Steroid shot for sinus infeksjon: fordeler, prosess og bivirkninger

Beskrivelse

En sausinfeksjon, også kalt bihulebetennelse når bryst blir hovne og betent. Det er vanligvis forårsaket av en og # 8217; viral, bakteriell eller soppinfeksjon. Brystene dine er fulle hulrom d’luft bak kinnene, nesen og pannen.

De er belagt med et lag av mucus som hjelper til med å fange skadelige partikler i # 8217; luft enn pusten. Vanligvis beveger dette mucus naturlig inn i magen. Men noen ganger krasjer det når brystene er hovne og dette fører til overbelastning.

Steroider som prednison og kortison bidrar til å redusere betennelse og hevelse. Disse steroider, kjent som glukosteroider, er forskjellige fra testosteronbaserte anabole steroider som noen bruker til å bygge muskler.

Steroidinjeksjoner brukes vanligvis til felles og muskelsmerter. De fleste har en tendens til å bruke glukosteroider i form av en nesespray for overbelastning forårsaket av # 8217; betennelse, ofte på grunn av bihulebetennelse eller allergi.

Legen kan imidlertid anbefale A’Steroid Injection hvis du har en «Sinus infeksjon som ikke svarer på andre behandlinger eller varer i mer enn 12 uker.

Hva er fordelene?

Kortikosteroider virker for å redusere betennelsen og hevelsen i brystene. Dette gjør drenering av nasal slim lettere i magen enklere. Det reduserer også presset i brystene, som bidrar til å minimere smerte forbundet med brystinfeksjoner.

Steroid injeksjoner administrerer steroider direkte i det betente stoffet. Denne metoden er mye mer direkte enn # 8217; bruk av en nasal spray eller alle «8217 rekruttering av en oral steroid.

Imidlertid kan hyppige steroidinjeksjoner føre til helseproblemer, slik at de vanligvis brukes kun for alvorlige eller langvarige brystinfeksjoner.

Som det var gjort?

Å få en’steroid injeksjon for en sinus infeksjon, kan legen lede deg til en spesialist Dell’øre, nese og hals. Vil påføre et lammende middel på nesen eller blande en i # 8217; injeksjon for å minimere smerte.

Deretter vil de lære steroidinjeksjonen i brystene dine gjennom neseborene. Dette er en rask prosedyre på kontoret, og du bør kunne gå hjem kort tid etter.

Hvor effektiv det er?

Steroid injeksjoner begynner å fungere raskt og vanligvis vare lenge. Du må bare ta en annen hvis symptomene dukker opp, som kan skje fra 3 til 12 måneder etter den første injeksjonen. Imidlertid trenger mange mennesker aldri å gjøre en annen injeksjon på 3217;.

Det er bivirkninger?

Steroidstreker kan forårsake noen midlertidige bivirkninger. Du kan føle smerte rundt injeksjonsstedet for en dag eller to, men smerte bør begynne raskt å forlate. Hvis det ikke ser ut til å gå bort, kontakt legen din.

Andre potensielle bivirkninger inkluderer:

  • rødhet
  • søvnforstyrrelser
  • Høy blodsukkerhastighet
  • Injeksjonsinfeksjon

Motta steroidinjeksjoner i lang tid kan ha mer alvorlige og permanente effekter, for eksempel bruskskader eller nærliggende bein. Dette er grunnen til at leger generelt anbefaler å gjøre mer enn tre eller fire injeksjoner til året; år for enhver tilstand.

Bunnlinjen

Steroidbilder er vanligvis ikke administrert for brystinfeksjoner, men legen kan anbefale en hvis andre behandlinger ikke virker.

Hvis symptomene vedvarer etter 12 uker, eller hvis nasal antibiotika eller spray ikke virker, kan det være nyttig A’steroid injeksjon. Denne metoden gir en sterkere dose kortikosteroider enn andre administreringsmetoder, men kan også forårsake ytterligere bivirkninger.