Stopp syklusen for en natt: Hva er det og hva som ikke er mulig

Ingen ønsker en spesiell kveld å bli en ménage à trois med tante flo.

Men så frustrerende kan det være at syklusen faller sammen med programmene dine, det er ingen pålitelig måte å stoppe syklusen for en enkelt natt etter at den allerede har begynt.

Du har sannsynligvis kommet over alle slags uttalelser som gjør det eller tar det, vil forstyrre kommandoksyklusen din. L’bruk av eple eller gelé eddik er de populære som kommer ut mye. Men dessverre, disse er rent anekdotiske og ikke støttet av vitenskapen.

Selv om det ikke er mulig å avbryte syklusen for en natt etter at den allerede har begynt, er det måter å fullføre syklusen raskere. Og med en PO & # 8216; merke, kan du endre syklusen din og hoppe over en periode.

Gjør det raskere raskere

Når syklusen faller sammen med planene dine, kan du være i stand til å fullføre den raskere.

Følgende forslag kan bidra til å indusere uterin sammentrekninger, som kan hjelpe livmoren din bli kvitt endometrialbelegget.

Men det er ikke klart om de kan avslutte syklusen betydelig raskere. Det er imidlertid verdt å prøve.

Orgasme

Høres ikke så ille, sant?

Uterine muskelkontraksjoner under orgasme kan bidra til å fjerne blod fra livmor. Å ha en orgasme gjennom onani eller annen form for seksuell kontakt som tar deg der, kan hjelpe livmoren til å spre blodet raskere.

Det er imidlertid ikke klart å ha en orgasme vil i stor grad redusere menstruasjonen.

Men orgasmer har også andre helsemessige fordeler, for å lindre smertefulle menstruasjonskramper.

Ta ibuprofen eller napossen

Ikke-steroide antiinflammatoristiske (fans), som L’ibuprofen (Advil) og naproser (Aleve), kan ødelegge magebelegget, så det er usannsynlig at legen din tips du gjør det for ofte, hvis ikke helt.

Men, ifølge Cleveland Clinic, Høye doser av disse fansen kan redusere den intense menstruasjonsstrømmen på ca 10-20%.

Forsiktighet!

For å fullstendig avbryte en syklus, vil du trenge en mye høyere dose enn den anbefalte med noen benkfans (OTC). Denne metoden er ikke trygg for alle og bør unngås av personer med visse forhold, inkludert sår. Snakk med legen din før du bruker fans for å avslutte syklusen raskere.

Minimere L’effekten av syklusen

Du kan ikke være i stand til å avbryte syklusen for en natt, men det finnes måter å holde symptomene på syklusen under kontroll for å hindre at planene dine hindrer for mye.

Prøv følgende:

  • Ibuprofen. L’ibuprofen OTC Inntak kan bidra til å lindre kramper i noen timer om gangen. Det kan også bidra til å redusere blodtapet. Også naproser (Aleeve) og aspirin arbeid. Prøv å ta dem om en’nå før du går ut.
  • Menstruasjonskopper. Du kan hoppe over innvendige absorbenter og interne absorbenter og i stedet bruke en menstrual kopp. Menstruasjonskopper er slitt på det indre av skjeden og fange menstrual blod. De kan brukes i opptil 12 timer om gangen og er gjenbrukbare. Hvis sex er ALLT’Agenda, menstruasjonskopper kan også brukes under rapporter og andre fornøyelser i arkene.
  • Truser D’ERA. Disse absorberende undertøyet kan bæres med pads og absorbenter som en sikkerhetskopiering for lekkasje eller slitt av seg selv. De er designet for å absorbere ekvivalent av verdien av to blodputer.
  • Hot Pack. Vil ikke bremse strømmen din, men en elektrisk tallerken kan gjøre mirakler på kramper i en klemme. Før du går ut, bruk en på den nedre magen i 15-20 minutter om gangen for å få lettelse.
  • Onani. En rask masturbation-økt er en enkel og morsom måte å kontrollere symptomene på syklusen på. La fingrene eller en sexleketøy gå og gi deg en orgasme før du går ut for å lindre menstruasjonskramper og senke strømmen.

Kjenn dine alternativer for neste gang

Med en PO & # 8216; merke, kan du prøve å hoppe over en periode neste gang du har programmer, og en periode er rett og slett ikke bra.

Hormonelle prevensjonspiller kan trygt redusere perioder hos de fleste, men det er fortsatt en god ide å sjekke først med legen din for å sikre at det ikke er noen medisinske grunner for å holde syklusen som COM & # 8217;.

Måten du hopper over en syklus med prevensjonspiller, avhenger av typen du bruker. Husk at denne metoden fortsatt kan forårsake bruddblødning, spesielt alle & # 8217;.

Kombinerte piller

Kombinerte piller inneholder tre uker med aktive piller, som inneholder hormoner som forhindrer syklusen. L’forrige uke, som er den som du har syklusen, består av placebo piller.

Ta bare pillene som er aktive i pakken, og hopp over uken av placebo-piller, slik at du kan hoppe over en periode.

Kontinuerlig sykluspiller

De langvarige eller kontinuerlige syklus prevensjonspiller er designet for å hoppe over eller eliminere syklusen. Avhengig av merkevaren du tar, vil du ha en syklus en gang hver 3. eller 12 måneder.

Bunnlinjen

Det kan ikke være mulig å avbryte syklusen for en natt etter starten, men det er ting du kan gjøre for å håndtere blødning og symptomer for å minimere deres innvirkning på symptomene.

Med en liten og # 8216 planlegging med legen din, kan du være i stand til å utsette eller til og med hoppe over en periode på en periode neste gang du har store prosjekter.