SUBRANGE BREAST ABSCESS: Årsaker, symptomer og diagnose

Cos’det er en subloying bryst abscess?

En type brystinfeksjon som kan forekomme hos kvinner som ikke ammer, er en subloying bryst abscess. SUBLEASEAS brystabler er infiserte klumper som oppstår like under areolaen, den fargede huden rundt brystvorten. En abscess er en’pus full body hovne område. Pusen er en væske full av døde hvite blodlegemer.

Hevelse og pus skyldes en lokal infeksjon på 8217;. A’Lokal infeksjon er hvor bakterier invaderer kroppen din på et tidspunkt og forblir der. Bakterier som sprer seg til andre deler av kroppen i en lokal infeksjon på 8217.

Tidligere ble disse infeksjonene kalt & # 8220; Lactiferous Fistula & # 8221; O & # 8220; Zuskas sykdom & # 8221; fra navnet på legen som først skrev til ham.

Bilder av subrange bryst abscess

Subrovular bryst abscess symptomer

Når du utvikler en underrute breastbed abscess, kan du merke smerte i området. Det vil nok være et knutepunkt under huden og litt «8216; av tett hudhevelse. Pus kunne flykte fra knutepunktet hvis du skyver det eller hvis det åpnes.

Hvis ikke behandlet, # 8217; infeksjon kan begynne å danne en fistel. En fistel er et unormalt hull fra kanalen mot huden. Hvis infeksjonen er ganske alvorlig, kan det oppstå i brystvorten. Dette er når brystvorten er tiltrukket av brystvevet i stedet for påpekt. Du kan også ha feber og en generell følelse av dårlig helse.

Årsaker til støtte Bemmary Assignment

Sublylare Breastbed Abscess er forårsaket av en kanal eller en blokkert kjertel Alle’bryst interiør. Denne blokken kan føre til A’infeksjon under huden. Suarolari brystabler oppstår vanligvis hos yngre eller middelaldrende kvinner som ikke ammer for øyeblikket.

Noen risikofaktorer for Sublas brystabler hos kvinner som ikke ammer, inkluderer:

  • Piercing nippel
  • røyk
  • diabetes

Sammenligning mellom subloy og mastitt bryst abscess

Brystabler oppstår ofte hos kvinner som ammer som ammer. Mastitt er en infeksjon i kvinner som ammer som forårsaker hevelse og rødhet i brystområdet, blant annet. Mastitt kan oppstå når en melkekanal er blokkert. Hvis ikke behandlet, kan mastitt føre til abscesser til brystet.

Subareal abscesser involverer brystvorten eller de areelarale kjertlene. Oppstår vanligvis hos unge eller middelaldrende kvinner.

Diagnose av Suleas Breastbed Abscess

Legen vil utføre en brystundersøkelse for å evaluere nodulen.

Enhver pus kan samles inn og sendes til et laboratorium for å bestemme hvilken type infeksjon du har. Legen må kanskje vite nøyaktig hva slags bakterier som forårsaker infeksjonen fordi noen bakterier er motstandsdyktige mot visse stoffer. Dette vil tillate legen å gi den beste formen for behandling for deg. Blodprøver kan også bli bedt om å se etter infeksjoner og kontrollere immunforsvaret ditt.

Det kan også utføres A’bryst ultralyd for å bestemme hvilke strukturer under huden er interessert og hvordan i dybden din abscess går under areolaen. Av og til kan en magnetisk resonans også utføres, spesielt for A’alvorlig eller tilbakevendende infeksjon.

Behandling for sub-Toal Breastbed Abscess

Den første fasen av behandlingen er antibiotikainntaket. Avhengig av størrelsen på # 8217; abscess og nivået på ubehag, kan legen også ønske å åpne # 8217; abscess og tøm pusten. Dette ville bety at abscessen ville bli åpnet i legenes studie. Mest sannsynlig vil en lokal bedøvelse bli brukt til å dumpe området.

