfor det ofte kalles & # 8220; søvnhormon & # 8221;.

Selv om melatonin ikke er den eneste som er ansvarlig for søvn, påvirker den naturlige sirkadiske rytmen i kroppen din. Denne biologiske rytmen forteller deg når du våkner, spiser og sover.

For eksempel, når kroppen din føles dagen, blir mørkere, produserer den mer melatonin for å forberede deg til å sove. Når solen stiger og kroppen din oppfatter lyset, avbryter produksjonen av melatonin slik at du kan våkne opp.

Melatonin OTC kosttilskudd er også tilgjengelig. Hvis du lider av søvnløshet eller andre søvnforstyrrelser, bør du vurdere kosttilskudd. De kan øke hormonelle nivåer slik at kroppen din går tilbake til sin normale søvnvannssyklus.

Husk at medisinens bivirkninger er mulige. Det kan være lurt å diskutere melatonininntaket med legen før du starter.

I tillegg til å fremme en sunn søvn, kan melatonin også redusere mageforbrenning og symptomer på tinnitus. Oppdag andre fordeler med melatonin.

Sove regresjon

Barn trenger å sove mye i sine tidlige dager. Men ca 4 måneders alder, deres søvn syklus kan gå til å vippe.

Dette er kjent som 4 måneders søvnregresjon. Det er normalt og midlertidig, men kan være frustrerende både for foreldre og for barnet.

I løpet av denne tiden vokser barna og lærer mer om hva som omgir dem. Dette kan føre til endringer i søvndiagrammer. Barnet ditt kunne våkne om natten og nekte å gå tilbake til sengs.

Symptomer på søvnregresjon inkluderer:

 • Pigoleria
 • Tar mindre sengeplasser om dagen
 • Ikke sov hele natten

Hvis barnet ditt også har symptomer som feber, nasal drenering eller magesykdom, kan være syk.

Du kan administrere søvnregresjon som prøver å gi barnets utsalgssteder til å bruke all sin energi og nye ferdigheter. Tillat mye engasjement og tid for leting.

Du kan også sørge for at barnet ditt er godt matet. Barn som når nye utviklingsmål eller undersøker i økende grad det omkringliggende miljøet, kan bli distrahert og mindre sannsynlig å spise. En full mage kan hjelpe deg med å sove lenger.

Også, sørg for at du gjør soverommene deres de mørkeste mulige. Et mørkt rom kan rapportere dem til å gå tilbake til å sove hvis du våkner. Lyset, på den annen side, kan stimulere dem, oppmuntre dem til å våkne opp. Få ytterligere forslag til å administrere utviklingen av søvn på 4 måneder.

Ta bort

For noen er søvn naturlig hvordan å slå øyelokkene eller puste. For andre er det tilstrekkelig å sove en viktig utfordring som krever endringer i livsstil eller medisinsk inngrep.

Det er mange grunner til søvnproblemer, alt fra kortsiktige stressfaktorer til alvorlige langsiktige søvnforstyrrelser. Hvis du har kroniske søvnproblemer, snakk med legen din for å finne en løsning.

Benkbehandlinger vurderer disse behandlingene for vanlige søvnproblemer:

 • Soveplass til, inkludert difenhydramin (Benadryl, Aleve PM) og Succino Doxilamin (Unisom)
 • Naturhjelp for å sove, inkludert melatonin, valerian og lavendel kosttilskudd
 • Essensielle oljer, inkludert Sage Sclaea, lavendel og søvnblandinger

Kimberly Holland er en helseforfatter og utgiver, livsstil og mat basert i Birmingham, Alabama. I tillegg til Healthline, hans arbeid dukket opp på matlaging Light / Cookinglight.com, eatingwell.Com, helse / helse.com, kystalliving.Com, ShareCare, LifeScript, Realage, Redshift / Autodesk og andre nasjonale og regionale salgssteder. Når han ikke organiserer sine bøker og klær basert på farge, har Holland å leke med nye kjøkkengadgets, mate sine venner med alle sine matlagingseksperimenter og dokumentere dem opp Instagram.