Hvis infeksjonen ikke forsvinner med en syklus eller to av antibiotika, eller hvis infeksjonen gjentatte ganger gjentas etter å ha blitt opprinnelig løst, kan kirurgi måtte være nødvendig. Under operasjonen vil «8217 bli fjernet; kronisk abscess og hit-kjertlene. Hvis A & # 8217 skjedde; inversjon av brystvorten, kan brystvorten gjenoppbygges under operasjonen;.

Kirurgi kan utføres i legenes studie, i et ambulant kirurgisk senter eller på et sykehus, avhengig av størrelsen og alvorlighetsgraden av abscessen.

Komplikasjoner av’subrange bryst abscess

Abscesser og infeksjoner kan også gjenopplive seg selv etter å ha blitt behandlet med antibiotika. Kirurgi må kanskje fjerne trefferkjertlene for å unngå å gjenta seg selv.

Det kan forekomme i brystvorten inversjon. Nippelen og Areola kan også deformeres eller drevet ut av senteret fra dallen og forårsaker estetisk skade, selv om infeksjonen behandles vellykket med antibiotika. Det er kirurgiske løsninger på disse komplikasjonene.

I de fleste tilfeller indikerer nippler eller abscessproblemer ikke brystkreft. Imidlertid har enhver infeksjon i en kvinne som ikke ammer, potensialet til å være en sjelden form for brystkreft. I følge American Cancer Society, Inflammatorisk brystkreft kan noen ganger være forvirret med en infeksjon på 8217;. Kontakt legen din dersom du tror at du har en underbehandlet brystbeskyttelse.

Langsiktig prospekter for subloying breastbed abscess

De fleste brystkroppene er herdet med en antibiotisk behandling eller drenering av abscessen. Men noen ganger tilbakevendende eller alvorlige infeksjoner krever kirurgi. Mesteparten av tiden lyktes kirurgi for å forhindre retur av’abscess og # 8217; infeksjon.

Forslag til hjemmeassistansen

Siden en subloying bryst abscess er en infeksjon i & # 8217, trenger du antibiotika for å redusere tilstedeværelsen av bakterier. Det er imidlertid noen behandlinger hjemme som du kan bruke som kan redusere smerte og ubehag mens du tar vare på din subloying breastbed abscess:

  • Påfør en dekket ispakke med klut på brystet, slå mellom 10 og 15 minutter om gangen, flere ganger om dagen. Dette kan redusere betennelsen og brystet hevelse.
  • Påfør vasket kålblader og rengjør på brystet. Etter rengjøring av bladene, gjenopprettes i kjøleskapet til de har avkjølt. Fjern bunnen av kålbladene og legg bladet på det berørte brystet. Mens dette tradisjonelt brukes til å lindre mastitt, kan den friske naturen til kålbladet være beroligende.
  • Vask huden og brystvorten med en delikat antibakteriell såpe. La til å tørke L’luftområde før du har på seg en bh eller en t-skjorte.
  • Ha på seg et mykt lager for brystet i bhen for å trekke pusten og redusere friksjon som kan forårsake større ubehag. Bibs er tilgjengelige i sykepleiebanen. De har vanligvis en myk side og en motsatt lims side for å fikse dem til bh.
  • Ta en benk smertestillende, som L’ibuprofen eller paracetamol, for å redusere brystsmerter og ubehag.
  • Unngå å klemme, trykk, pop eller forstyrr på annen måte abscessen, da dette kan forverre symptomene.

Kontakt alltid legen din dersom du har tegn på en forverring av infeksjonen, som høy feber, utbredt rødhet, tretthet eller ubehag, akkurat som du ville føle hvis jeg hadde innflytelse.

Tips for å hindre Subloying Breastbed Abscess

Bor en god hygiene, hold nippelen og den veldig rene areolaen hvis du har en piercing og ingen røyking kan bidra til å forhindre sublene i brystet. Men siden legene ikke vet nøyaktig hva som forårsaker dem, er det ingen andre midler for forebygging.